ما به رسانههایی نیاز داریم که متعلق به گروههای سیاسی باشند تا اندیشهها و جهتگیریهای آنها را بازتاب دهند. این نوع رسانهها میتوانند منافع خاص خود را داشته باشند و نشاندهنده تنوع فکری باشند. اما در مقام حکمرانی رسانهای کشور و طراحی نظام نوین رسانهای، باید در ایستگاه ملی قرار بگیریم.
|عبدالکریم خیامی رسانهها باید از قالبهای محدود و تنگنظرانه خارج شوند و با بطن و متن جامعه ایرانی وارد گفتگویی پایدار، متواضعانه و دوسویه شوند. تغییر رویکردها و نگرشها به مقوله رسانه، جامعه و آینده گام اول است. اگر کارگزاران رسانه بتوانند این مقولات را همزمان در خود نهادینه کنند، قادر خواهند بود دانش و مهارت لازم برای جذب مخاطب و تأثیرگذاری را فراهم آورند.
وقایع اخیر چند وجه تمایز نسبت به حوادث پیشین داشت که با توجه به آنها میتوان اصطلاح لشکرکشی را به آن اطلاق کرد. در دورههای قبل، ما شخصیسازی پیامها را نداشتیم، در این دوره، ما با مرحله شخصیسازی پیامها در بستر سکّوها و شبکههای اجتماعی مواجه بودیم. برخی از توصیهها به اغتشاشگران از طریق تحلیل دادههای بزرگ و با بهرهبرداری از ابزارهای هوش مصنوعی انجام میشد.
|عبدالکریم خیامی ما آن اشکی را میخواهیم که به موشک میشود، یعنی اشکی که منجر به عملیات میشود. من ریشهی اینها را عرض کنم. اشکی که انقلاب اسلامی را بهوجود آورده، چون مضمون حماسه هم در آن تزریق شد، در مجالس عزا متوجه میشویم که عزا را برای عزا و گریه نمیخواهیم و این پایان کار نیست، بلکه ما آن را برای آغاز عملیات و حماسه میخواهیم.
لطفا به منظور مشاهده بهتر سایت و مرور ایمن در اینترنت ، مرورگر خود را به نسخه بالاتر ارتقاء دهید
یا از دیگر مرورگرها استفاده کنید.