تشریح سیاستهای رسانهای دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب اسلامی، بررسی زمینهی برخورد حذفی شرکت متا و نظام رسانهای غرب در برابر شخصیت رهبر معظم انقلاب و تحلیل اقدام اخیر شرکت متا در مسدود کردن حساب فارسی و انگلیسی اینستاگرام رسانه KHAMENEI.IR بهعنوان یک حرکت معنادار که به نمایندگی از دولت ایالات متحده انجام شده است محورهای اصلی این نشست تخصصی را تشکیل دادند.
|فرشاد مهدیپور حاکمیت در عالیترین موقعیت خویش، برآورده ساختن نیازها و خواستهها و هدایت مردمان در بافتار زیستبومی فرهنگیشان است؛ در اینجا حفظ و گسترش منابع گفتمانی، انسانی، اقتصادی و ... در صدر توجه است و از آنجا که نظام سیاسی از اضلاعی گونهگون برپاشده، حفظ و گسترش آن نیز باید بر پایه همین منابع باشد.
برخلاف آنچه در سیاستگذاری گفته میشود، معمولاً، معضلهای فرهنگی و اجتماعی را نمیتوان حل کرد، امّا میتوان از دامنهشان کاست و آنها را به مشکلاتی خُردتر که امید رفعشان میرود، تقلیل داد.
مردم بهدنبال علاجاند؛ علاج شرایط معیشتی و اقتصادی کشور. غصهی بزرگ رهبر انقلاب، این است که: «در برخی از بخشهای اقتصادی ما، توان مدیریّتی ضعیف است» و راه علاج اینکه: «مدیریّتها بایستی قوی باشند، فعّال باشند، خستهنشو باشند.»
اقتدار بر مبنای تعقل و آگاهی است؛ آگاهی به اینکه ما میتوانیم بر مشکلات فائق آییم. ولی نه ما میتوانیم خود را بر مبنای فروختن و عرضه منابع کشور به خارجی استوار کرده، بلکه رویکردی که میخواهد با ساختن (در برابر فروختن)، عظمت ایران را تداوم ببخشد. ما با این «ما میتوانیم» توانا میشویم.
| دکتر فرشاد مهدیپور رهبر انقلاب بعد از آن پیام ویدئویی مجدداً با مردم صحبت کردند تا به آنها اطمینان بدهند که ایشان در کنار مردم هستند... احتمالاً مسئلهی سرایت ویروس کرونا حداقل تا چهل روز دیگر کشور را آلوده و درگیر خواهد کرد. اما به مردم این اطمینان را دادند که این موضوع دارد اداره میشود. ولی محور اصلی بیانات ایشان این بود که ما با یک عقلانیت دینی باید با موضوع برخورد کنیم.
ما در موقعیت مالک اشتر نیستیم، از دست دادن حمزه مقاومت، تلخ و سخت است، ولی نفس تازه کنیم که فتحالفتوح ها در پیش است؛ تشییع چند ده میلیونی فرمانده در ایران و عراق، بزرگترین گواه این اراده بینظیر خداست!
| دکتر فرشاد مهدیپور سیامین دیدار سالیانه کارگزاران با رهبر انقلاب در حالی برگزار شد که کشور در کشاکش فشارهای شدید اقتصادی است. بازخوانی گفتارهای مطرحشده در این سخنرانی راهبردی، با عطف به این نکته که «در این چند سال...» چه تحولاتی رخ داده، موضوع بررسی این یادداشت است.
|دکتر فرشاد مهدیپور بیانیهی گام دوم انقلاب بیانی است برای ابراز یک منظومه فکری منسجم؛ حکمی برای آیندهنگاری ایران اسلامی که تجربهای را به ثبت رسانده که قرنها آرزوی آن برای تشیع و مستضعفین وجود داشته است.
تا معضلهای مدیریتی ریز و درشت کشور به مدد «مدیریت متدین و انقلابی» کاهش نیابد، ساختار مدیریتی کلان نپذیرد که باید رویکردهای عمودی (از بالا به پایین) خود را به رویکردی مشارکتی و مردمی مبدل سازد و تصمیمسازان به این باور نرسند که ثبات سیاستی، رمز مهم پیشرفت است و «هر که آمد، عمارتی نو» نسازد، نمیتوان امید چندانی به تحقق راهحلهای رفع مشکلات اقتصادی داشت.
حالا در میانهی سالی که پایان آن با حماسهی سیاسی دیگری عجین شده است، جای آن دارد که شعار سال بار دیگر در گوشها طنینانداز شود. روزگاری که برخی میکوشند زندگی روزمره را به برجام گره بزنند، اگر «همه با برادری اسلامی به مسئلهی ارتباطِ میان دولت و ملت» نگاه نکنند، بیم آن میرود که...
همدلی و همزبانی دولت و ملت در دوران پسامذاکره میتواند چارهساز بحرانهای امنیتی باشد که در جنوب غرب آسیا پیشاروی کشور است. در سالی که اوباما به ایرانیان لبخند زد، فتنهی ۸۸ رقم خورد. دور و دیر نیست که دشمن غیرقابل اعتماد در ظاهر مؤدبانه، سوداهای دیگر را در سر داشته باشد.
لطفا به منظور مشاهده بهتر سایت و مرور ایمن در اینترنت ، مرورگر خود را به نسخه بالاتر ارتقاء دهید
یا از دیگر مرورگرها استفاده کنید.