رهبر انقلاب اسلامی در سخنرانی اخیرشان با حضور جمعی از دانشآموزان در تشریح مختصات نظم جدید نظام جهانی از انتقال قدرت سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و حتی علمی از غرب به آسیا و تبدیل قاره کهن به مرکز دانش، اقتصاد و قدرت سیاسی و نظامی جهان سخن گفتند. آیا صحبت از جابجایی کانون عالم از غرب به شرق صرفاً یک ادعا است یا دانشمندان و تحلیلگران غربیِ روابط بینالملل نیز بدان اذعان دارند؟
بررسیهای تاریخی آشکارا نشان میدهد که وضعیت ترمیدور طی سالیان سپری شده از عمر انقلاب هرگز در جمهوری اسلامی ایران رخنداده و از این حیث، انقلاب اسلامی نمونه استثنایی در میان انقلابهای جهان بهشمار میآید.
نگاهی که مقامات دولت به نظام بینالملل داشتند، بر اساس یک تفسیر بهشدت سادهسازیشده و خوشبینانه از محیط جهانی شکل گرفته بود. تصور مقامات دولت این بود که میتوان در مذاکره با ابرقدرتها به یک بازی بُرد بُرد رسید و قدرتهای بزرگ هم حاضرند که به این بازی تن بدهند!
مبتنی بر نظریهی مُدلسکی، امروزه شاهد مرحلهی تمرکززدایی از قدرت رهبری آمریکا هستیم، بهگونهای که اقتدار هژمون تضعیف شده و رقبای جدیدی همچون چین، روسیه، برزیل یا هند ظهور کردهاند که جایگاهِ در حال افول آن را به چالش میکشند و کشمکشهایی رخ میدهد که مقامات ایالات متحده به تنهایی قادر به حلوفصل آنها نیستند.
وقتی «انقلابیگری» را یک مفهوم مشکک میخوانیم، بدین معناست که این مفهوم دارای مراتب و درجاتی است که تجلی آن در شخصیت و روحیات افراد انقلابی ممکن است شدت و ضعف داشته باشد. یعنی میتوان افراد بسیاری را تصور کرد که همگی واجد معیارهای انقلابیگری هستند اما صدق این مفهوم بر آنها یکسان نیست بلکه...
روند مداوم و بیوقفهی خصومت، مردم ایران را به یک باور جاافتادهی بیناذهنی و یک آگاهی مشترک رسانده است که باید آمریکا را دشمن خویش بپندارند و نسبت به آن بیاعتماد باشند.
هرگونه نرمش و مداهنه در برابر کفار و تن دادن به هوسها و زیادهخواهیهای آنان در شریعت مبین اسلام ممنوع است و سبب از دست رفتن صلاحیت دریافت امدادهای الهی میگردد.
اگر همان شرایط تا امروز نیز ادامه مییافت، بیتردید ایالات متحده اکنون در نبود اتحاد جماهیر شوروی و با اتکا بر توانمندیهای عظیم نظامی خود، هژمون بدون چونوچرای محیط بینالملل به شمار میرفت، ولی...
کارگر نیفتادن تهدیدهای نظامی ـ امنیتی، دشمنان را به فکر تهدیدهای سیاسی انداخت تا شاید بتوانند با حمایت از جریانات اپوزیسیون، جمهوری اسلامی را به سبک انقلابهای مخملین از درون مضمحل نمایند.
رهبر انقلاب به طور خاص از زمان فتنهی 88 تا کنون بارها و در مناسبتهای مختلف، به مسئولین مملکتی و سیاسیون دربارهی پیامدهای سوء اختلافات سیاسی هشدار دادهاند.
شکلگیری یک بلوک ضدهژمون که عرضهکننده ایدئولوژی بدیل باشد و به معارضه با نظام سلطه مستقر برخیزد، در سال 1979 با پیروزی انقلاب اسلامی در ایران به طلایهداری امام خمینی(ره) رخ داد.
اکنون باید پرسید که فرجام تقابل دو قطب حق و باطل از نظرگاه شریعت اسلام چه خواهد بود و مجادلهی دیرپای آنان در نهایت چگونه و با پیروزی کدام یک به پایان خواهد رسید؟
آمریکاییها بر جایگاه علمای شیعه در راهبری دینی و سیاسی جامعه شیعیان اِشراف پیدا کردهاند. از همین روست که همواره با حساسیت خاصی به رصد عملکرد حوزه علمیه قم را رصد میکنند.
شواهدی که برای اثبات نظریهی کارابودنِ امدادهای غیبی و تأییدات متافیزیکی در محیط بینالملل در اختیار داریم، عموماً مربوط به پدیدهی انقلاب اسلامی ایران هستند لذا...
لطفا به منظور مشاهده بهتر سایت و مرور ایمن در اینترنت ، مرورگر خود را به نسخه بالاتر ارتقاء دهید
یا از دیگر مرورگرها استفاده کنید.