newspart/index
بیانات > آرشیو سال 1390 > بیانات در دیدار مردم قم به مناسبت سالروز ۱۹ دی
ایستادگی، شرط اول پیروزی ملت‌ها
ناکامی دشمن برای ایجاد رخنه در اراده مردم و مسئولین
بصیرت
بیداری اسلامی
تحریم اقتصادی
بصیرت
تحریم اقتصادی
محاصره اقتصادی
بصیرت
اعتماد به خدا
قانون‌شکنی
دموکراسی غربی
صبر, مقاومت
بصیرت
انتخابات
انتخابات
اخلاق انتخاباتی, انتخابات
انتخابات مجلس شورای اسلامی
حادثه نوزده دی؛ مبدا تاریخ تحولات جدید دنیا
یأس مسلمین
فتنه ۸۸
اصول رقابت سیاسی
از وعده‌های خلاف قانون پرهیز کنید
خود را با نفی دیگران اثبات نکنید
حضور مردم در صحنه
حضور مردم در صحنه
قانون‌‌گرایی
قانون
اخلاق انتخاباتی
شعار مرگ بر آمریکا
اختلال دستگاه محاسباتی
انتخابات آمریکا
اشتباه محاسباتی دشمن
حماسه نوزدهم دی
انتخابات سالم
مجلس شورای اسلامی
اخلاق انتخاباتی
اخلاق انتخاباتی
صبر
صبر
صبر
شورای نگهبان‌
قانون
استقامت ملی
تحول
اشتباه دشمن
نمایندگان مجلس‏ شورای اسلامی
مربوط به : بیانات در دیدار مردم قم به مناسبت سالروز ۱۹ دی
تاریخ : 1390/10/19
نوع(ها) : قرآن
کلیدواژه(ها) : بیداری اسلامی, مقاومت

عنوان فیش :[با کلیک روی عنوان زیر، عنوان جدیدی پیشنهاد دهید]
ایستادگی، شرط اول پیروزی ملت‌ها

متن فیش :
اگر حادثه‌ی نوزده دی قم نمیبود، آن حوادث گوناگون شهرستانها و سلسله‌ی اربعین‌ها که مردم را به میدان مبارزه کشاند، به وجود نمی‌آمد. اگر آن تحولات و آن حوادث نبود، 22 بهمن به وجود نمی‌آمد، انقلاب اسلامی به پیروزی نمیرسید. انقلاب اسلامی به پیروزی رسید، چالش با استکبار شروع شد، هیبت استکبار شکست، هیبت آمریکا و صهیونیسم شکست. اگر این شکسته شدن هیبت پوشالی ابرقدرتها - که با هیبتِ خودشان بیش از واقعیت وجود خودشان در دنیای انسانها تصرف میکنند - مسلمانها را در کشورهای مختلف به فکر انداخت و بیدار کرد، ایستادگی مردم ایران، مظلومیت ملت ایران در حوادث مختلف، در جنگ تحمیلی، در دوران سختِ توأمان دفاع مقدس و تحریم - اینکه ملت ایران اینجور محکم ایستادند، با ثبات پیش رفتند - ملتها را تکان داد. اگر این ثبات نبود، اگر این ایستادگی نبود، اگر این به چالش کشیدن هیبت دروغین ابرقدرتها نبود، ملتها وارد میدان نمیشدند؛ بیداری اسلامی به وجود نمی‌آمد؛ این حوادثی که امروز منطقه را دارد دگرگون میکند و نقش جدیدی میزند، به وجود نمی‌آمد. حوادث از یک نقطه شروع میشود و زنجیره‌وار پیش میرود. اگر استقامت بود، صبر بود، تداوم در راه بود، استمرار عمل بود، آن وقت همه‌ی خیرات و همه‌ی برکات بر آن مترتب میشود.
ایستادگی شرط اول است. ملتها در راهی که شروع میکنند، باید استقامت کنند؛ «فلذلک فادع و استقم کما امرت».(1) در قرآن کریم، دستور استقامت به نبی مکرم اسلام در جاهای متعددی داده شده است؛ سرّش همین است. باید ایستاد، باید ثبات به‌خرج داد، باید راه را گم نکرد، هدف را همواره در مقابل چشم داشت و به‌طور مستمر باید پیش رفت. اگر این شد، پیروزی‌ها پی‌درپی پیش خواهد آمد؛ همچنان که برای ملت ایران پیش آمده است.

1) سوره مبارکه الشورى آيه 15
فَلِذٰلِكَ فَادعُ ۖ وَاستَقِم كَما أُمِرتَ ۖ وَلا تَتَّبِع أَهواءَهُم ۖ وَقُل آمَنتُ بِما أَنزَلَ اللَّهُ مِن كِتابٍ ۖ وَأُمِرتُ لِأَعدِلَ بَينَكُمُ ۖ اللَّهُ رَبُّنا وَرَبُّكُم ۖ لَنا أَعمالُنا وَلَكُم أَعمالُكُم ۖ لا حُجَّةَ بَينَنا وَبَينَكُمُ ۖ اللَّهُ يَجمَعُ بَينَنا ۖ وَإِلَيهِ المَصيرُ ﴿۱۵﴾
پس به همین خاطر تو نیز آنان را به سوی این آیین واحد الهی دعوت کن و آنچنان که مأمور شده‌ای استقامت نما، و از هوی و هوسهای آنان پیروی مکن، و بگو: «به هر کتابی که خدا نازل کرده ایمان آورده‌ام و مأمورم در میان شما عدالت کنم؛ خداوند پروردگار ما و شماست؛ نتیجه اعمال ما از آن ما است و نتیجه اعمال شما از آن شما، خصومت شخصی در میان ما نیست؛ و خداوند ما و شما را در یکجا جمع می‌کند، و بازگشت (همه) به سوی اوست!»



پايگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيت‌الله‌العظمی سيدعلی خامنه‌ای (مد‌ظله‌العالی) - مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی
ایران همدل

شرکت در پویش ایران همدل

ورود به صفحه پرداخت