اگر آمریکاییها میگویند ما تحریم ایران را برداشتیم، ما نمیتوانیم فقط به امضای یک نامه یا اعلام موضع، رضایت بدهیم. اگر امضاء همراه با فرآیندی برای راستیآزمایی اقدامات نباشد، معنی ندارد.
گسترش دامنه فعالیت نظام اسلامی، باعث پیدایش مسائل و نیازهای جدید می شود. لذا نظام اسلامی «به همین تناسب احتیاج دارد که آن نرمافزار را تجدید حیات و بهروز کند. همین امر، نظام اسلامی را «نیازمند میکند به اینکه عقبهی فکریِ تغذیهکنندهی نظام هم گسترش پیدا کند.
اسلام پیروزی و کسب قدرت را تنها از راههای معقول و مشروع و انسانی تأیید میکند، نه از راههای توأم با فساد فیالارض. پس، این راه قابل تأیید نیست، بلکه محکوم و حرام است و استثناپذیر هم نیست. بالاتر اینکه یک حکم ابدی است و بهاصطلاح تبصره هم نمیخورد.
توانمندی هستهای یکی از مؤلّفههای قدرت جمهوری اسلامی و اقتدار ملّت ایران است که فعلاً سنگر اول مبارزه است. مسئلهی آنها این است که این ایران اسلامی نباید قوی و مستقل باشد.
حضور مردم در انتخابات حلکنندهی بسیاری از مشکلات بینالمللی ما است حالا اگر در انتخابات پیشروی ریاست جمهوری این شرکت پرشور مردم همراه بشود با یک انتخاب درست ... خب این نور علی نور است و آینده کشور را تضمین خواهد کرد
توجه بسیار زیاد رهبر انقلاب به آذربایجان، بهدلیل پیشتازی همیشگی آذربایجان در حرکتهای مردمی است. در مشروطه، بعد از انقلاب و قیام ۲۹ بهمن، دفاع مقدس، فتنهها و قضیه کرونا، آذربایجانیها پیشتازی کردند.
برجام بهخودیخود، ارزشی ندارد. برجام موقعی ارزش پیدا میکند که ما منافع نظام را در آن ببینیم. آنها تعهداتی دارند و تمام مواردی که در برجام نوشته شده است، باید رعایت شود. ما همهی تحریمهایی که در چهار سال گذشته علیهمان اعمال شده را غیرقانونی میدانیم و معتقدیم بایدن باید به ۲۰ ژانویهی ۲۰۱۷ برگردد.
ما از پرچمداران چند جانبهگرایی هستیم و بسیاری از کشورها در کنار ما هستند. ما باید سیاست نگاه به شرق و روابط همسایگی را تقویت کنیم. در این صورت است که میتوانیم از منابع داخلی استفاده کنیم و به نتایج خوبی برسیم.
ماجرای تحریم و برجام به این نقطه رسیده که توپ در زمین آمریکا و اروپاست: «آمریکا و سه کشور اروپایی که همهی تعهّدات برجامی را زیر پا گذاشتند، دیگر حق ندارند برای برجام شرط و شروط تعیین کنند...»
برجامی که رفع تحریمها در آن نباشد، برای ما هیچ ارزشی ندارد که آمریکا برگردد یا برنگردد. وقتی عضویت آمریکا در برجام معنا پیدا میکند که به تعهدات خودش بهعنوان یک عضو عمل بکند. اگر قرار باشد برگردد و به تعهداتش عمل نکند، از نظر ما اساساً برنگشته است و عضویتش محقق نشده است.
حالا این اندیشمندان بر روی کم و کیف جهان پساآمریکا تمرکز کردهاند و سوال بسیاری از رسانهها این است که چه کسی اولین بار توانست پیشبینی کند که آمریکا به خط پایان رسیده است...
این مقطع زمانی بهگونهای بود که از سوی رهبر انقلاب ضرورتی احساس شد که پیامی به کشور روسیه منتقل کنند؛ پیامی راهبردی که با درک از شرایط جدید بینالمللی تنظیم شده بود. این پیام نکات بسیار مهم و دقیقی داشت که برای مقامهای روس حائز اهمیت بود.
زن غربی به جایی میرسد که احساس میکند به یک «سوم شخص غایب» نگاه میکند. این باعث میشود که بعداً راحتتر بتواند مثلاً تن به جراحیهای پلاستیک بدهد. درواقع به جایی میرسیم که نگاه شیءواره در جامعه وجود دارد و به خودشیءانگاری در زنان میرسیم که باعث میشود زنان نسبت به مسائل سیاسی و اجتماعی در جامعهی خودشان دغدغه نداشته باشند.