یکی از نمونههایی که ایشان اهدا کردهاند، قرآنی منسوب به خط امام حسین(علیهالسلام) است. این قرآن در ۱۵ یا ۱۶ صفحه است و بخشهای مهمی از قرآن را شامل میشود. عبارت «کَتَبه حسین بن علی» در انتهای این قرآن قید شده است.
در بررسی مکتوبات و سخنرانیهای آیتالله خامنهای میتوان چهار دورهی زمانی را در نظر گرفت. دورهی اول این مکتوبات مربوط به دوران مبارزات است. دورهی دوم از هنگام پیروزی انقلاب تا شروع کار ایشان در مسند ریاستجمهوری را شامل میشود. دورهی سوم ...
این کتاب حدود پنج سال پس از قیام ۱۵ خرداد ۴۲ و در شرایطی که گروههای مبارزی پدید آمده و برخی متلاشی و دستگیر شده بودند و برخی دیگر در تدارک بارورتر کردن فکر و برنامه خود برای آینده بودند، به رشتهی تحریر در آمده است.
بنابراین ترسی که نورالدین به آن اشاره میکند، اصلاً ترس مذمومی نیست و اتفاقاً خوب است که گفته شود. در جنگ غواصی میآید و آموزش میبیند، ولی در آن لحظهی آخر میگوید من نمیتوانم بیایم. یا فرماندهای که در هنگامهی عمل به صحنه نمیآید.
توسعه فضای کتابخوانی. برنامهریزی دقیق و تعیین اهداف سالانه. برطرف کردن موانعی از قبیل گرانی کاغذ و مشکلات کارخانههای کاغذ. ترجمه و توزیع تولیدات خوب در سطح بینالمللی. ساماندهی توزیع و ایجاد فروشگاههای زنجیرهای کتاب.
پایگاه اطلاعرسانی حضرت آیتالله خامنهای (KHAMENEI.IR) به مناسبت افتتاح صفحهی کتاب، تصویر جدیدی را از رهبر معظم انقلاب در کتابخانهی شخصیشان منتشر کرد.
برای دریافت این عکس با اندازه اصلی (دوازده مگابایت) روی آن کلیک کنید.