مجلسی که از مشارکت بالاتر مردم فراهم آمده باشد، از پشتوانه مردمی و مقبولیت بیشتری برخوردار است، زبان دشمنانمان را کوتاه و خیالشان را از توطئه علیه کشورمان منصرف میکند، چون متوجه میشوند این مجلس که مظهر مردمسالاری است...
جنگ ترکیبی، آمیخته از جنگ سیاسی، کلاسیک، نامنظم، سایبری، استفاده از تروریستها، دیپلماسی و حمایت از آشوبهای داخلی و حتی استفاده از دادگاههای بینالمللی است. تشکیل جلسه غیررسمی شورای امنیت سازمان ملل از سوی آمریکا درباره حوادث اخیر در کشور ما نمونهای از استفاده ابزاری از این ساختار است.
یکی از ویژگیهای دولت مردمی پیوندخوردن با مردم است، منتها دولت و مجلس باید زمینهسازی اداری و قانونی را انجام دهد تا مردم بفهمند که مشکلات و کمبودها چیست و به کمک دولت بیایند.
نخبگان سیاسی ما هنوز این مهارت را پیدا نکردند که بتوانند در مسائل ملی که جنبهی منافع ملی در آن مطرح است به اجماع برسند و این اجماع را به اجرا بگذارند و تحقق ببخشند.
یک تحلیل تاریخی میگوید هر وقت امنیت و وحدتمان را توانستیم حفظ کنیم و عدالت و آزادی را برقرار کنیم، پیشرفت خوبی داشتیم و این مرهون مواضعی است که مسئولین بهویژه مسئولین ردههای بالا داشتند. با وجود اختلافات، کشور که از حرکت خودش باز نمیایستد، ولی حرکت را کند میکند و طمع دشمن را زیاد میکند.
دولت جوان حزباللّهی، دولتی است که از مدیریت جهادی برخوردار باشد. نیتش برای خدا خالص است و همهی سرمایهاش را در میدان میآورد. تخصص در کار خود دارد و راههای معمولی را هم اگر لازم باشد دور میزند و ابتکار ایجاد میکند. مأیوس نمیشود. برایش بنبست معنی ندارد و یقیناً از تجربیات گذشته استفاده میکند.
اگر مجلس یازدهم بخواهد خدمت مهمی به وضعیت اقتصادی بکند، مهمترین اولویتشان باید حذف قوانین زائد باشد و بهدنبال تراکم و تکثر قوانین نباشند. با تصویب زیاد قانون مشکل حل نمیشود و باید قوانین و مقررات موجود را به نحوی اصلاح کرد تا مانع فعالیت اقتصادی نشود.
| مهندس سید مرتضی نبوی یک بیانیهی راهبردی بایستی مهمترین مسائل داخلی و خارجی را تشخیص داده، مسائل را شناسایی کرده و سپس مدیریت کند. همچنین بایستی قادر به شناسایی فرصتها و تهدیدات بوده و با حداکثر استفاده از فرصتها، تهدیدات را نیز به فرصت تبدیل کند. بیانیهی گام دوم انقلاب تمامی این ویژگیها را دارد.
وزیر که بودم، با جمع مسئولان بارها خدمت حضرت امام میرسیدیم. ایشان هم همیشه دو تذکر به مسئولین میدادند؛ یکی اینکه مسئولین خدمتگزار مردم هستند و دیگر اینکه مسئولین بین خودشان وحدت داشته باشند.
در یک پیمایش آماری ملی که در سال ۸۰ انجام داد، اولین مطالبهی مردم به مسائل اقتصادی بازمیگشت. رهبری با توجه به این مطالبهی مردمی، شعار مبارزه با فقر و فساد و تبعیض را که خواستهی مردم بود مطرح کردند.
از زمانی که شورای عالی امنیت ملی تأسیس شد و تصمیمات زیر نظر رهبری اتخاذ شد، سیاست خارجی و امنیت ملی ما تضمین شد. اولین تجربهاش را نیز در جنگ اول خلیج فارس و تجاوز عراق به کویت نشان داد...
لطفا به منظور مشاهده بهتر سایت و مرور ایمن در اینترنت ، مرورگر خود را به نسخه بالاتر ارتقاء دهید
یا از دیگر مرورگرها استفاده کنید.