برای مدل جامعهای که در جبهه شکل گرفت، باید مطالعهی عمیقی صورت گیرد و ابعاد آن شناخته شود. بخشهای مختلف این فرهنگ، جزء به جزء و جداگانه تا حدودی شناخته شده است. در فرهنگ شهدا، باید بتوانیم این را تبیین کنیم که کسانی که جلودار و در صف اول فرهنگ شهادت و ایثار حضور داشتند، چطور این تعالی را کسب کردند.
میگویند انسانِ بدون حافظه یک انسان گنگ و گیج است. جامعهی بدون تاریخ نیز مثل یک انسان بدون حافظه است. بخش بزرگی از مشکلات حال حاضر جامعهی ما این است که مردم ما تاریخمان را درست و دقیق نمیدانند. رهبر انقلاب هم بارها این نکته را تأکید کردهاند.
رهبری در پیام سالگرد آغاز جنگ تحمیلی در سال ۶۸ نوشتهاند: از همهی نگارندگان حوادث جنگ و همهی کسانی که توان انجام وظیفه در این مهم را دارند،درخواست میکنم از ثبت و ضبط جزییات این دوران غفلت نکنند و ...
مردم فرصت بسیار محدودی دارند و درآمد آنها هم آنچنان نیست که بتوانند کتابهای زیادی بخرند. بنابراین اثری که تولید میشود، باید مخاطب را اقناع و راضی کند و اگر بنا باشد مخاطب راضی باشد، ما باید به خودمان زحمت بدهیم.
من شنیدم که حضرت آقا از صداقتی که کتاب خاطرات آقای عزتشاهی وجود داشت، بسیار خوشحال بودند و اشاره داشتند به این نکته که مردم به این صداقتها و به این واقعیتها نیاز دارند.
لطفا به منظور مشاهده بهتر سایت و مرور ایمن در اینترنت ، مرورگر خود را به نسخه بالاتر ارتقاء دهید
یا از دیگر مرورگرها استفاده کنید.