جناب آقای دکتر سیّدعبّاس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، عصر امروز در گفتوگو با رسانهی KHAMENEI.IR ضمن اعلام اینکه ایران در حفاظت و دفاع از منافع و تمامیت ارضی و مردمش هیچ حد و مرزی برای خود قائل نیست تأکید کرد در جریان سفرهای اخیر منطقهای توانایی ایران برای دفاع و زدن ضربهی متقابل به کسانی که قصد تهاجم به ایران را داشته باشند برای طرفهای خارجی تشریح شده است.
جناب آقای دکتر سیّدعبّاس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، عصر امروز در گفتوگو با رسانهی KHAMENEI.IR ضمن اعلام اینکه ایران در حفاظت و دفاع از منافع و تمامیت ارضی و مردمش هیچ حد و مرزی برای خود قائل نیست تأکید کرد در جریان سفرهای اخیر منطقهای توانایی ایران برای دفاع و زدن ضربهی متقابل به کسانی که قصد تهاجم به ایران را داشته باشند برای طرفهای خارجی تشریح شده است.
حضرت آیتالله خامنهای در دیدار اعضای کاروانهای اعزامی ایران به بازیهای المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس فرمودند: «به ورزش به عنوان یک کار نمایشی نباید نگاه کرد؛ یک کار جدّی است. آقای دنیامالی، وزیر محترم، اینجا خیلی خوب و جامع صحبت کردند؛ ابعاد مختلف تأثیر ورزش، در صحبتهای ایشان ذکر شد: تأثیر اجتماعی دارد، تأثیر روانی دارد، تأثیر دیپلماسی دارد و یک عمل مهم و اساسی در دیپلماسی عمومی است؛ تأثیرات گوناگونی دارد و مجموعاً کشور را بالا میبرد؛ لذا باید مسئلهی ورزش را جدّی گرفت.» ۱۴۰۳/۰۶/۲۷ رهبر انقلاب اسلامی در ادامه توصیهها و نکاتی را به مسئولان در زمینه ارتقای ورزش بیان کردند.
به همین مناسبت رسانهی KHAMENEI.IR در گفتوگو با آقای دکتر سیدنصرالله سجادی، مشاور رئیس کمیته ملی المپیک، به بررسی اقدامات لازم در جهت تحقق «ایران قوی، ورزش قوی» پرداخته است.
حضرت آیتالله خامنهای در دیدار اعضای کاروانهای اعزامی ایران به بازیهای المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس فرمودند: «من صمیمانه تشکّر میکنم از همهی مدالآوران، از همهی ورزشکاران، از همهی مربّیان، از همهی دستاندرکاران، از وزارت ورزش، از کمیتهی المپیک، از رؤسای فدراسیونها و دیگر دستاندرکارانی که هستند؛ از همهی اینها صمیمانه متشکّرم. کار ورزش را جدّی گرفتید؛ درستش هم همین است، باید جدّی گرفت.» ۱۴۰۳/۰۶/۲۷ همچنین ایشان در دیدار سال گذشته ورزشکاران تأکید کرده بودند: «من میگویم ایران قوی باید ورزش قوی داشته باشد. ما شعار «ایران قوی» دادهایم دیگر؛ ورزش ایران قوی باید یک ورزش قوی باشد.» ۱۴۰۲/۰۹/۰۱ و در ادامه توصیههایی به مسئولان برای تحقق ورزش قوی بیان کردند.
به همین مناسبت رسانهی KHAMENEI.IR در گفتگو با آقای دکتر کیومرث هاشمی، وزیر ورزش و جوانان دولت سیزدهم، نکات مورد تأکید رهبر انقلاب برای تحقق شعار «ایران قوی، ورزش قوی» را بازخوانی کرده و مهمترین اقدامات مسئولان در این زمینه را جویا شده است.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار روز سهشنبه ۲۷ شهریور با جمعی از مدالآوران، ورزشکاران و دستاندرکاران و مدیران حاضر در رقابتهای المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس از کاروان ورزشی جمهوری اسلامی ایران بهدلیل موفقیتهای متعدد و شاد کردن ملت ایران تشکر کردند. تیم ملی تکواندو از جمله تیمهایی بود که همه نمایندههای اعزامی آن به المپیک موفق به کسب مدال شده و با موفقیت صد در صدی به میهن بازگشتند.
به همین مناسبت رسانه KHAMNEIE.IR گفتگویی با آقای دکتر سجاد انوشیروانی، رئیس فدراسیون وزنهبرداری جمهوری اسلامی ایران انجام داده تا به بررسی محورهای بیانات رهبر انقلاب در این دیدار بپردازد. این مصاحبه در ادامه مطالب پرونده «ایران قوی، ورزش قوی» منتشر میشود.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار روز سهشنبه ۲۷ شهریور با جمعی از مدالآوران، ورزشکاران و دستاندرکاران و مدیران حاضر در رقابتهای المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس از کاروان ورزشی جمهوری اسلامی ایران بهدلیل موفقیتهای متعدد و شاد کردن ملت ایران تشکر کردند. تیم ملی تکواندو از جمله تیمهایی بود که همه نمایندههای اعزامی آن به المپیک موفق به کسب مدال شده و با موفقیت صد در صدی به میهن بازگشتند. به همین مناسبت رسانه KHAMNEIE.IR در گفتگو با آقای هادی ساعی، رئیس فدراسیون تکواندو جمهوری اسلامی ایران به بررسی محورهای مطرح شده در دیدار اخیر ورزشکاران با رهبر انقلاب و همچنین عملکرد تکواندوکاران زن و مرد ایرانی پرداخته است.
جمعی از مدالآوران، ورزشکاران، مربیان و دستاندرکاران کاروان ورزشی ایران بعد از حضور در رقابتهای المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس سهشنبه ۲۷ شهریور با حضرت آیتالله خامنهای دیدار کردند. رهبر معظم انقلاب اسلامی در این دیدار ضمن تبریک و تشکر از اعضای کاروان ورزشی ایران بهدلیل شاد کردن دل مردم به تشریح بعضی موارد از جمله ارتباط ورزش قهرمانی با هویت ملّی و وظایف مدیریت ورزش کشور در جهت حمایت از ورزشکاران برای اعتلای کمی و کیفی این موفقیتها پرداختند.
رسانه KHAMENEI.IR به همین مناسبت در ادامه مطالب پرونده «ایران قوی، ورزش قوی» گفتگویی تفصیلی با دکتر علیرضا پورسلمان، رئیس فدراسیون شمشیربازی داشته و به بررسی این محورها پرداخته است. تیم ملی شمشیربازی ایران در بازیهای المپیک پاریس عملکرد درخشانی از خود ارائه داد و برای نخستینبار در تاریخ این رشته ورزشی موفق شد در جمع ۴ تیم برتر دنیا در این رقابتها قرار گیرد.
جمعی از مدالآوران، ورزشکاران، مربیان و دستاندرکاران کاروان ورزشی ایران بعد از حضور در رقابتهای المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس سهشنبه ۲۷ شهریور با حضرت آیتالله خامنهای دیدار کردند. رهبر معظم انقلاب اسلامی در این دیدار ضمن تبریک و تشکر از اعضای کاروان ورزشی ایران بهدلیل شاد کردن دل مردم به تشریح بعضی موارد از جمله ارتباط ورزش قهرمانی با هویت ملی و وظایف مدیریت ورزش کشور در جهت حمایت از ورزشکاران برای اعتلای کمی و کیفی این موفقیتها پرداختند.
رسانه KHAMENEI.IR به همین مناسبت در گفتگویی تفصیلی با دکتر سیدمناف هاشمی، دبیرکل کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران به بررسی این محورها پرداخته است.
مقاومت فلسطینی را میتوان در زمره ریشهدارترین جریانهای مقاومت تاریخ جهان دانست. جریانی که در طول بیش از نیم قرن فراز و نشیبهای بسیاری را پشت سر گذاشته و کتاب قطوری از رشادتها، قهرمانیها، فداکاریها، مظلومیتها و تجارب گرانسنگ را پیش روی جهانیان قرارداده است.
