others/index
مطالبی از : نجمه صفاتاج -
تعداد مطالب : 2
وحدت و کثرت وجود

|روایت|

وحدت و کثرت وجود

خرده روایت‌هایی از شهدایی که با بر زمین ریخته شدن خونشان، هر چند پر بها و سخت اما روحی دوباره در پیکر ما دمیده شد و ما با همه‌ی کثرتمان به وحدت رسیدیم.

همان خدای موسی...

۳ داستانک و ۴ روایت از مراسم پنجمین سالگرد شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی

همان خدای موسی...

آقا که از سیدحسن نصرالله و مقاومت مردم لبنان می‌گوید، سر می‌چرخانم سمت بطول، حسن کوچکش روی پایش آرام خوابیده است. با اشتیاق به او نگاه می‌کند، دست روی صورتش می‌کشد و باز هم همان لبخند. دلم گواهی می‌دهد که او می‌تواند نقش کودکش را برای مقاومت به‌خوبی تصویرگری کند. از ذهنم می‌گذرد سیدحسن هم در دامن مادری مقاوم و باایمان این‌چنین به ثمر نشسته است. اسرائیل نمی‌داند، تا مادران مقاوم زنده‌اند سیدحسن‌ها و حاج قاسم‌های بیشماری در راه‌اند.

پايگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيت‌الله‌العظمی سيدعلی خامنه‌ای (مد‌ظله‌العالی) - مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی