زیر سرنیزهی هفتاد هزار آمریکایی در عراق و بعد از هزینه کردن 2500 میلیارد دلار، میبینید که انتخابات انجام میشود و دولت تشکیل میشود؛ آن هم دولتی که آمریکاییها نمیخواستند تشکیل شود. این نشان میدهد...
در بیشتر این خبرها، توجه رسانههای مزبور به تصریح آیتالله خامنهای دربارهی رژیم صهیونیستی و دولتهای استکباری بود؛ به طوری که بیشتر این رسانهها پیام را با این تیتر مخابره کردند...
اکنون باید پرسید که فرجام تقابل دو قطب حق و باطل از نظرگاه شریعت اسلام چه خواهد بود و مجادلهی دیرپای آنان در نهایت چگونه و با پیروزی کدام یک به پایان خواهد رسید؟
در آمریکا قوانینی است مبنی بر اینکه سخنهای نفرتآور (hate speech) نباید در رسانهها پخش شود و با افراد متخطی برخورد میکنند که الان این قانون را در رابطه با مسلمانان اجرا نمیکنند. این یک تصمیم کاملاً سیاسی است.
برژینسکی به صراحت در تقابل با نظریهی برخورد تمدنهای ساموئل هانتینگتون میگوید: برخورد ما با تمدن اسلامی نیست، برخورد ما با ضعفهای درونی خود ماست؛ ما از اخلاق و معنویات دور شدهایم و مادیات دیگر نمیتواند جامعهی ما را حفظ کند.
بررسی اجمالی پیامهای رهبر انقلاب به کنگرهی جهانی حج، ما را به این نقطهی مشترک میرساند که ایشان در تمام پیامهاشان به دو موضوع اشاره میکنند. در پیام سال گذشته (1388) این دو موضوع در یک جمله به عنوان شعارهای حج بیان شد.
زمانی که امام(ره) به پاریس رفتند، صراحتاً گفتند که همهی گرفتاریهای ما از آمریکا و اسرائیل است. حتی علیه شوروی و انگلیس هم صحبت کردند و نشان دادند که هیچ ملاحظهای نسبت به این کشورها ندارند.