others/index
مطالبی از : آقای محمدصادق علیزاده -
تعداد مطالب : 22
توانمندی دفاعی ایران به روایت غربی‌ها؛ از برچسب فتوشاپ تا تغییر محاسبات

رسانه‌های غربی؛ درباره حمله ایران به سرزمین‌های اشغالی چه گفتند؟

توانمندی دفاعی ایران به روایت غربی‌ها؛ از برچسب فتوشاپ تا تغییر محاسبات

توان دفاعی و نظامی که پیش از این و از جانب رسانه‌ها مورد طعنه و کنایه واقع می‌شد؛ حالا و در میان معرکه نبرد و میدان عمل مشخص شده است که توان ایرانی‌ها واقعی بود یا ادعای مضحک آن سیاست‌مدار آمریکایی که توانایی‌ها و تجهیزات دفاعی و نظامی ایران را فتوشاپ خوانده بود.
 

راه حل فلسطینی

نگاهی به طرح جمهوری اسلامی ایران برای همه‌پرسی از مردم فلسطین درباره تعیین سرنوشت خود

راه حل فلسطینی

برگزاری همه‌پرسی، انتخابات، تکیه به نظر مردم و مردم‌سالاری در همه این سال‌ها راهکار اصلی و مورد تأکید ایران برای حل بحران فلسطین بوده است. راهکاری که استعمار و غرب و انگلیس و آمریکا از یکصد سال قبل تاکنون به آن تن نداده‌اند. تن دادن به نظر و خواست مردم قطعا پایان پروژه‌ی استعماری صهیونیست خواهد بود...

ساده و پیچیده؛ یک معادله‌ چند مجهولی

«سرباز روز نهم» روایت انسان انقلاب اسلامی است

ساده و پیچیده؛ یک معادله‌ چند مجهولی

«سرباز روز نهم» را می‌توان بین آثار منتشر شده درباره شخصیت شهید صدرزاده یکی از جامع‌ترین و کامل‌ترین آثار دانست. اثری که پژوهش و گردآوری اطلاعات آن حدود ۶ سال طول کشیده است. تعدد راویان باعث شده که وجوه مختلف شخصیت مصطفی صدرزاده در کتاب تا حد امکان به صورت حداکثری ترسیم شود. یک جوان در بازه سنی ۲۰ تا ۳۰ سالگی‌اش منشاء صدور این همه فعالیت شده که مکتوب کردن آنها خود زمانی مطول می‌طلبد...

روایت زندگی

چرا باید «اسم تو مصطفاست» را خواند؟

روایت زندگی

«اسم تو مصطفاست» روایتی زنانه از شهادت و جهاد که راوی آن بخش‌ها و زوایای ناگفته یا کمتر گفته شده از زندگی شهید و زمانه او را آشکار می‌کند. امثال این کتاب راوی بخش‌ها و ناگفته‌های فرهنگ جهاد محسوب می‌شوند. نیمه‌های پنهانی که چون حضور و نسبت مستقیم با خط مقدم نبرد ندارند و در آنها خبری از گلوله و توپ و تانک نیست معمولاً هم کمتر در معرض توجه قرار می‌گیرند...

فرانسوی‌ها در ۱۳۲ سال استعمار الجزایر با مردم این کشور چه کردند؟

|گزارش|

فرانسوی‌ها در ۱۳۲ سال استعمار الجزایر با مردم این کشور چه کردند؟

کشتار فرانسوی‌ها در الجزایر یک رکورد منحصر به فرد از قتل عام مردم غیرنظامی و برخورد خشونت‌‌آمیز محسوب می‌شود. تنها در یک روز (هشتم می ۱۹۴۵) نظامیان فرانسوی خون بیش از ۴۵ هزار الجزایری را بر زمین ریختند. هرچند بعضی دیگر از آمارها حکایت از ۵۰ تا ۷۰ هزار کشته در این روز دارد.

مرز خاتون و قوماندان عشق است

تأملی بر کتاب «خاتون و قوماندان»

مرز خاتون و قوماندان عشق است

«خاتون و قوماندان» روایت حیرت است است. حیرت از اینکه «انسانِ موحدِ انقلاب اسلامی» چه ظرفیت و توانایی و سعه صدری می‌تواند داشته باشد که همه تضادهای ظاهری عصر جدید را در عالم درون خویش هضم و حل کرده و از پس همه این تضادها، اصل حقیقت را یافته و در عین همه گرفتاری‌ها و دردسرها و حتی نامهربانی‌هایی که در سرزمینی به جز سرزمین مادری به او تحمیل می‌شود، ریسمان حقیقت را چسبیده و آن را رها نکند.

سربازانِ پهلوان

چرا رهبر انقلاب برای ورزش قهرمانی اهمیت زیادی قائل هستند؟

سربازانِ پهلوان

ورزش قهرمانی بستری از توانایی‌ها و ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل تاریخی ملّت ایران، محسوب شده و به همین علت شایسته توجه است. به عبارت دقیق‌تر، ورزش قهرمانی یکی از منشورهایی است که روحیات و فرهنگ و تاریخ ملّت ایران را بازنمایی و با عبور از موانعی که تبلیغات رسانه‌ای معوج نظام رسانه‌ای ایجاد کرده است، تصویر واقعی‌تر از ایران و ملّت ایران ارائه می‌کند.

دختر وطن

روایتی از مراسم سیزدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت

دختر وطن

می‌خواستم اثبات نمایم که خادمی برای نهضت خمینی هستم اما پس از آن می‌خواستم بگویم که من یک ژاپنی هستم و آرزو دارم تا امواج بیداری عقول که سلسله جنبان آن خمینی کبیر است به شرقی‌ترین کرانه دنیا یعنی ژاپن برسد!... دعا فرمایید تا زنده هستم ثمره هجرت به ایران اسلامی را برای قوم خویش ببینم.

غرب آسیا یکپارچه علیه استعمارگران قرن بیست‌ویک

نگاهی به شکست توطئه‌های غرب بر ضد بیداری اسلامی

غرب آسیا یکپارچه علیه استعمارگران قرن بیست‌ویک

چهار دهه قبل اگر ایران تنها نقطه و محل منازعه غرب با بیداری اسلامی بود، امروز اما جبهه بسیار گسترده‌تر شده است؛ شرق تا غرب جهان اسلام زنجیره‌های متعدد یک محور شده‌اند که سه دهه بعد از ارتحال خمینی کبیر (ره) روزبه‌روز قدرتمندتر از دیروز قد کشیده‌اند.

گل آقا؛ کسی که با طنز به جنگ مشکلات مردم می‌رفت

مروری بر زندگی متعهدانه مرحوم کیومرث صابری فومنی

گل آقا؛ کسی که با طنز به جنگ مشکلات مردم می‌رفت

چیزی که ماهیت اصلی طنز مطبوعاتی او را هم شکل می‌داد و نسبت به دیگران متمایز می‌کرد هم همین مردم و مشکلاتشان بودند چه زمانی که در دهه ۶۰ در ستون طنز خود در روزنامه اطلاعات با سلاح طنز به جنگ معضلات و مشکلات مردم می‌رفت چه در دهه ۷۰ که هفته نامه گل آقا با زبان طنز و کاریکاتور، ستون ثابت نقد دولتمردان و مسئولان اجرایی بود.

تولید دانش‌بنیان، قدرت آفرین است

چرا تولید دانش‌بنیان باید در اولویت ما قرار گیرد؟

تولید دانش‌بنیان، قدرت آفرین است

مجموعه‌های تولیدی دانش‌بنیان با وجود تأثیرات بزرگ و گسترده‌ای که می‌توانند در حوزه اشتغال و علم و فناوری و اقتصاد ایجاد کنند اما عموماً در زمره بنگاه‌های خرد و کوچک قرار می‌‌گیرند. بنگاه‌هایی چابک و انعطاف‌پذیر و می‌توانند به هسته‌های کوچک اقتصادی و تجاری تبدیل شوند که زود‌بازده هستند و کمترین و دیرترین تاثیر را از تکانه‌های سیاسی می‌پذیرند.

