کتاب یلتسین را ببینید؛ میگوید وقتی من میخواستم دوستم را فلانجا بگمارم، بوش پدر به من زنگ زد. خواهش کرد سه نفر را در کابینهام حتماً جا بدهم. آقای گایدار، آقای چوبایس و آقای کوزیروف.
همان زمان در نامهای به یکی از مسؤولان وقت نوشتم که کار شما الگوی زمان دکتر مصدق را تداعی میکند و تأکید کردم که شما غافل هستید؛ چراکه در اینجا ولیفقیهی هم هست که در زمان مصدق نبود و بنابراین قطعاً خنثی خواهد شد.
شبکههای رادیویی بسیاری به صورت قارچی با حمایت مستقیم آمریکا رشد میکردند که از نمونهی آنها میتوان به "رادیو اروپای آزاد" اشاره کرد که ضمن انتقال سریع اطلاعات، تفسیرها و جانبداریهای خاص آمریکایی را چاشنی اخبار میکردند.
رهبری در ایران، با رهبری در حزب کمونیست کاملاً متفاوت است. رهبری در ایران حتی اگر جمهوری اسلامی هم نبود، جایگاه خودش را داشت. چراکه جایگاه رهبری و مرجعیت دینی در کشور ما براساس بازیهای حزبی نیست.
این طرح آمریکایی یا غربی، یک طرح نظامی نبود. در درجه اوّل یک طرح رسانهای بود که عمدتاً بهوسیله تابلو، پلاکارد، روزنامه، فیلم و غیره اجرا شد... این که من میگویم، تفکّر یک طلبه گوشهنشین نیست...
شکست دیگر در اجرای طرح فروپاشی به سبک شوروی بر ضد ایران، در عرصهی افشای طرح آنها برای حذف اسلام رقم خورده است. آمریکا و غرب نمیتوانند بر ضد اسلام مستقیماً وارد عمل شوند و چارهای جز پیش گرفتن شیوههای منافقانه ندارند.