| حمید حسام رسانه KHAMENEI.IR در حاشیه دیدار اخیر دستاندرکاران کنگره شهدای همدان با رهبر انقلاب گفتوگویی با آقای حمید حسام، نویسنده ادبیات جهاد و مقاومت درباره اهمیت الگوسازی و از حماسهسازان دوران دفاع مقدس داشته است...
وقتی بمباران اتمی اتفاق میافتد، ایشان هفت سالش بوده است. درباره دفاع مقدس جملهای دارد که میگوید این دفاع بهمعنی واقعی مقدس بوده؛ چون برگرفته از معارف اعتقادی و دینی است. بعد در جملهای عجیبتر میگوید من غرور شکستشده خودم در ژاپن را در فضای دفاع مقدس احیا کردم. این تقابل برای من خیلی زیبا بود.
انگشتی به ابروهای سفید و پُرپشتش میکشید و نگاه نافذی به «آهوان تیزپا» میانداخت و لبخندی از سر شوق میزد و میفرمود: شهادت در حریم اسلام یک موهبت الهی است که بعضی از افراد نصیبشان میشود. آنها که مثل برق و تابش نور، این موهبت را میپذیرند به جایی میروند که الیالابد مسرورند.
علیِ خوشمعنا! تو با خدایت در این سالهای قحطی رفاقت، چه میثاقی گذاشتی که قافلهسالار شهدای حرم -سرلشکر شهید حاج حسین همدانی- دو ماه پیش از شهادتش در مراسم رونمایی کتاب خاطرات به حال تو غبطه خورد و گفت: «مهتاب که گم نمیشود، علی خوشلفظ تازه پیدا شده و دارد نورافشانی میکند.»
قصه زیبای علی یک تلفیق و ترکیبی از حماسههای صادقانه در کنار یک عرفان بسیجیگونه که از تربیت سنگر و از رهگذر همنشینی با مفاتیح و زیارت عاشورا است. بههمین دلیل است که من فکر میکنم، مقام معظم رهبری دربارهی ایشان تعبیر شهید زندهی دفاع مقدس را بهکار بردند. علی خوشلفظ را میتوان خلاصهی هشتصد شهید دانست. قصهی شکلگیری کتاب از اینجا بود.
لطفا به منظور مشاهده بهتر سایت و مرور ایمن در اینترنت ، مرورگر خود را به نسخه بالاتر ارتقاء دهید
یا از دیگر مرورگرها استفاده کنید.