مرجعیت ضداستعمار

گزارش تحلیلی از نقش ۱۵۰ سال اخیر مراجع تقلید در حرکت‌های ضداستعماری

مرجعیت ضداستعمار

۸۷ سال بعد از انتشار فتوای تحریم تنباکو و در بهمن ۱۳۵۷، دوباره اتفاق مشابهی افتاد؛‌ یک مرجع دینی دیگر در نوک پیکان یک حرکت ضداستعماری قرار گرفته بود. خواسته حضرت آیت‌الله روح‌الله خمینی(ره) مشخص بود: «دست بیگانه اعم از آنکه واقعاً متعلق به بیگانه باشد یا از آستین خودی‌ها بیرون آمده باشد، باید از امور کشور قطع شود.»

مغز متفکر سیاست‌گذاری فرهنگ

شورای‌عالی انقلاب فرهنگی در نگاه رهبر انقلاب چه جایگاهی دارد؟

مغز متفکر سیاست‌گذاری فرهنگ

هرچند در حکومت اسلامی هریک از نهادها به‌خصوص دستگاه عرض و طویل اجرایی کشور وظایفی در حوزه علم و فرهنگ عمومی کشور بر عهده دارند، امّا نبض تپنده و مغز متفکر و سیاست‌گذار اصلی تمام مجموعه حاکمیتی در جمهوری اسلامی اعم از دولتی و غیردولتی، شورای‌عالی انقلاب فرهنگی است.

حکایت انسان‌هایی با چگالی بالا

چرا خواندن «تنها گریه کن» لازم است

حکایت انسان‌هایی با چگالی بالا

اشرف سادات در زمره کسانی است که بودن آنها با نبودن‌شان تفاوت دارد. دنیا بیش از هر چیزی به این آدم‌ها نیاز دارد. آدم‌هایی که وقتی حضور دارند و هستند، حضورشان و بودن‌شان حس می‌شود؛ درست مثل یک جرم با چگالی بالا که می‌آید و نرم و لطیف و دلنشین بخشی از فضا یا ذهن دیگر آدم‌ها را پر می‌کند.

از کودتای ۲۸ مرداد تا حمایت از مهاجرفرستی

تحریف سخنان رهبر انقلاب درباره مهاجرت نخبگان، ادامه حمایت از استعمارگران در ایران است

از کودتای ۲۸ مرداد تا حمایت از مهاجرفرستی

هر ایرانی آزاده‌ای چه در داخل، چه در خارج ایران که خود را بدهکار مردم و جامعه و تاریخش می‌داند، یک احمدی‌روشن، یک شهریاری، یک حسابی و یک قریب درون شخصیت خود دارد که خود را بدهکار مردم و کشورش می‌داند. در این میان عتابی اگر هست به باقیمانده‌های سیستماتیک دو قرن استعمار است ...

موحدانه زیستن در عصر غروب حقیقت

نگاهی به زندگی، آثار و افکار مرحوم محمدرضا حکیمی

موحدانه زیستن در عصر غروب حقیقت

چند دهه زندگی محمدرضا حکیمی مدعای روشنی بر موحدانه، زاهدانه و عالمانه زیستن در عصر حاضر است. عصری که در افواه به غروب آفتاب حقیقت متصف‌شده غافل از آنکه تلألو انوار توحید و ساحت‌های منبعث از آن درخشنده‌تر از آن است که لابه‌لای پیچیدگی‌های دست‌ساز بشرِ مغرور به حاشیه رانده شود.

