با توجه به اهمیت و جایگاه شعر در تاریخ و جامعهی عربی و از سوی دیگر با توجه به نقش جمهوری اسلامی در الهام بخشیدن به سایر کشورهای اسلامی، توجه ما به این موضوع معنا و مفهوم تازهای یافته است و نتایج خود را در فضای فرهنگی و ادبی جامعهی عربی نشان خواهد داد.
جدا از آنچه در رسانههای داخلی یا خارجی به شکل خبر یا گزارش درباره همایش بینالمللی تجدید و اجتهاد آیتالله خامنهای منتشر گردید، شاید بد نباشد حاشیههای متنوع و مهم این همایش مورد توجه و بررسی قرار گیرد...
«در مسأله زن ما از دنیا طلبکاریم، ما مدعی دنیاییم... این ما نیستیم که باید از موضع خودمان دفاع کنیم، این فرهنگ منحط غرب است که باید از خودش دفاع کند.»
حوزهی علمیهی قم برای ایفای این نقش تاریخی و ادای این رسالت عظیم، اکنون چارهای جز آنکه بداند که باید با زبان «قوم» با آنها سخن بگوید نه با زبان «قم»...
در طول سالهای گذشته جریان استکبار کوشیده تا مسأله فلسطین را مسألهای خاص جلوه دهد که یا به خود فلسطینیها مربوط میشود و یا حداکثر اسلامی به حساب میآید که با تسلیم سران کشورهای اسلامی خاتمه خواهد یافت.
مسیر تأثیرپذیری مخاطب از فرهنگ بیگانه، هرچه بوده راه تغییر هم همان است؛ یعنی اگر مخاطب شکل مویش را بهخاطر علاقه و دلبستگی به یک ستارهی موسیقی یا بازیکن فوتبال انتخاب کرده، باید گروه مرجع او تغییر کند.
صادقانه اعتراف میکنم، زمانی که ایشان پرهیز از اسراف را مورد اشاره قرار دادند، گویی یک لحظه بر دلم گذشت: چه مسألهی سادهای!