کار خود را در غربت و مظلومیت، با سنگ آغاز کردند و امروز به جایی رسیدهاند که ارتش مدعی شکست ناپذیری را علیرغم برخورداری از پیشرفتهترین فناوریهای نظامی و اطلاعاتی و پشتیبانی تام و تمام دنیای غرب، به استیصال کشانده و مفتضح کردهاند.
یکی از رموز اصلی ماندگاری و سرزندگی این جریان، رهبران آن هستند. رهبرانی که پا به پای رزمندگان و مردم مقاوم و مظلوم فلسطین، در این راه پیش آمده و از دادن هزینه ابا نداشتهاند. رهبری و فرماندهی در این مسیر، نه تنها راهی برای کسب قدرت و اعتبار و امن و آسایش نیست بلکه انتخابی آگاهانه و مسئولانه است که انتهایی سرخ و البته سرافرازانه دارد. همان راهی که مردان بزرگی همچون شیخ احمد یاسین، عبدالعزیز رنتیسی، فتحی شقاقی، صلاح شحاده، محمود المبحوح، سمیر قنطار، صالح العاروری و دیگران پیمودند و نامشان در دفتر مجاهدان راه آزادی قدس شریف جاودانه شد.
وقتی رئیس دفتر سیاسی حماس و دبیرکل جهاداسلامی کنار هم نشستند تا از مقاومت فلسطینی و طوفان الاقصی برایمان بگویند، گمان نمیکردیم این آخرین دیدار با مجاهد بزرگ، اسماعیل هنیه باشد. مردی که بیش از شصت تَن از اعضای خانوادهاش را در راه آزادی فلسطین از دست داده و همچنان چون کوه محکم و استوار بود و در نهایت نام او نیز در دفتر سرخ شهادت به ثبت رسید. فقدان او بی شک اندوهی بزرگ و عمیق برجای گذاشته است اما پیروزیهای بزرگ، هزینههای سنگین نیز به همراه دارد.
آنچه میخوانید آخرین مصاحبه «مهمان عزیز ما» شهید اسماعیل هنیه در کنار یار دیرین او، زیاد النخاله دبیرکل محترم جهاد اسلامی است که ساعاتی پیش از شهادت این رهبر شجاع فلسطینی با رسانه عربی KHAMENEI.IR انجام شده است.
آقای دکتر محمدباقر قالیباف در گفتگوی تفصیلی با رسانه KHAMENEI.IR از آمادگی و همکاری مجلس شورای اسلامی و فضای مثبت شکلگرفته در آن برای بررسی کابینه پیشنهادی رئیسجمهور منتخب خبر داد. آقای قالیباف همچنین اظهار امیدواری کرد دولت جدید بعد از اخد رای اعتماد کل کابینه هر چه زودتر مسئولیت را تحویل گرفته و کار خود را آغاز کند. رئیس مجلس شورای اسلامی در این گفتگوی تفصیلی که مشروح آن تا ساعاتی دیگر در رسانه دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالعظمی خامنهای(KHAMENEI.IR) منتشر میشود از تصمیم رئیسجمهور منتخب برای ارائه کابینه پیشنهادی در حداقل زمان قانونی آن خبر داد. آقای قالیباف همچنین به تشریح برنامههای آتی مجلس شورای اسلامی برای ایجاد حداکثر تعامل با دولت در ضمن بررسی معیارها و ضوابط یک کابینه کارآمد، حفظ آرامش و پرهیز از تنش در فضای سیاسی کشور، توجه به موضوع فرهنگ در هندسه کلان مدیریت نظام و همکاری دولت و مجلس برای سرعت گرفتن برنامه هفتم توسعه کشور پرداخت.
آقای دکتر مسعود پزشکیان صبح امروز پنجشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۳ در گفتگوی تفصیلی با رسانه دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله العظمی خامنهای (KHAMENEI.IR)، به تشریح رویکرد دولت خود درباره تعامل با بخشهای مختلف کشور، معیارها و شاخصههای انتخاب اعضای کابینه، سیاستها و رویکردهای کلی دولت در ۴ سال آینده برای حفظ آرامش کشور و پرهیز از تنش و التهاب در فضای عمومی برای حل مسائل مردم و اولویتهای فرهنگی و اقتصادی دولت چهاردهم پرداخت. رئیسجمهور منتخب ضمن تشریح معیارها و ضوابط کلی انتخاب وزرا و اعضای هیات دولت، اعلام کرد پس از مراسم تنفیذ و تحلیف حدأکثر سعی به کار گرفته میشود تا کابینه در سریعترین زمان ممکن برای اخذ رای اعتماد به مجلس شورای اسلامی معرفی شود.
حضرت آیتالله خامنهای همواره بر اهمیت صنعت هستهای کشور تأکید داشته و این صنعت را به عنوان یکی از مؤلّفههای اساسی و مهمّ اعتبار کشور؛ همچنین مایه قوّت، قدرت و توسعه آن برشمردهاند. رهبر معظم انقلاب اسلامی ۲۱ تیرماه سال گذشته از نمایشگاه توانمندیهای صنعت هستهای جمهوری اسلامی ایران بازدید کردند. ایشان این نمایشگاه و توانمندیهای ارائه شده در آن را خشنودکننده و بشارتبخش توصیف کردند.
رسانه KHAMENEI.IR در گفتوگویی تفصیلی با آقای محمد اسلامی به بررسی توانمندیها و ظرفیتهای علمی و صنعتیِ جمهوری اسلامی ایران در بخش صنعت هستهای پرداخته است که به مناسبت سالروز شهادت دانشمند هستهای، شهید داریوش رضایینژاد متن آن را منتشر میکند.
رسانه KHAMENEI.IR در گفتوگو با آقای مرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره)، به بررسی تأکیدات رهبر انقلاب برای توجه به اقشار ضعیف جامعه پرداخته است.
توجه به مقوله کتاب و کتابخوانی یکی از موضوعاتی است که همواره به اشکال مختلف مورد تأکید و توجه رهبر انقلاب بوده است. این تأکید و توجه گاه در بیانات ایشان در دیدار با آحاد مختلف مردم و اشاره به کتابهای مختلف بوده، گاه با مرقوم کردن یادداشتی بر یک کتاب مهم و اثرگذار خود را به نمایش گذاشته و گاه با بازدید از نمایشگاه کتاب تهران و سرزدن به غرفهها و ناشران مختلف و تبادل اطلاعات با آنان صورت گرفته است. ایشان همواره در این بازدیدها بیاناتی راقی و راهگشا پیرامون مسئله کتاب داشته و مسائل این حوزه را با نگاهی چند وجهی مورد توجه قرار دادهاند.
به همین مناسبت رسانه KHAMENEI.IR در گفتگو با جناب آقای علیرضا مختارپور، رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی، ابعاد مختلف نگاه رهبر انقلاب به حوزه کتاب را مورد بررسی قرار داده است.
«سند تحول بنیادین آموزش و پرورش» یکی از موضوعات مهمی است که رهبر انقلاب در دیدارهای معلمان همواره بر اجرای آن تأکید داشتهاند. ایشان امسال نیز در دیدار معلمان سراسر کشور موضوع تحول در آموزش و پرورش را مهمترین سرفصل بیانات خود دانستند و ضمن ابراز خرسندی از بازنگریهای انجام شده پیرامون این سند مهم و تأکید بر داشتن نقشهراه برای اجرای اهداف مطرح شده در سند تحول، فرمودند: «بحمدالله شنیدم که سند، هم مورد بازنگری قرار گرفته، که رو به اتمام است و در حال نهایی شدن است، هم «نقشهی راه» برای اجرای آن آماده شده، که اینها همه مهم است. بخصوص این نقشهی راه برای اجرای سند خیلی مهم است؛ بدانیم این سند را چه جوری بایستی عمل کنیم که در تمام سطوح آموزش و پرورش اثر خودش را ببخشد.»۱۴۰۳/۰۲/۱۲
به همین مناسبت رسانه KHAMENEI.IR در گفتوگوی تفصیلی با آقای دکتر رضامراد صحرایی وزیر محترم آموزش و پرورش، به بررسی مهمترین برنامههای در دستور کار وزارت آموزش و پرورش و اقدامات انجام گرفته برای تحقق سند تحول بنیادین پرداخته است.