حمایت تمام‌قد از سلامت جامعه

رهبر انقلاب در طول دوره رهبری و ریاست‌جمهوری از حامیان کارشناسان متعهد بهداشتی و درمانی بوده است

حمایت تمام‌قد از سلامت جامعه

پیشران انقلاب اسلامی، روحیه و اعتماد و اتکای به توان بومی است. از نگاه امام خمینی (ره) و آیت‌الله خامنه‌ای هیچ‌گاه نباید معطل دیگران بود. انقلاب هرجا جلورفته با شجره طیبه‌ی «ما می‌توانیم» بوده است، فارغ از اینکه خناسان چه می‌گویند.

می‌خواست خودش قصه مردم را روایت کند

گزارشی به بهانه هشتمین سالروز درگذشت امیرحسین فردی

می‌خواست خودش قصه مردم را روایت کند

سالروز درگذشت آقای کیهان بچه‌ها بهانه‌ای شد تا دوباره یادی کنیم از مردی که حق بزرگی بر گردن هنر و ادبیات انقلاب دارد. چهره آرام و متین و بی‌حاشیه ادبیات انقلاب که یک نسل از بچه‌های ایران با کیهان بچه‌هایش خاطره داشتند.

شاگرد زرنگ‌های عصر خمینی(ره)

چرا باید «عصرهای کریسکان» را خواند؟

شاگرد زرنگ‌های عصر خمینی(ره)

امیر سعیدزاده رزمنده مجاهدِ اهل تسنن از غرب ایران که برای دفاع از حق و حقیقت و وطن و شرف و عزتش، رودرروی  صدام بعثی و اعوان و انصار کومله و دموکراتش ایستاده و زندگی‌اش را گذاشته و دو بار هم اسیر شده و تازه حالا بعد از همه اینها و از دست رفتن ۸۰ درصد ریه‌اش، نه خسته شده و نه پشیمان. امیر یک سرباز واقعی است در اردوگاه نهضت خمینی.

سیلی به دشمن در آن سوی مرز

گزارش خط حزب‌الله ۲۷۲؛

سیلی به دشمن در آن سوی مرز

سال ۶۳، مسئولان ایرانی، یک تیم جوان با معدل سنی ۲۵ سال را روانه یک ماموریت سری در خارج از ایران کردند و فکرش را هم نمی‌کردند که آن تیم سنگ بنای یک نیروی قدرتمند موشکی را در منطقه بگذارد که بعدها کارشناس صنایع فضایی و دفاعی صهیونیستها کلاه از سر بردارد و به طراحانِ گمنام یک موشک ایرانی ادای احترام کند.

قولِ قاسم

چرا باید خاطرات خودنوشتِ ناتمام شهید سلیمانی را خواند؟

قولِ قاسم

خواندن خاطرات خودنوشت حاج قاسم از کودکی و نوجوانی یک چیز را خیلی خوب توی ذهن مخاطب جا می‌اندازد. برای انجام‌دادن کارهای بزرگ حتماً نیازی به یال و کوپال و بزرگ‌زادگی و آقازادگی و کورباش و دورباش نیست. کافیست بنده‌ی خوب خدا باشی.

انتخاب رهبری؛ یک فرایند مردم‌سالارانه

گفتگو با نویسنده کتاب «روایت رهبری» مطرح شد؛

انتخاب رهبری؛ یک فرایند مردم‌سالارانه

| سیدیاسر جبرائیلی

قائم مقام رهبری عنوانی بود که وجود خارجی نداشت. یعنی جعل شده بود و قانونی نبود. و اصطلاحاً در کشور جا افتاده بود. آقای منتظری به‌عنوان رهبر آینده و در چارچوب یک کار مقدماتی مجلس خبرگان تعیین شد. ولی در فروردین ۶۸ از این جایگاه برکنار می‌شوند و نهایتاً ۱۴ خرداد ۱۳۶۸ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به‌عنوان رهبر انقلاب انتخاب می‌شوند.

پايگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيت‌الله‌العظمی سيدعلی خامنه‌ای (مد‌ظله‌العالی) - مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی