• ۶ نکته خطاب به ملت و رئیس‌جمهور منتخب

    در پی حماسه‌ی با شکوه و تاریخی ملت در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و چهارمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی پیام تشکر و قدردانی خطاب به مردم ایران صادر کردند.
    https://farsi.khamenei.ir/ndata/news/22951/C/13920326_0122951.jpg
    رهبر انقلاب اسلامی در این پیام ۶ نکته را خطاب به ملت و رئیس‌جمهور منتخب تشریح کردند. متن کامل پیام را از این لینک و اینفوگرافیک آن را از اینجا تماشا کنید.
    متن کامل
  • حماسه سیاسی محقق شد

    حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پیام نوروزی امسال، کار بزرگ سال ۹۲ را انتخابات ریاست‌جمهوری دانسته و فرموده بودند «در واقع مقدرات اجرائی و سیاسی و به یک معنا مقدرات عمومی کشور را برای چهار سال آینده برنامه‌ریزی می‌کند. ان‌شاءالله مردم با حضور خودشان در این میدان هم خواهند توانست آینده‌ی نیکی را برای کشور و برای خودشان رقم بزنند.» این عبارات اولین اشاره‌های رهبر انقلاب اسلامی به حماسه سیاسی در سال ۹۲ بود.
    https://farsi.khamenei.ir/ndata/news/22937/smpf.jpg
    از ابتدای سال هرچه به خردادماه نزدیک می‌شدیم تحرکات و فشارهای دشمن علیه ملت ایران بیشتر می‌شد. آن‌ها می‌خواستند ملت نیاید! در همین ایام بود که حضرت آیت‌الله خامنه‌ای فرمودند «دشمنان جمهوری اسلامی پولها خرج کردند، زحمتها کشیدند، سیاستها به کار بستند، به قول خودشان اتاقهای فکر تشکیل دادند، برای اینکه راهی پیدا کنند تا ملت ایران را از نظام اسلامی جدا کنند. ملت ایران با حضور در پای صندوقهای رأی، با شرکت در رأی دادن، ارتباط و اتّصال مستحکم خودش را با نظام اسلامی دارد اثبات میکند.» البته پاسخ تحرکات دشمن از طرف ملت نیز مشخص بود: «از این ملت بزرگ به توفیق الهی، این دفعه هم تودهنی خواهند خورد.»
    دو روز مانده بود به انتخابات یازدهم که هزاران نفر از اقشار مختلف مردم با هبر انقلاب دیدار کردند. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای نیز با تبیین اهمیت این دوره از انتخابات پیش‌بینی کردند که «روز جمعه، روز اوج حماسه خواهد بود».
    و جمعه ۲۴ خردادماه حماسه سیاسی محقق شد.
    متن کامل
  • توصیه‌های رهبر انقلاب در پای صندوق رأی

    نکات انتخاباتی رهبر انقلاب در گفت‌وگو با خبرنگاران صداوسیما پس از شرکت در انتخابات:
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif انشاءالله امروز ملّت ایران نشان خواهند داد که به معنای حقیقی کلمه، حماسه به وجود خواهند آورد.
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif توقّع بندهی حقیر از ملّت عزیزمان این است که همه شرکت کنند؛ و توصیه میکنم که زود حضور پیدا کنند، تأخیر نیندازند - فی التّأخیر افات - یعنی همین اوّل صبح، در نیمهی اوّل روز، نگذارند دیروقت بشود.
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif من به 31 نفر برای شورای شهر رأی دادم. البتّه بعضی از این حضرات را از نزدیک میشناختم، بعضی را هم نمیشناختم، لکن اعتماد کردم به همین فهرستهایی که پیشنهاد میکنند و میدهند؛ یکی از آنها را ما گرفتیم و به اعتماد آنها، بقیّهی کسانی را که نمیشناختیم نامشان را نوشتیم.
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif برای ریاست جمهوری هم در بین این حضراتی که هستند، یک نفر را به نظرم رسید و انتخاب کردم. به کسی هم نگفتم تا الان؛ حتّی کسانِ نزدیک من - خانوادهی من، فرزندان من - مطّلع نیستند که من به چه کسی رأی دادم. وظیفهی مردم است که تحقیق کنند؛ لابد تا حالا تحقیق کردهاند و انتخاب کردهاند کسی را که میخواهند به او رأی بدهند.
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif به این حضرات محترمی که مسئولان صندوقها و مسئولان بازشماری و قرائت آراء و اینها هستند، یک توصیه به این عزیزان دارم و آن این است که بدانند رأی مردم امانتی است دست آنها و حقّالنّاس است؛ یعنی حفظ امانت در این مسئله، حقّالنّاس است. همانطور که میدانید حقّالنّاس را انسان بیشتر بایستی رعایت کند و خروج از عهدهی حقّالنّاس سختتر است از خروج از عهدهی حقّالله. لذا است که خیلی باید در این زمینه توجّه کنند.
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif ملّت عزیز ما هم با شوق و انگیزه وارد بشوند؛ بدانند که سرنوشت کشور دست آنها است، و سعادت این ملّت بستگی دارد به انتخاب آنها؛ هم به اینکه فرد شایسته را انتخاب کنند، هم به اینکه اصلاً وارد مرحلهی انتخاب بشوند؛ خود این ورود در مرحلهی انتخاب، تأثیر دارد در سعادت کشور.
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif مخالفین ملّت ایران و دشمنان ملّت ایران سعی میکنند - از مدّتی پیش - کاری کنند که مردم یا مأیوس بشوند یا بدبین بشوند یا تنبلی کنند یا اهمّیّت ندهند، لذا پای صندوقها نیایند. دیگر حالا کارِ این «کارشکنی» از مطبوعات و رسانهها و خبرگزاریها گذشته، به خود سیاستمداران جبههی دشمن ملّت ایران رسیده؛ آنها هم حتّی دخالت میکنند. شخصیّتهای معروف سیاسی غربی، آنهایی که وابستهی به جبههی دشمنند، میبینید که علیه حضور مردم فعّالیّت میکنند.
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif اخیراً شنیدم که از شورای امنیّت ملّی آمریکا کسی گفته که ما این انتخابات ایران را قبول نداریم. خب به درک که قبول ندارید! اگر قرار بود ملّت ایران منتظر بماند که شما چه چیزی را قبول دارید و چه چیزی را میل دارید، آنطور عمل بکند، که کلاهش پسِ معرکه بود.
    متن کامل
  • کدام نامزد با شاخص‌های رهبر انقلاب تطابق دارد؟

    پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR در آستانه‌ی انتخابات ریاست جمهوری محصول چندرسانه‌ای «انتخاب اصلح، تکلیف الهی» را در صفحه‌ی ویژه‌ی انتخابات ۹۲ منتشر کرد. این محصول به کاربران کمک می‌کند تا نامزدهای حاضر در رقابت انتخابات را با معیارهای مورد نظر رهبر انقلاب اسلامی بسنجند. برای دریافت این محصول و همچین راهنمای استفاده از این برنامه اینجا را کلیک کنید.
     