رسانه KHAMENEI.IR به مناسبت سال ۱۴۰۳، سال «جهش تولید با مشارکت مردم» گفتوگویی با دکتر سیداحسان خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی دولت سیزدهم داشته است.
حدود ۷ ماه از عملیات طوفان الاقصی میگذرد. عملیاتی که ضربه غیرقابلترمیم بزرگی به هیمنهی رژیم صهیونیستی وارد و قواعد و معادلات منطقه غرب آسیا را وارد دورهی تازهای کرد. مسئلهی فلسطین و ناتوانی رژیم صهیونیستی در برخورد با مقاومت و انتقام و نسلکشی از مردم غزه یکی از موضوعات اصلی مورد اشاره و تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی در ماههای اخیر بوده است.
رسانهی عربی KHAMENEI.IR به همین مناسبت در گفتوگویی تفصیلی با آقای زیاد النخالة، دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین به تحلیل و بررسی شرایط فلسطین پس از عملیات طوفان الاقصی، توان نظامی مقاومت، صبر مردم غزه، واکنش دولتهای اسلامی و عربی، حمایتهای جمهوری اسلامی ایران از مقاومت و وحدت محور مقاومت در مقابله با رژیم صهیونیستی پرداخته است. لازم به ذکر است این گفتوگو در روزهای پایانی ماه رمضان امسال و پیش از عملیات «وعده صادق» انجام گرفته است.
حضرت آیتالله خامنهای، رهبر انقلاب اسلامی در پیامی بهمناسبت آغاز سال ۱۴۰۳، سال جدید را سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند: «اگر ما بخواهیم جهش تولید داشته باشیم، بایستی اقتصاد را مردمی کنیم، باید پای مردم را به عرصهی تولید به نحو محسوسی باز کنیم، موانع حضور مردم را برطرف کنیم. در بخش مردمی ظرفیّتهای بزرگی وجود دارد که ... بایستی فعّال بشود، باید از آنها به نفع کشور و به نفع مردم استفاده بشود.» ۱۴۰۳/۰۱/۰۱
رسانه KHAMENEI.IR به همین مناسبت در گفتوگو با آقای سید احمد عبودتیان، دستیار رئیس جمهور در امر مردمیسازی دولت، اهمیت و راهکارهای ایفای نقش مردم در تولید کشور را بررسی کرده است.
حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی در پیامی بهمناسبت آغاز سال ۱۴۰۳، سال جدید را سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند: «امسال هم روی مسئلهی تولید تکیه میکنم و توقّع دارم، انتظار دارم که انشاءالله یک جهشی در کار تولید اتّفاق بیفتد امسال، و بِجد اعتقاد دارم که این جهش بدون مشارکت مردم و بدون حضور مردم اتّفاق نخواهد افتاد. اگر ما بخواهیم جهش تولید داشته باشیم، بایستی اقتصاد را مردمی کنیم، باید پای مردم را به عرصهی تولید به نحو محسوسی باز کنیم، موانع حضور مردم را برطرف کنیم. در بخش مردمی ظرفیّتهای بزرگی وجود دارد که من انشاءالله توضیح خواهم داد در این باره و این ظرفیّتها بایستی فعّال بشود، باید از آنها به نفع کشور و به نفع مردم استفاده بشود. لذا من به این مناسبت شعار امسال را این قرار دادم: «جهش تولید با مشارکت مردم» این شعار امسال است.» ۱۴۰۳/۰۱/۰۱
رسانه KHAMENEI.IR به همین مناسبت در گفتوگو با آقای دکتر سید امیر سیاح، رئیس مرکز ملی مطالعات، پایش و بهبود محیط کسب و کار کشور الزامات اجراییشدن شعار امسال و تحقق نقش مردم در تولید کشور را بررسی کرده است.