| عباسعلی رهبر
| عباسعلی رهبر
| عباسعلی رهبر
اعتماد سیاسی مردم به نظام و ساختار سیاسی بسیار بالاتر از اعتماد به کارگزاران و نهادهای سیاسی در طول این چهل سال شده است. یک ترابط خاصی را بین مردم و نظام سیاسی و شهدا میبینیم و تجلّی آن را میتوانیم در نوع نگاه به تشییع حاج قاسم و ارتباطی که با مردم و نظام سیاسی پیدا میکند در نظر بگیریم.
|دکتر عباسعلی رهبر
بیانیهی گام دوم بیانیهای راهبردی، استراتژیک و هوشمندانه و گام دوم انقلاب دومین مرحلهی خودسازی، جامعهپردازی و تمدنسازی است. متناسب با این فضا چند نکتهی کلیدی در خصوص فصل جدیدِ حیات طیبهی جمهوری اسلامی وجود دارد.
اصحاب امام حسن، قدرت تحلیل نداشتند... اصحاب امیرالمؤمنین، آنهایی که دل او را خون کردند، همه مغرض نبودند، اما خیلی از آنها -مثل خوارج- قدرت تحلیل نداشتند ... اوّل، بصیرت، هوشمندی، بینایی، قدرت فهم و تحلیل، و بعد صبر و مقاومت و ایستادگی. (رهبر انقلاب)
نشاط مردمی خود وابسته به چند متغیر مهم همچون انقلاب اسلامی، کارنامهی نظام جمهوری اسلامی، اعتماد به نفس ملی، نقد منصفانه، قانونمداری مسئولان و مرام و اخلاق انتخاباتی است.
تمام جوامع دوست دارند انسجام داشته باشند و باطراوت باشند. البته از حیث مصادیق، در هر جامعهای ممکن است چیزهای متفاوتی تنور سرمایهی اجتماعی را گرم کند... ما باید بر مبنای یک فرهنگ دینی و ملی وارد این فضا شویم.