    متن کامل
  • ۲ روز مانده به انتخابات | نکات انتخاباتی رهبرانقلاب

    رهبر انقلاب صبح امروز (چهارشنبه) در فاصله ۲ روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری ۹۲ در دیدار با جمعی از مردم استانهای مختلف کشور، نکاتی را درباره انتخابات پیش‌رو فرمودند که از مهمترین این نکات می‌توان به جملات زیر اشاره کرد:
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif بنده اصرارم بر حضور حدّاکثری و عمومی ملت ایران به‌خاطر این است که می‌بینم و میدانم که حضور یکپارچه‌ی مردم، حضور پرشوق و امیدوارانه و قدرتمندانه‌ی مردم موجب میشود که دشمن مأیوس بشود؛ وقتی دشمن مأیوس شد، کارآیی خود را از دست خواهد داد.
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif بحمدالله روال انتخابات تا امروز روال خوبی بوده است. یکی از نکات برجسته و مثبتی که انسان مشاهده میکند - با خبرهایی که داریم، با اطّلاعات آشکاری که وجود دارد - این است که گفتمان مردم در این انتخابات، گفتمان قانون‌گرایی است ... از بی‌قانونی مردم لطمه دیدند؛ در سال ۸۸ عدم تبعیّت از قانون، لگد زدن به قانون، به کشور لگد زد؛ این را مردم دیدند.
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif با حرکتی که صداوسیما انجام داد یک عدّه‌ای که سالها است نعره میکشند که در این کشور آزادی بیان نیست، خجالت‌زده شدند.
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif آقایان هشت نفر بودند آن روز، هشت جور نسبت به مسائل کشور حرف زدند خب نظرات اشخاص محترم است. البتّه بنده حرفهایی دارم، در زمینه‌ی مسائلی که آن آقایان گفتند بنده مطالبی دارم، وقتش حالا نیست؛ ان‌شاءالله بعد از انتخابات اگر من زنده بودم، حقایقی را به ملت ایران عرض خواهم کرد لکن این خیلی خوب بود، برای ما خوشحال‌کننده بود.
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif سال ۸۸، آن روز هم شور و هیجان بود منتها همراه با فحش و فضیحت! ... در این انتخابات نه، شور و هیجان هست، احساسات هست، امّا بی‌ادبی نیست، بی‌احترامی نیست. این خیلی باارزش است؛ ما در چهار سال این‌قدر پیشرفت کردیم.
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif من توصیه‌ی اوّل و اهمّم حضور در پای صندوقهای رأی است؛ این از همه چیز مهم‌تر است برای کشور. ممکن است بعضیها - حالا به هر دلیلی - نخواهند از نظام جمهوری اسلامی حمایت بکنند امّا از کشورشان که میخواهند حمایت کنند، آنها هم باید بیایند پای صندوق رأی. همه باید بیایند.
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif هر کسی که انتخاب خواهد شد  اگر چنانچه آراء بیشتری از مردم را داشته باشد، در صورتی که دارای رأی سدید و خوبی باشد، بهتر میتواند از آن رأی دفاع کند؛ میتواند در مقابل معارضین کشور بایستد.
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif این را ما تجربه کردیم؛ یک جاهایی عقب کشیدیم، دشمن ما جری‌تر شد؛ یک چیزی او گفت، ما به خیال یک مصلحتی حرف او را قبول کردیم، دیدیم پایش را گذاشت روی آن حرف، یک قدم آمد جلو؛ دشمن این‌جوری است. در مقابل دشمن بین‌المللی، با اراده‌ی قوی، با احساس عزّت، با اعتماد به این ملت و با توکّل به خدای بزرگ و با حسن ظنّ به وعده‌ی الهی، بایستی راه را انتخاب کرد، با نگاه صحیح، عاقلانه، مدبّرانه پیش رفت.

    https://farsi.khamenei.ir/ndata/news/22903/C/13920322_0322903.jpg
    متن کامل
  • شاخص‌های نامزد اصلح برای ریاست جمهوری یازدهم

    حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در طول ۲۴ سال اخیر همواره به اقتضای جایگاه رهبری جمهوری اسلامی ایران در سخنرانی‌های ایام منتهی به انتخابات، شاخص‌هایی را برای شناخت نامزد اصلح، برای مردم بیان می‌کنند.
    پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR در آستانه‌ی انتخابات ریاست جمهوری یازدهم، بخش‌هایی از بیانات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای درباره‌ی شاخص‌های نامزد اصلح را که برگرفته از ۶ سخنرانی ایشان در سال‌های ۹۱ و ۹۲ است، به ترتیب تاریخ سخنرانی منتشر می‌کند:
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/home/rect-1-n.gif کار اجرایی بلد باشد و توانایی کشیدن بار سنگین اداره مملکت را داشته باشد ۹۱/۱۰/۱۹
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/home/rect-1-n.gif نقاط قوت امروز را منهای نقاط ضعف موجود داشته باشد ۹۲/۰۱/۰۱
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/home/rect-1-n.gif توانایی مدیریت اجرائی کشور را داشته باشد ۹۲/۰۲/۰۷
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/home/rect-1-n.gif معتقد به قانون اساسی و دارای روحیه مقاوم در برابر دشمنان باشد ۹۲/۰۲/۰۷
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/home/rect-1-n.gif با برنامه، باتدبیر و باحکمت باشد ۹۲/۰۲/۰۷
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/home/rect-1-n.gif سیاست‌های اقتصاد مقاومتی داشته باشد ۹۲/۰۲/۰۷
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/home/rect-1-n.gif مهذب به اخلاق باشد، به حاشیه‌ها نپردازد و وعده بی‌مبنا ندهد ۹۲/۰۲/۰۷
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/home/rect-1-n.gif  تدین، تعهد، آمادگی و توانائی انجام کار بزرگ مدیریت عالی اجرائی کشور را داشته باشد ۹۲/۰۲/۱۶
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/home/rect-1-n.gif کاری، مردمی، مقاوم، ارزشی، باتدبیر و قانون‌مدار باشد و درد مردم را حس کند ۹۲/۰۲/۱۶
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/home/rect-1-n.gif پیش‌برنده کشور در عرصه‌های مادی و معنوی باشد ۹۲/۰۲/۲۵
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/home/rect-1-n.gif انسانی شایسته‌، وارسته‌، باعزمِ، مؤمن، انقلابی و با همت جهادی باشد ۹۲/۰۲/۲۵
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/home/rect-1-n.gif همتش بر حفظ عزت و حرکت کشور در جهت هدفهای انقلاب باشد ۹۲/۰۲/۲۵
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/home/rect-1-n.gif شعارهایی بدهد که منطبق با واقعیات کشور باشد ۹۲/۰۲/۲۵
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/home/rect-1-n.gif بتواند با امانتِ کامل بار سنگین ریاست جمهوری را بر دوش بکشد ۹۲/۰۲/۲۵
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/home/rect-1-n.gif بتواند برای بازکردن گره مشکلات، ایستادگی، عزت ملی و آینده کشور تلاش کند ۹۲/۰۳/۰۶
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/home/rect-1-n.gif ریخت‌و‌پاش و تبلیغات زیاد از اندازه نداشته باشد ۹۲/۰۳/۰۶
    همچنین می‌توانید گزیده صوتی این بیانات را از اینجا گوش دهید.
     
