ما در تاریخ شفاهی رتبهی دوم آسیا را داریم. من همین موضوع را در گزارشم خدمت رهبر انقلاب عنوان کردم. ایشان نیز با تأکید و تأنی گفتند که شما باید رتبهی اول را در دنیا به دست بیاورید. یعنی جایگاه شما باید این باشد.
جذابیت این خاطرات توانسته است تا حد زیادی ادبیات ایران پس از انقلاب را تحت تأثیر قرار دهد و گاهی شانهبهشانه و در دههی اخیر حتی پیشرو و جلوتر از ادبیات ترجمهای حرکت کند.
رهبری تکلیف کردند که کسانی که از دستشان برمیآید، وارد این کار بشوند. آن موقع اثرات این کار را نمیدانستیم. بعدکه جلو رفتیم، من متحیر شدم. تنها در لبنان «خاکهای نرم کوشک» به زبان عربی یک میلیون نسخه فروش داشت.
خاطرات نزدیکترین روایت به جنگ است. جامعهای که سایهی هواپیماهای بمبافکن را روی پشت بام خانههایش دیده، تلاش میکند خاطرات را جوان نگهدارد تا انرژی نهفته در این خاطرات به کمک مشکلاتش بیاید.
رهبری در پیام سالگرد آغاز جنگ تحمیلی در سال ۶۸ نوشتهاند: از همهی نگارندگان حوادث جنگ و همهی کسانی که توان انجام وظیفه در این مهم را دارند،درخواست میکنم از ثبت و ضبط جزییات این دوران غفلت نکنند و ...
دَمِت گرم آقاسید! خدا به تو و به قلمت برکت بدهد. به قلم تو که بوی سادگی میدهد و انسان را میبَرَد به کوچه پسکوچههای شرف و مردانگی مردمان این دیار.
رهبر انقلاب پس از مطالعهی کتاب «نورالدین پسر ایران» تقریظی بر حاشیهی این اثر نوشتند که ظهر یکشنبه 1390/11/30 طی مراسمی به راوی، همسر راوی و نویسندهی کتاب اهدا شد.