در برنامهریزی اقتصادی ضمن اینکه همهی بخشهای اقتصادی باید بهسمتی بروند که توسط مردم اداره شوند، دولت نیز باید نقش تصدیگرایانهی خودش را کنار بگذارد و نقش هدایتگرایانه و فراهمکنندهی شرایط را بر عهده بگیرد. بعضی بخشها در این کار از اولویت برخوردار هستند...
قشر جوان تاکنون نیز بار اصلی پیشرفتها و موفقیتهای نظام را بر دوش کشیده است. پیروزی انقلاب اسلامی، جنگ تحمیلی، موفقیتهای علمی و صنعتی کشور و دهها موفقیت دیگر همگی با میدانداری جوانان مؤمن انقلابی انجام شده است و با ایفای نقش بهجا و بهموقع این نسل...
از ۱۶ آذر ۳۲ تا تسخیر لانهی جاسوسی و انقلاب فرهنگی و در سالهای اخیر هم مسئلهی عدالتخواهی، از مصادیقی است که جنبش دانشجویی در کسوت مطالبهگر، گفتمانساز و بسیجکنندهی افکار عمومی، توانسته است به تغییرات کلیدی اجتماعی و سیاسی در کشور منتج شود.
مرسوم بوده که آرمانخواهی تشکلهای دانشجویی بیشتر متمرکز بر عرصههای سیاسی و فرهنگی باشد. لیکن توجه به این نکته ضروری است که انقلاب اسلامی در عرصههای دیگر نیز آرمانهایی بزرگی دارد. استکبارستیزی نیازمند استقلال اقتصادی است و ...
نقش فناوری در رشد اقتصادی دنیا از ۵۵ درصد در سال ۱۹۸۰ به ۸۵ درصد در سال ۲۰۲۰ خواهد رسید و ۲۰ درصد از این نقش را فناوریهای برتر و شرکتهای دانشبنیان بازی خواهد کرد. حتی پیشبینی میشود این مقدار در سال ۲۰۳۰ به ۷۸ درصد افزایش یابد.
ایشان معتقدند ما میتوانیم راههای جدیدتری را نیز در جهان علم کشف کنیم: «من میگویم در زمینهی علم و فناوری، آن کاری را که ذهن بشر به آن دست نیافته است، آن را وجههی همت قرار بدهید.»
منظور از اقتصاد مقاومتی، اقتصادی نیست که با دیگر کشورهای دنیا تعامل نداشته باشد. چنین اقتصادی نه ممکن است و نه مطلوب. نکتهی کلیدی در اقتصاد مقاومتی «مهندسی تعاملات تجارتی» است.
پیچیدگی مسألهی رونق تولید ملی این خطر را نیز به ذهن متبادر میکند که اندیشههای غلط دیگری جایگزین و ترویج شود که چهبسا در آینده به جهتگیریهای ملی هم بینجامد و هزینههای گزافی را بر کشور تحمیل کند.
لطفا به منظور مشاهده بهتر سایت و مرور ایمن در اینترنت ، مرورگر خود را به نسخه بالاتر ارتقاء دهید
یا از دیگر مرورگرها استفاده کنید.