    متن کامل
  • اقتصاد مسأله‌ی اصلی کشور است

    «اقتصاد مسأله‌ی اصلی کشور است. اگر ملت بتواند اقتصاد خود را روبهراه کند، دشمن در مقابلهی با ملت ایران بیدفاع خواهد ماند». رهبر انقلاب اسلامی در سخنرانی حرم مطهر امام خمینی رحمه‌الله این نکته را گفتند و با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور از جمله تورم و گرانی در خصوص رییس جمهور آینده افزودند «انشاءالله آن کسی که بعداً خواهد آمد، بتواند حلاّل این مشکلات باشد، این گرهها را هم باز کند؛ این که آرزوی ملت ایران است».
    از طرفی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار با کارگران فرمودند که رئیس‌جمهور آینده باید در حوزه‌ی اقتصاد، دارای برنامه‌ای با سیاست‌های اقتصاد مقاومتی باشد. به همین مناسبت پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR مجموعه‌ی الزامات اقتصاد مقاومتی از نگاه رهبر انقلاب را در قالب اینفوگرافیک در صفحه‌ی ویژه‌ی انتخابات ۹۲ منتشر می‌کند. برای دریافت اینجا را کلیک کنید.
    https://farsi.khamenei.ir/ndata/news/22838/C/13920319_0122838.jpg
    [دریافت PDF]
    متن کامل
  • نقاط قوت و ضعف دولت‌های نهم و دهم

    حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در تشریح شاخص‌های فرد اصلح برای ریاست جمهوری یازدهم در سخنرانی روز اول فروردین امسال در حرم مطهر رضوی، «آنچه که برای رئیس‌جمهور آینده نیاز داریم» را اینگونه توصیف کردند: «امتیازاتی که امروز وجود دارد، منهای ضعفهائی که وجود دارد. این را همه توجه کنند؛ رئیس‌جمهورِ هر دوره‌ای باید امتیازات کسبی و ممکن‌‌الحصول رئیس‌جمهور قبلی را داشته باشد، ضعفهای او را نداشته باشد.»۹۲/۰۱/۰۱
    پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR با بررسی بیانات هشت سال اخیر رهبر انقلاب درباره دولت‌های نهم و دهم، نقاط ضعف و قوت این دولت‌ها را استخراج و در صفحه ویژ‌ه‌ی انتخابات منتشر کرده است. علاقمندان می‌توانند گزیده‌ی این بیانات را در قالب جدول و متن از لینک‌های زیر دریافت کنند:
    جدول | نقاط قوت دولت | نقاط ضعف دولت

    دریافت جدول با اندازه بزرگتر > PDF
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif
    پیش از این، مجموعه توصیه‌های رهبر انقلاب اسلامی درباره انتخابات ریاست جمهوری یازدهم در کتابچه‌ای با عنوان «کتابچه‌ی انتخاباتی KHAMENEI.IR» در دسترس کاربران قرار گرفته بود. این کتابچه را با حجم ۶ مگابایت از اینجا دریافت کنید.
    متن کامل
  • فواید مناظره‌های انتخاباتی

    انتخابات در جمهوری اسلامی فقط اثرات و بعد داخلی ندارد و جدا از رقابت‌ سیاسی بین افراد و گروه‌ها دارای ابعاد منطقه‌ای و بین‌المللی هم هست. رهبر انقلاب اسلامی در کوران رقابت‌های انتخاباتی مجلس نهم، خطاب به مردم ایران تاکید کردند که "من مطمئنم که این انتخابات برای ملتهای دیگر هم یک نشانه‌ای است...کشورهای دیگر نگاه میکنند ببینند این پیشکسوت انتخاباتی و انقلابی چه کار خواهد کرد."۹۰/۱۰/۱۹
    فارغ از نتیجه انتخابات، نحوه برگزاری آن نیز برای ملت‌های منطقه مهم است و می‌تواند ارائه دهنده الگویی متفاوت با دیگر انتخابات‌های دنیا باشد. در این الگو یکی از ابزارهای اساسی تبلیغ، استفاده از رسانه ملی برای نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری است. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای سه فایده حضور نامزدها در رسانه ملی را اینگونه می‌دانند:

    جلوگیری از اسراف در تبلیغات
    «یکی از کارهایی که بنده - چه در تبلیغات انتخابات مجلس و چه در انتخابات ریاست جمهوری - همیشه نگران آن هستم، این است. نه خودشان تبلیغات پُرخرج کنند، نه به طرفدارانشان اجازه دهند. بعضی افراد ممکن است بگویند به ما ربطی ندارد؛ این کار پُرخرج را دیگران می‌کنند. شما بگویید نکنند. خوشبختانه آن‌گونه که اطّلاع پیدا کردم، ساعت‌های فراوانی برای نامزدها وقت گذاشته‌اند که از طریق تلویزیون و رادیو با مردم حرف بزنند... خیلی خوب؛ این بهترین تبلیغات است. رادیو و تلویزیون همه‌جا وجود دارد؛ چه نیازی هست که برای تبلیغات گوناگونِ رنگینی که بعضی جاها می‌کنند، پول زیادی مصرف شود که احیاناً بعضی افراد هم نتوانند خودشان آن خرج را کنند و مجبور باشند از کسانی بگیرند و خدای نکرده وام‌دار شوند؟» ۸۰/۰۲/۲۸
     
    واقعی بودن رقابت‌ها
    «
    این رقابتها و مناظرات، که ابتکار مهمی بود؛ ابتکار جالبی بود؛ خیلی صریح بود، خیلی شفاف بود، خیلی جدی بود. این مناظره‌ها تو دهن آن کسانی زد که از بیرون تبلیغ میکردند که این رقابتها نمایشی است، واقعیت ندارد. دیدند نخیر، واقعیت دارد؛ جدی در مقابل هم ایستاده‌اند، با هم بحث میکنند، با هم استدلال میکنند. بنابراین مناظره‌ها و گفتگوها بسیار از این جهت مثبت بود. البته آثار مثبتی داشت، عیوبی هم داشت...» ۸۸/۰۳/۲۹

    استفاده از رسانه ملی به‌طور مساوی حتی برای چهره‌های گمنام
    «در کجای دنیا به نامزدهای گوناگون، از آن چهرههای معروف تا چهرههای گمنام، اجازه داده میشود که به طور مساوی از رسانههای ملی و دولتی کشور استفاده کنند؟ کجای دنیا چنین چیزی هست؟ در آمریکا هست؟ در کشورهای سرمایهداری هست؟ در کشورهای سرمایهداری اگر چنانچه عضو این دو حزب یا سه حزب بودند و پشتیبانی سرمایهدارها و کارخانهدارها و پولدارها و مافیاهای ثروت و قدرت را با خودشان داشتند، میتوانند تبلیغات کنند؛ اما اگر نداشتند، اصلاً نمیتوانند  تبلیغات کنند. هر کسی که انتخابات آمریکا را دنبال کرده باشد - بنده دنبال کردهام - این را تصدیق میکند. افرادی بودهاند که مورد حمایت صهیونیستها نبودهاند، مورد حمایت شبکهی سرمایهداریِ خونخوارِ بینالمللی نبودهاند، هر کاری کردند، نتوانستند وارد میدان انتخابات شوند؛ نه رسانهای در اختیار آنها بوده، نه تلویزیونی در اختیار آنها بوده؛ برای هر ثانیه باید چقدرها خرج کنند. در کشور ما نامزدهای نمایندگی به طور مساوی و برابر، بدون خرج کردن یک ریال، مینشینند آنجا، ساعتهای متمادی، با برنامههای گوناگون، با مردم حرف میزنند؛ کجا چنین چیزی در دنیا وجود دارد؟» ۹۲/۰۳/۱۴

