پاتکی که مخالفین بیداری اسلامی و انقلابهای منطقه و در رأس آنها آمریکا در سوریه علیه ما شروع کردند، یکی از عوامل مؤثری بود که جریان بیداری اسلامی را مانند یک «الک» تکان داده و در حال تصفیه در این جریان است.
چندی است که کشورهای اسلامی در منطقه با موج جدید فعالیتهای گروههای تکفیری مواجه شدهاند. حتی برخی کشورها که از حامیان این گروهها در سوریه بودهاند، اکنون نگران رشد فزایندهی آنها هستند.
اینگونه نبوده که خیزشهای جهان عرب از ابتدا منظم و آگاهانه از سوی مردم شکل گرفته باشد. همچنین اینگونه هم نبوده که آمریکاییها و صهیونیستها مسبب این تحولات باشند. حدود هشت ماه قبل از شروع...
هنگامی که حضرت امام خمینی رحمهالله «روز قدس» را اعلام کردند، کمتر کارشناس و صاحبنظر سیاسی و بینالمللی گمان میکرد که گفتمان مقاومت در آغاز دههی دوم قرن بیستویکم به گفتمان غالب منطقه تبدیل شود. برژینسکی در شورای راهبردی آتلانتیک گفت...
حضور مصر قدرتمند در کنار ایران قدرتمند میتواند معادلات جهانی را به هم بزند. لذا باید مصر را به حالت عادی خود بازگردانیم تا بتوانیم معادلهی دورغین فاتحین جنگ جهانی دوم را به «معادلهی مستضعفین» تبدیل کنیم.
مشارکت مردم ایران در انتخابات نهمین دورهی مجلس شورای اسلامی بار دیگر ثابت کرد که توان مانور مردم ما تا چه اندازه بیشتر و اثرگذارتر از قدرت مانورهای نظامی است...
سال گذشته کمتر کسی این تصور را داشت و باور میکرد. حتی غربیها هم نامهایی انحرافی نظیر بهار عربی، انقلاب سفید و انقلاب نان برای این انقلابها گذاشتند. در صورتی که امروزه با گذشت زمان و فرونشستن غبارها میبینیم مردم این کشورها در صحنهی انتخاباتشان چه کسانی را انتخاب کردهاند.
اتهام ایران دست داشتن در توطئهای برای هدف قرار دادن همزمان سفارت عربستان و اسرائیل است. کنار هم گذاشتن این دو هدف چه معنایی دارد؟ آیا به خاطر این نیست که عربستان برنامههای اسرائیل را دنبال میکند؟
پادکست: والاستریت
این شبیهسازی مفهومش آن است که کاری کنیم تا این کشورها را به انقلابهای مصر و تونس و سایر انقلابهای مردمی تشبیه کنیم و بگوییم این انقلابها خشونتی برای هرج و مرج و برهم زدن نظم و امنیت جامعه و کشتارهای داخلی است.