ایشان نقل میکند که رهبری پس از شنیدن این خاطره از مرحوم لاری فرمودند: «ای کاش یک جو غیرت این مرد بزرگ در میان برخی سران کشورهای اسلامی بود تا اینگونه تن به ذلت ندهند»...
مناسک اجتماعی با عینیت بخشیدن به حضور گستردهی نخبگان و تودهها در صحنه، به دلایل مختلف باعث افزایش سرمایهی اجتماعی میشود. برخی از مهمترین این دلایل عبارتند از: «به نمایش گذاردن وحدت ملی و همراهی مردم و مسئولان» و...
مردم به طور معمول نیازمند تذکر و تجسم هستند و درک مفاهیم ذهنی برای عموم مردم که گرفتاریهای روزمرهی خود را دارند. این حرکتها فرصتی است برای یادآوری آن پیشینه و سرمایه و این امر با حضور و استقبال و شعار ظاهر میشود.
مسئلهی دیگری که نیاز به واکنش حقوقی خاص خود دارد، نحوهی اعمال این تحریمها است. ما در مواردی شاهد اقدامات فراقطعنامهای برخی سازمانها و کشورها علیه ایران هستیم.
حضرت آقا فرمودهاند: انسان سالم محور توسعه است. مهمترین رسالت ما هم تحقق این هدف است. برای این کار ما باید به جای معطوف کردن توجهمان به درمان، متوجه پیشگیری شویم.
رهبر انقلاب در دیدار با رئیسجمهوری و هیأت دولت ضرورت «جهاد اقتصادی» را رونق اقتصادی و حل مشکلات معیشتی مردم و مقابله با اهداف خصمانهی نظام سلطه بر ضد ملت ایران بیان کردند.
غرب در خصوص مدیریت بحران لیبی رفتارهای ناهنجاری از خود نشان داد و بسیاری از زیرساختها را از بین برد. حتی ناوچههایی که لنگر انداخته بودند و عملیاتی نبودند را غرق کرد.
این سخنان رهبری خطاب به کسانی بود که این روزها از هر تریبونی استفاده میکنند و در مطبوعات و رسانههای مختلف از نامرادیها و نارساییها به گونهای سخن میگویند که گویا نظام در تمام طول این 32 سال و بهخصوص در 7 سال گذشته هیچ دستاوردی جز عقبگرد نداشته است.
از نکاتی که رهبری فرمودند، یکی این بود که چنین آمارهایی مورد قبول ایشان نیست، زیرا ممکن است یک نفر روزانه 15 ساعت مطالعه کند و یک نفر دیگر در روز مطالعهای نداشتهباشد.
فرصت سعی و خطا نیز به تعبیر رهبر انقلاب دیگر وجود ندارد. باید آگاهانه حرکت کنیم. / بدیهی است که این، کار حوزه و دانشگاه است. توده مردم باید مطالبه کنند، اما نخبگان باید در یک چارچوبی این کار را انجام دهند.
سیاستهای دوگانه غرب در تحولات اخیر خاورمیانه و جهان اسلام دیگر بر کسی پوشیده نیست؛ از اظهارنظرها تا رفتارهای متناقض. دخالت نظامی در لیبی و نیز سکوت و رضایت در برابر حضور نظامی عربستان در بحرین از جمله این موارد است.
آمریکا ترمز انقلابها شده است. از طریق عناصر وابسته مختلفی که وارد انقلابها کرده و سعی میکند تا جهتگیریها را منحرف سازد.
«جهاد اقتصادی» بُرشی بر نام سال «همت مضاعف، کار مضاعف» است که آن توان و همت باید بتواند در موضوع مشخصی از اولویتهای رشد و پیشرفت هست، بروز لازم را پیدا کند.
بابایی با شنیدن صحبتهای این دو سرهنگ، قرآن را بست و به بیرون قرارگاه رفت. از حرفهایی که این دو سرهنگ با هم میزدند خیلی ناراحت شدم؛ ولی از آنجایی که اخلاق شهید بابایی را میدانستم، او را معرفی نکردم. به دنبال او از قرارگاه بیرون رفتم ...
برخی اساتید نسبت به منافع ملی مسئولانه برخورد نمیکنند. این عدم مسئولیت، بخشی مربوط به خودشان است و بخشی هم نظام آموزش عالی کشور که نتوانسته چنین فضایی را جا بیندازد.
اگر روحانیت منزوی شد و کنارهگیری کرد و به این دلیل مورد احترام واقع شد، باید بدانیم که این احترام، بیپایه و سست است، چراکه آنها با اصل روحانیت مشکل دارند.