    شفاف شدن مواضع و آزادی بیان، قدرت انتخاب مردم را بالا میبرد
    «در این مناظره‌ها و در این گفتگوها و در این گفتارهای تلویزیونی، همه شفاف و راحت حرف زدند، حرف دلشان را بر زبان آوردند، یک سیلابی از نقد و انتقاد به راه افتاد و همه مجبور شدند پاسخگوئی کنند. به آنها انتقاد شد، آنها در مقام پاسخگوئی برآمدند و از خودشان دفاع کردند. مواضع افراد و مواضع گروه‌ها بدون ابهام، بدون پیچیده‌گوئی، عریان، در مقابل چشم مردم قرار گرفت؛ سیاستهایشان چیست، برنامه‌هایشان چیست، پابندی‌هایشان کدام است، تا چه حد است؛ اینها در مقابل چشم مردم قرار گرفت و مردم توانستند قضاوت کنند. مردم احساس کردند که در نظام اسلامی بیگانه به حساب نمی‌آیند، نظام کشور اندرونی و بیرونی ندارد. همه چیز در مقابل مردم آشکار، همه‌ی نظرات در مقابل مردم بیان شد و معلوم شد رأی مردم ناشی از همین دقتها و تأملات خواهد بود ... بنده هم مثل بقیه‌ی آحاد ملت نشستم پای تلویزیون و این مناظره‌ها را تماشا کردم و از آزادی بیان لذت بردم؛ از اینکه نظام جمهوری اسلامی توانسته است به کمک مردم بیاید تا بتوانند قدرت انتخاب خود را بالا ببرند، لذت بردم؛ اما این بخش معیوب قضیه، بنده را ناخرسند کرد؛ متأثر شدم.» ۸۸/۰۳/۲۹
    متن کامل
  • ۱۰ روز مانده به انتخابات | نامزدها قول بدهند که...

    سخنرانی سالیانه‌ی رهبر انقلاب در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی در حرم مطهر از مهمترین سخنرانی‌های ایشان در طول سال است. مراسم امسال در شرایطی انجام شد که تنها 10 روز به انتخابات ریاست جمهوری یازدهم باقی است و نامزدها گرم رقابت و نطق و تبلیغ و ارائه‌ی برنامه‌ها و وعده‌های خود به مردم هستند. حضرت آیت الله خامنه‌ای امروز در پایان بیاناتشان دقایقی درباره انتخابات سخن گفتند و خطاب به نامزدهای انتخابات فرمودند:
    آن کسانی که امروز با مردم حرف میزنند، آنچه که توانائی انجام آن را دارند و مردم به آن احتیاج دارند، آن را با مردم در میان بگذارند.
    قول بدهند با عقل و درایت عمل خواهند کرد؛ اگر برنامه
    ای در هر موردی از مسائل دارند، آن برنامه را برای مردم ارائه کنند؛
    قول بدهند که با پشتکار و ثبات قدم در این میدان پیش خواهند رفت؛
    قول بدهند که از همه
    ی ظرفیتهای قانون اساسی برای اجرای وظیفهی بزرگِ خودشان استفاده خواهند کرد؛
    قول بدهند که به مدیریت اوضاع کشور خواهند پرداخت؛
    قول بدهند که به مسئله
    ی اقتصاد - که امروز میدان چالش تحمیلی بر ملت ایران از سوی بیگانگان است - بخوبی خواهند پرداخت؛
    قول بدهند حاشیه
    سازی نمیکنند؛
    قول بدهند دست کسان و اطرافیان خود را باز نخواهند گذاشت؛
    قول بدهند که به منافع بیگانگان، به بهانه
    های گوناگون، بیش از منافع ملت ایران اهمیت نخواهند داد. بعضی با این تحلیل غلط که به دشمنان امتیاز بدهیم تا عصبانیت آنها را نسبت به خودمان کم کنیم، عملاً منافع آنها را بر منافع ملت ترجیح میدهند؛ این اشتباه است.


    این کلیپ صوتی را از اینجا دریافت کنید.
    متن کامل
  • درس‌هایی از مناظره‌های سال ۸۸ به روایت رهبر انقلاب

    https://farsi.khamenei.ir/ndata/news/22741/smpf.jpgمناظره‌های تلویزیونی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم از ساعتی دیگر در رسانه ملی آغاز می‌شود. در سال ۱۳۸۸ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای دو روز پس از آغاز مناظره‌های انتخابات ریاست جمهوری، در مراسم ۱۴ خرداد آن سال خطاب به نامزدها فرمودند که «برای اثبات خود به نفی دیگری متوسل نشوند» و مناظرات را «در چهارچوبهای درست شرعی» انجام دهند تا به «دشمنی و ایجاد نقار منتهی نشود».

    بازخوانی این تذکرات در آستانه برگزاری مناظره‌های یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خالی از لطف نخواهد بود:
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif انسان نمی‌پسندد که ببیند یک نامزدی، چه در نطقهای تبلیغاتی، چه در سخنرانی، چه در تلویزیون، چه در غیر تلویزیون، برای اثبات خود متوسل بشود به نفی آن دیگری.
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif نامزدها همه برای یک هدف دارند کار میکنند. هر کسی به نظر خودش یک احساس مسئولیتی، تکلیفی دارد، می‌آید میدان. من با مناظره و معارضه و گفتگو و انتقاد مخالفتی ندارم؛ اما سعی کنید این در چهارچوبهای درست شرعی و دینی انجام بگیرد.
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif مردم، مردم بیداری هستند، میفهمند، میدانند. این چهار نفر نامزدی که از شورای نگهبان تأیید شده‌اند و در اجتماعات گوناگون سخنرانی میکنند، خودِ آن نامزدهای محترم توجه کنند، مراقبت کنند که در این سخنرانی‌ها، در این اظهارات، جوری نباشد که منتهی بشود به ایجاد دشمنی و ایجاد نقار؛ با برادری و با مهربانی پیش بروند.
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif اختلاف نظر، اختلاف رأی، اختلاف سلیقه، در مسائل گوناگون، در مسائل شخصی، در مسائل عمومی، یک امر طبیعی است؛ اشکالی هم ندارد. نگذارید این به اغتشاش منتهی بشود.
    متن کامل
  • مطالبه اقتصادی رهبر انقلاب از دولت آینده چیست؟

    سال ۹۲ (سال حماسه سیاسی و حماسی اقتصادی) پنجمین سال متوالی است که حضرت آیت‌‌الله خامنه‌ای نامی مرتبط با حوزه اقتصاد بر آن سال می‌گذارند. رهبر انقلاب درباره‌ی حماسه‌ اقتصادی می‌گویند: «دشمن با تحریم و با فشار اقتصادیِ گوناگون سعی کرد مردم را از میدان خارج کند... اگر چنانچه حرکت عظیم اقتصادی مورد توجه قرار بگیرد، همه‌ی این فشارها خنثی خواهد شد.» ایشان همچنین در دیدار کارگران در تبیین شاخص‌های اصلح برای ریاست جمهوری فرمودند: «سیاست‌های اقتصاد باید سیاستهای «اقتصاد مقاومتی» باشد -یک اقتصاد مقاوم - باید اقتصادی باشد که در ساخت درونیِ خود مقاوم باشد، بتواند ایستادگی کند؛ این چیزها لازم است».
    https://farsi.khamenei.ir/ndata/news/22739/smpf.jpg
    از این رو و با توجه به نزدیک‌شدن به ایام انتخابات و ارائه‌ی برنامه‌های نامزدها به مردم، پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR در کلیپ صوتی «اقتصاد مقاومتی و برنامه رئیس جمهور آینده» به اهم مطالبات اقتصادی رهبر انقلاب اسلامی از دولت‌ها از سال ۸۶ تاکنون می‌پردازد. برای دریافت این کلیپ را از اینجا را کلیک کنید.
     
    متن کامل
  • ۱۶ روز مانده به انتخابات | نکات انتخاباتی رهبرانقلاب

    رهبر انقلاب پیش از ظهر امروز (چهارشنبه) در فاصله ۱۶ روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری ۹۲ در دیدار با نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نکاتی را درباره انتخابات پیش‌رو فرمودند که از مهمترین این نکات می‌توان به جملات زیر اشاره کرد:
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif آقایانی که در تلویزیون به عنوان نامزد ظاهر میشوند و حرف میزنند، وظائف سنگینی دارند؛ آنها هم باید مراقب باشند. حرفی که میزنند باید واقعی، صمیمی، متکی به اطلاعات درست و برآمدهی از زبان صادق و راستگو باشد. اینجور نباشد که حالا برای اینکه مردم به ما متوجه شوند، همهی آنچه را که ماورای ما است، تخریب کنیم.
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif ما باید واقعاً تشکر کنیم از همهی این نامزدها؛ آنهائی که به نحوی صلاحیتشان احراز نشد. اینها گفتند از نظر شورای نگهبان تمکین میکنیم، و به قول خودشان عمل کردند و تمکین کردند.
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif نظام جمهوری اسلامی ریشه دارد؛ این ریشه، مردمند. اجتماع مردم حول این نظام، مایه‌ی عزت و برکت کشور و برکت نظام و برکت خود آن مردم است. مردم کمک میکنند به این که نظام عزت پیدا کند؛ خود این، عزت مردم است؛ خود این، مصونیت و امنیت مردم است. بنابراین انتخابات که مظهر حضور مردم است، باید پرشور برگزار شود؛ همهی تلاش و همت مسئولان باید این باشد.
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif این حرفها هم که رهبری طرفدار زید است یا طرفدار عمرو است، از آن حرفهائی است که همیشه بوده و واقعیت هم ندارد؛ اکثر آنهائی هم که میگویند، میدانند که واقعیت ندارد ... حدسیاتی میزنند؛ این حدسیات هرچه گفته نشود، هرچه بر زبان آورده نشود، بهتر است.
     
    متن کامل
  • ۱۸ روز مانده به انتخابات | نکات انتخاباتی رهبرانقلاب

    نکات اصلی انتخاباتی که رهبر انقلاب، امروز (دوشنبه) در فاصله ۱۸ روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری ۹۲ در سخنرانی‌شان در دانشگاه امام حسین علیه‌السلام بیان کردند:
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif در انتخابات آن کسی که میتواند برای انقلاب، برای کشور، برای آینده، برای عزت ملی، برای باز کردن گره مشکلات، برای ایستادگی قدرتمندانه و عزتمندانه در مقابل جبهه‌ی معاندان، و برای الگو کردن جمهوری اسلامی در چشم مستضعفان عالم، بیشتر و بهتر تلاش کند، را ترجیح دهیم.
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif حضور مردم در پای صندوقهای رأی بلاشک به دنبال خود، موفقیتهای دیگری را دارد؛ به کشور مصونیت، عزت و آبروی بین‌المللی میبخشد.
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif مردم با هم کدورت بیجا درست نکنند، به خاطر اینکه این به آن علاقه‌مند است، این به آن علاقه‌مند است.
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif آن کسی که یا از بیت‌المال هزینه میکند، یا از پول مشتبه به حرامِ بعضی‌ها استفاده میکند، نمیتواند اطمینان مردم را جلب کند.
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif در تبلیغات و شعارهای انتخاباتی، آنچه که اهمیت دارد، این است که مواضع عزت‌آفرین و صحیح و عاقلانه و حکیمانه‌ی انقلاب و نظام تثبیت شود.
    https://farsi.khamenei.ir/ndata/news/22710/C/13920306_0122710.jpg
    متن کامل
  • کتابچه‌ی انتخاباتی KHAMENEI.IR

    [ویرایش جدید تا ۱۴ خردادماه ۱۳۹۲]
    گزیده‌ای از بیانات و توصیه‌های حضرت آیت‌الله خامنه‌ای درباره انتخابات ریاست جمهوری در «کتابچه‌ی انتخاباتی KHAMENEI.IR» منتشر شد.
    این کتابچه چهارده فصل دارد. «ویژگی نامزد اصلح، نقاط قوت و ضعف دولت نهم و دهم، شنبه‌ی بعد از انتخابات، پایبندی به سیاست‌های کلی نظام، نقش رئیس‌جمهوری در تحقق برنامه‌ی پنج ساله، ریاست جمهوری و چشم‌انداز ۲۰ ساله، وظایف شورای نگهبان در انتخابات، تاکتیک‌های دشمن، تجربیات انتخابات ۸۸، اصول رقابت سیاسی، اهمیت شورای نگهبان، بایدها و نبایدهای رسانه‌ها در انتخابات، وظیفه مردم در انتخابات و اهمیت انتخابات ریاست جمهوری».
    https://farsi.khamenei.ir/ndata/news/22684/smpf.jpg
    پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR با انتشار این کتابچه تلاش دارد در چهارده بخش ضمن معرفی شاخص‌های نامزد اصلح از نگاه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، تاکتیک‌ها و اهداف دشمن برای این انتخابات را شناسایی کند و با ارائه‌ی دستورالعمل‌هایی به مخاطبینش، به عنوان یک دفترچه راهنما، عبور از امتحان انتخابات را تسهیل کتد.
    این کتابچه را با حجم ۶ مگابایت از اینجا دریافت کنید. [ویرایش جدید تا ۱۴ خردادماه ۱۳۹۲]
    متن کامل
  • هیچ‌کس از رأی من مطلع نخواهد شد

    کمتر از سه هفته به روز برگزاری انتخابات ریاست جمهوری یازدهم باقی است. هرچه به انتخابات نزدیک می‌شویم بازار شایعات داغ می‌شود. یکی از شایعاتی که می‌تواند در فضای انتخابات تأثیرگذار باشد، شایعه‌ی حمایت رهبری از نامزدی خاص و یا اطلاع از رأی رهبر انقلاب اسلامی در انتخابات است. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای چندین‌بار در ایام انتخابات‌ها این مسائل را تکذیب و نظر خود را صریحاً بیان کرده‌اند. برای آخرین بار نیز ایشان در ابتدای سال ۹۲ در حرم رضوی درباره این مسائل، این‌چنین فرمودند:
    https://farsi.khamenei.ir/ndata/news/22680/smpf.jpg
    «رهبری، یک رأی بیشتر ندارد. بنده‌ی حقیر مثل بقیه‌ی مردم، یک رأی دارم؛ این رأی هم تا وقتی که در صندوق انداخته نشود، هیچ کس از آن مطّلع نخواهد بود. حالا ممکن است آن کسانی که صندوق دست آنها است، بعد باز کنند، خط این حقیر را بشناسند، بفهمند بنده به چه کسی رأی دادم؛ اما تا قبل از رأی دادن، کسی مطّلع نخواهد شد. اینجور نیست که کسی بیاید نسبت بدهد که رهبری نظرش به فلان است، به بهمان نیست. اگر چنین نسبتی داده شد، این نسبت درست نیست.» ۱۳۹۲/۰۱/۰۱
    [دریافت صوت]
    متن کامل
  • نظر رهبر انقلاب درباره چگونگی فضای تبلیغات انتخاباتی

    با اعلام نهایی اسامی نامزدهای حائز صلاحیت شرکت در انتخابات ریاست جمهوری از سوی شورای نگهبان، زمان تبلیغات کاندیداها رسماً آغاز شد.
    حضرت آیت‌الله خامنه‌ای که روزگاری در سال‌های ۶۰ و ۶۴ خودشان به عنوان نامزد در انتخابات ریاست جمهوری حاضر بوده‌اند، در ۲۴ سال اخیر نیز در جایگاه رهبر جمهوری اسلامی ایران توصیه‌هایی را در رابطه با فضای تبلیغات انتخاباتی ابراز داشته‌اند. پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR در صفحه‌ی ویژه‌ی انتخابات ۹۲ به بازخوانی بخش‌هایی از این توصیه‌ها می‌پردازد:
    https://farsi.khamenei.ir/ndata/news/22639/khamenei-1.jpg
    «فضای انتخابات، باید فضای سالمی باشد؛ فضای تبلیغات، باید با فضای پروپاگاندهای معمول دنیا تفاوت داشته باشد.
    امروز در دنیا، دمکراسی، یک دمکراسی حقیقی نیست؛ زیرا فشار تبلیغات پُر زرق و برق توخالی، با سخنان فریب‌آمیز، آن‌چنان بر ذهن مردم سنگینی می‌کند، که امکان انتخاب درست را به مردم نمی‌دهد؛ نمی‌گذارند مردم فکر کنند. هر کس که مقداری از کارهای انتخاباتی کشورهای به اصطلاح دمکراتیک را مشاهده کرده باشد، این معنا برایش واضح است. حرفهایی که می‌زنند، وعده‌هایی که می‌دهند، قیافه‌هایی که می‌گیرند، تملقهایی که از بعضی از قشر‌ها یا گروه‌ها می‌گویند، ارتباطهایی که با جناحهای خاصی برقرار می‌کنند تا نظر آن‌ها را جلب بکنند، این‌ها کارهای سالمی نیست؛ کارهایی است که وقتی در یک مجموعه‌ی مردمی انجام گرفت، فضا را مسموم می‌کند و قدرت فکر کردن به آن‌ها نمی‌دهد.
    تبلیغ، صحیح و حق است؛ اما با معنای واقعی کلمه، با حفظ حدود شرعی کلمه، به دور از فریب، به دور از کارهای دروغین و نمایشی، به دور از متهم کردن این و آن. نمی‌شود ما بگوییم که مسؤولان انتخابات، نسبت به این قضیه هیچ مسؤولیتی ندارند؛ این شرط سلامت انتخابات است.» ۱۳۷۰/۰۹/۲۷

    متن کامل این توصیه‌ها را از اینجا بخوانید.

    https://farsi.khamenei.ir/ndata/news/22315/jadval-reghabat.jpg
     
    متن کامل
  • نوار زمان بیانات رهبر انقلاب درباره انتخابات ۹۲

    حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در روز ۲۲ مهرماه ۱۳۹۱ در شهر اسفراین در جریان سفر به استان خراسان شمالی اولین بار درباره‌ی انتخابات ۹۲ سخن گفتند. از آن روز تا آخرین دیدار عمومی (۲۲ اردیبهشت‌ماه ۹۲)  و در طول هفت ماه، ایشان در ۱۰ سخنرانی بیش از ۸۰۰۰ واژه در خصوص یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بیان کرده‌اند. از این رو برای دسترسی آسان علاقمندان به بیانات انتخاباتی رهبر انقلاب، KHAMENEI.IR نوار زمان انتخابات ۹۲ را منتشر می‌کند.
    https://farsi.khamenei.ir/ndata/home/1392/1392030123282e986.jpg
    کاربران می‌توانند این نوار زمان را در صفحه اول پایگاه اطلاع‌رسانی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای یا از این آدرس مشاهده کنند.
    این نوار زمان طبق بیانات رهبر انقلاب اسلامی در دیدارهای آینده، به روز خواهد شد.
    متن کامل
  • نظر رهبر انقلاب درباره آنهایی که صلاحیتشان احراز نشد

    | بازخوانی |
    «این را من اعلام میکنم، همه‌ی افراد بدانند؛ اینهائی که رد صلاحیت میشوند، لزوماً آدمهای بی‌صلاحیتی نیستند. اینجور خیال نشود که حالا چون فلانی در انتخابات رد صلاحیت شد، پس دیگر بکلی از صلاحیت ساقط است؛ نه، طبق قانون، در انتخابات نمیتواند به عنوان نامزد شرکت کند، اما ممکن است مقامی که او را رد صلاحیت کرده، اشتباه کرده باشد. ممکن است برای این کار صلاحیت نداشته باشد، اما صلاحیتهای فراوان دیگری داشته باشد. اینجور نباشد که اگر کسی رد صلاحیت شد، این معنایش این باشد که او دیگر از هستی ساقط شد؛ نه، صلاحیتهای گوناگون دیگری وجود دارد.» ۹۰/۱۱/۱۴
    [دریافت صوت]

    https://farsi.khamenei.ir/ndata/home/1392/139202311125f1c79.jpg
     
    متن کامل
  • برنامه‌ی نامزدها چه نسبتی با اسناد بالادستی نظام دارد؟

    با نزدیک شدن به انتخابات ریاست‌جمهوری، کاندیداها با دیدگاه‌ها و برنامه‌های متفاوت خود، سعی در جلب آراء مردم دارند. یکی از نکاتی که باید به آن توجه شود، این است که برنامه‌ی کاندیداها چه نسبتی با اسناد بالادستی نظام و مهم‌ترین آنها یعنی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله دارد؟
    رهبر انقلاب، رئیس‌جمهور را مسئول اصلی تحقق سند چشم‌انداز می‌دانند و از دولت‌ها خواسته‌اند که جهت‌گیری حرکتشان براساس سندچشم انداز باشد.
    پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR این موضوع را در گفت‌وگویی با دکتر مبینی دهکردی -دبیر کمیسیون خاص تدوین چشم‌انداز ملی در مجمع تشخیص مصلحت نظام- مورد بحث و بررسی قرار داده‌است که این مصاحبه را می‌توانید از اینجا بخوانید.
    صوت: «لازمه دستیابی به سند چشم‌انداز»
    متن کامل
  • برنامه‌های عملیاتی دشمن برای انتخابات ۹۲

    انتخابات ریاست جمهوری یازدهم نسبت به انتخابات گذشته دارای اهمیتی مضاعف شده است. این نکته‌ای است که رهبر انقلاب اسلامی، روز چهارشنبه (۱۳۹۲/۲/۲۵) به آن اشاره کردند: «امروز انتخابات شما به یک موضوع مهم بین‌المللی تبدیل شده است. دستگاههای فکری دشمنان نشسته‌اند رصد میکنند مقدمات این انتخابات را، این حادثه‌ی بزرگ را؛ دارند نگاه میکنند؛ نقشه هم دارند، هدف هم دارند.»
    در میان سخنرانی‌های اخیر حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به‌طور اجمالی می‌توان ۸ برنامه عملیاتی دشمنان را برای انتخابات ریاست جمهوری ۹۲ شناسایی کرد:
    ۱- برنامهریزی و برنامهسازی رسانه‌های دشمن برای انتخابات ۱۳۹۲/۰۲/۱۶
    ۲- ناامیدکردن مردم از طریق مانع‌تراشی و کتمان پیشرفتها ۱۳۹۲/۰۱/۰۱
    ۳- ایجاد تردید و دودلی در دل مردم تا همت آنها را کوتاه و ضعیف کنند ۱۳۹۱/۱۲/۳۰
    ۴- ایجاد اختلاف بین مسئولین ۱۳۹۱/۰۸/۱۰
    ۵- برهم زدن ثبات و آرامش کشور ۱۳۹۱/۰۷/۲۴
    ۶- پرت کردن حواس مردم از انتخابات با یک ماجرای سیاسی، اقتصادی یا امنیتی ۱۳۹۱/۱۰/۱۹
    ۷- سعی در اخلال در برگزاری انتخابات ۱۳۹۱/۱۰/۱۹
    ۸- تشکیک در سلامت انتخابات ۱۳۹۱/۱۰/۱۹
     
    پیش از این نیز ایشان درباره اهمیت شناخت نقشه دشمن، هشدار داده بودند که «ترفندهای دشمن را باید شناخت، فهمید. او البته دشمنی‌‌اش را میکند؛ امر طبیعی است، اما اینکه ما نفهمیم دشمنی او را و از این معنا غفلت کنیم، این قابل قبول نیست.» ۱۳۹۱/۱۰/۱۹
    گزیده‌ای از بیانات رهبر انقلاب درباره نقشه دشمن در انتخابات آتی را از اینجا بخوانید.
     
    متن کامل
  • فتنه ۸۸ بخاطر تخلف از قانون بود / همه تابع قانون باشند

    حضرت آیت‌الله خامنه‌ای امروز (چهارشنبه) در فاصله سی روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری یازدهم، برای سومین‌بار از ابتدای سال ۹۲، خسارات فتنه ۸۸ را ناشی از بی‌توجهی به قانون اعلام کردند. ایشان هفته گذشته نیز در دیدار با دست‌اندرکاران انتخابات، راه اساسی پیش نیامدن مشکلات انتخاباتی -نظیر آنچه در سال ۸۸ رخ داد- را التزام همه به قانون دانسته بودند و در دیدار اول سال در حرم امام رضا علیه‌السلام، عدم تمکین از قانون را علت حوادث سال ۸۸ خواندند.



    رهبر انقلاب اسلامی امروز در دیدار جمعی از مردم فرمودند:
    «شورای محترم نگهبان طبق وظائف قانونی خود، آن کسانی را که صلاحیت دارند، به مردم معرفی خواهد کرد. همه هم باید تابع قانون باشند. آنجائی اشکال پیش می‌آید که تخلف از قانون انجام میگیرد.
    سال 88 اشکالاتی که وارد شد، خسارتی که به کشور وارد کردند و نگذاشتند کشور و ملت طعم آراء چهل میلیونی را درست بچشد، به خاطر تخلف از قانون بود. یک عده‌ای یا برای خاطر اغراض نفسانی، یا هدفهای خلاف سیاسی، یا هرچه - حالا در آن زمینه نمیخواهیم قضاوتی بکنیم - از قانون تخلف کردند، خطا کردند، از راه غیر قانونی وارد شدند؛ هم به خودشان صدمه زدند، هم به ملت صدمه زدند، هم به کشور صدمه زدند.

    راه درست، راه قانون است. همه تابع قانون باشند، همه تسلیم قانون باشند. گاهی ممکن است یک قانون، صددرصد درست هم نباشد، اما از بی‌قانونی بهتر است. گاهی ممکن است در یک بخشی، یک خطائی هم از مجری قانون سر بزند که من و شما بفهمیم او در اجرای قانون این خطا را کرده است؛ اما اگر نتوانیم آن را از طریق قانونی اصلاح کنیم، تحمل آن بهتر است از این‌که باز بی‌قانونی کنیم.» [دریافت کلیپ صوتی]

    رهبرانقلاب از سال ۸۸ تا کنون بارها درمورد تجربیات کشور از فتنه ۸۸ صحبت کرده‌اند که گزیده‌ای از این بیانات را از اینجا می‌توانید مشاهده کنید.
    متن کامل
  • درباره نقل قول‌های انتخاباتی

    https://farsi.khamenei.ir/ndata/news/22554/smpf.jpg حدود شانزده سال پیش در ایام برگزاری انتخابات هفتمین دوره‌ی ریاست جمهوری اسلامی ایران بود که اولین ملاقات‌های اختصاصی نامزدهای انتخاباتی به‌صورت جداگانه با رهبر انقلاب اسلامی انجام گرفت و رویه‌ای را بنا گذاشت که به اقتضاء شرایط، افرادی از گروه‌ها و سلایق مختلف -که خود را واجد صلاحیت برای ریاست قوه مجریه می‌دانند- قبل از حضور در عرصه‌ی انتخابات به درخواست خودشان با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای دیدار می‌کنند و یا به‌صورت غیرحضوری تصمیم خود را به اطلاع ایشان می‌رسانند. اغلب این افراد ضمن اعلام تصمیم برای کاندیداتوری در انتخابات، به ارائه رئوس برنامه‌های خود برای حضور در این عرصه می‌پردازند.

    رویه‌ی ثابت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای نیز در این ملاقات‌ها آن است که پس از شنیدن سخنان نامزدها به بیان نکاتی درباره‌ی مسائل کلان کشور در افق آینده می‌پردازند و با تأکید بر اینکه نفیاً یا اثباتاً نظری درباره‌ی کاندیداتوری افراد ندارند جمله‌ای را با مضمون زیر خطاب به همه‌ی این افراد می‌فرمایند:
    نه می‌گویم بیایید، نه می‌گویم نیایید و تکلیفی نمی‌کنم.

    اما گاهی اوقات در فرآیند رقابت‌های سیاسی، گمانه‌زنی‌ها و نقل قول‌هایی غیرواقعی و یا ناقص از این دیدارها صورت گرفته که موجب بروز سوءتفاهم‌هایی میان مردم و رسانه‌ها می‌شود که تبعات و پیامدهای نامناسبی در افکار عمومی جامعه دارد.
    رهبر انقلاب اسلامی بارها درباره سخنانی که به ایشان منتسب می‌شود فرموده‌اند که:
    «مبادا کسی تصور کند که رهبری یک نظری دارد که برخلاف آنچه که به عنوان نظر رسمی مطرح میشود، در خفا به بعضی از خواص و خلّصین، آن نظر را منتقل میکند که اجراء کنند؛ مطلقاً چنین چیزی نیست. اگر کسی چنین تصور کند، تصور خطائی است؛ اگر نسبت بدهد، گناه کبیره‌ای انجام داده. نظرات و مواضع رهبری همینی است که صریحاً اعلام میشود؛ همینی است که من صریحاً اعلام میکنم.» ۱۳۸۹/۰۵/۳۱
    ایشان در خلال سخنرانی‌هایشان در روزهایی که آرام آرام به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری نزدیک می‌شویم، درباره‌ی موضوعات مختلف انتخابات از جمله ویژگی‌های رئیس‌جمهور، التزام به قانون، وظایف شورای نگهبان، برنامه و نقشه دشمن و... توصیه‌هایی بیان کرده و در آینده خواهند کرد؛ لذا به نقل قول‌هایی که به طور غیر مستند و خارج از مسیر رسمی مطرح می‌شود، نباید توجه کرد و آن را ملاک تصمیم قرار داد.
     
    متن کامل
  • بازخوانی تذکرات رهبر انقلاب برای ایام ثبت نام کاندیداها

    پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR به مناسبت ایام ثبت نام داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری به بازخوانی تذکرات رهبر انقلاب درباره ایام ثبت نام نامزدها در اردیبهشت ماه ۱۳۸۰ می‌پردازد. همچنین بریده‌ای از جراید مربوط به ثبت نام حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در انتخابات سوم ریاست جمهوری در شهریورماه ۱۳۶۰ در کنار این مطلب منتشر شده است.

    https://farsi.khamenei.ir/ndata/news/22524/01.jpg

    «چون این روزها فرصت ثبت نام داوطلبان ریاست جمهوری است، چند مطلب را عرض می‌کنم:

    اوّل، کسانی که در خودشان این توانایی و همّت را می‌یابند که بتوانند در آن موقعیت قرار گیرند، باید بروند و خودشان را در معرض قرار دهند. این یک وظیفه است. وظیفه آحاد عظیم ملت هم این است که در این حادثه بسیار مهمّی که به سرنوشت کشور مربوط می‌شود، دلسوزانه و مسؤولانه شرکت کنند...

    نکته بعدی در باب انتخابات این است که مردم باید به فکر شناخت اصلح باشند؛ چون امر کوچکی نیست. مسأله انتخابات، مسأله سپردن سرنوشت بخش عمده امکانات کشور به یک نفر و یک مجموعه است. سرنوشت مسائل اقتصادی، مسائل فرهنگی، روابط خارجی و مسائل گوناگون دیگر تا حدود زیادی به این قضیه وابسته است...

    نکته سوم در این زمینه، خطاب به نامزدهای انتخابات است. انتخابات در کشور ما باید مسابقه‌ای برای خدمت باشد، نه مسابقه‌ای برای کسب قدرت. انتخابات اسلامی این‌گونه است. آن‌جایی که دعوا بر سر قدرت است، آن‌طوری می‌شود که شما در بعضی از انتخابات دنیا مشاهده می‌کنید... در منطق اسلامی، قدرت و عزّت و آبرو و خوشنامی و امکانات، فقط و فقط برای خدمت به مردم و حرکت دادن خود و جامعه و کشور در راه نظام مقدّس اسلامی و رسیدن به آرمانهای بلندی است که انسانها نیازمند آنند. این مسند، مسابقه برای خدمت و زحمتکشی است. هر کس که آماده است تا بیش از دیگران زحمت بکشد و توقّعی را که مسؤولان کشورهای دیگر از مقام و موقعیت خود دارند، نداشته باشد، داخل این میدان شود. نباید کسانی تصوّر کنند که رسیدن به ریاست یا فلان مقام - همچنان که در دنیا معمول و رایج است - باید با برخورداریهای فراوان همراه باشد. ما امسال را به عنوان سال رفتار علوی نامگذاری کردیم. ما کجا، رفتار علوی کجا؟ اما بالاخره وظیفه داریم. چاره‌ای نداریم، جز این‌که در این راه حرکت کنیم. ما باید فاصله خود و رفتار علوی را کم کنیم و تا آن‌جایی که می‌توانیم، جدّ و جهد نماییم. یکی از اوّلین قدمها در این راه، همین است. افزون طلبی برای مسؤولان ممنوع است. مشی اشرافیگرایانه برای مسؤولان کشور، نقطه ضعف به شمار می‌آید. اگر دیگران این را لازمه رسیدن به مقامات عالیه کشور می‌دانند، در نظام اسلامی، اینها نه تنها لازمه‌اش نیست، بلکه نقطه ضعف هم محسوب می‌شود. بنابراین داوطلبان بدانند که این راه، راه خدمت است؛ مسابقه و رقابت در این راه هم رقابت برای خدمت کردن هرچه بیشتر است. اگر این‌طور شد، آن‌گاه در تبلیغات، در بیان مطالب نسبت به یکدیگر یا نسبت به خود، حدود رعایت خواهد شد.

    آخرین نکته که در باب انتخابات عرض می‌کنم، این است که فضای انتخابات باید سالم باشد. نباید عدّه‌ای با قلم و بیان و مطبوعات، و عدّه‌ای هم با ابراز مخالفت با فلانی یا طرفداری از این نامزد یا آن نامزد، فضا را آلوده کنند. کسانی که به اسلام احترام می‌گذارند، کسانی که قدر و ارزش جمهوری اسلامی را ارج می‌نهند، کسانی که از ما حرف‌شنوی دارند، در هر جای کشور هستند، از همین اوّلِ کار مراقب باشند. کارشکنی نسبت به دیگران، لجن‌پراکنی علیه این نامزد یا آن نامزد، بدگویی کردن و افشاگریهای بی‌پایه و اساس نسبت به اشخاص، همه اینها کارهای ممنوع و ضدّ ارزش و خلاف مشی جمهوری اسلامی و خلاف حق است. از این کارها اجتناب کنند.»
    متن کامل
  • شورای نگهبان نباید به جوسازی‌ها اعتناء کند

    نظارت شورای نگهبان در مسائل انتخابات‌، یکی از مهم‌ترین کارهائی است که انجام می‌دهد؛ کار بسیار مهمی است، کار بسیار لازمی است. به جوسازی‌هائی که علیه این کار می‌شود، ابداً نباید اعتناء کرد. البته کار را باید درست انجام داد. به همان اندازه که کار مهم است، به همان اندازه سلامت کار مهم است. یعنی باید معیارها را درست فهمید، و فقط بر اساس این معیارها قبول کرد یا رد کرد. از این معیارها نباید تخطی شود، کوتاهی هم نباید بشود، غفلت هم نباید بشود. ۱۳۸۶/۰۴/۲۰
    فردا شنبه مهلت ثبت نام نامزدهای ریاست جمهوری یازدهم به پایان می‌رسد و بررسی صلاحیت‌ها توسط شورای نگهبان آغاز می‌شود. با توجه به اهمیت وظیفه‌ی این شورا در این برهه‌ی زمانی، پایگاه اطلاع‌رسانی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای KHAMENEI.IR گزیده‌ای از توصیه‌های رهبر انقلاب اسلامی به شورای نگهبان را در صفحه‌ی ویژه‌ی انتخابات منتشر می‌کند. متن کامل را از اینجا دریافت کنید.
    متن کامل
  • خبر رهبر انقلاب از تدارک رسانه‌ای دشمن برای انتخابات ۹۲

    صبح دوشنبه و در فاصله سی و هشت روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری یازدهم، رهبر انقلاب در دیدار جمعی از دست اندرکاران برگزاری انتخابات سال  ۹۲ در حسینیه امام خمینی رحمه‌الله فرمودند:
    «ما اطلاع داریم که این دفعه هم رسانه‌های رسمی و شناخته شده‌ی دشمن از مدتی پیش دارند طراحی میکنند، برنامه‌ریزی میکنند، برنامه‌سازی میکنند، برای اینکه دل مردم را نسبت به انتخابات سرد کنند؛ شروع هم کرده‌اند، منتها برنامه‌ریزی‌شان خیلی وسیع‌تر از این حرفها است؛ میخواهند مردم پای صندوق نیایند؛ میخواهند مردم در اداره‌ی کشور و مدیریت کشور سهیم نشوند؛ میخواهند مردم در صحنه نباشند؛ لذا تلاش میکنند. اگر حضور مردم نباشد، آنها براحتی میتوانند تهاجم خودشان را چندین برابر کنند. حضور مردم است که به نظام اسلامی و به کشور عزیز ما مصونیت میبخشد. حضور مردم است که عوامل قدرت و قوّت را در درون ما تقویت میکند: علم ما پیشرفت میکند، بصیرت ما پیشرفت میکند، سازوکارهای مدیریت ما پیشرفت میکند - همچنان که در طول این سالها پیشرفت کرده است - این به خاطر حضور مردم است، به خاطر انگیزه‌های مردم است؛ میخواهند این انگیزه‌ها نباشد، لذا سعی میکنند انتخابات را بی‌رونق کنند.»
    https://farsi.khamenei.ir/ndata/news/22503/smpf.jpg
    متن کامل بیانات را از اینجا بخوانید.
    متن کامل
  • ملت، مدیری می‌خواهد که موانع اجرای برنامه ۵ ساله را رفع کند

    همانطور که در مطلب قبلی صفحه‌ی ویژه انتخابات گفته شد، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رئیس‌جمهوری را مسئول اصلی تحقق سند چشم‌انداز بیست‌ساله می‌دانند. انتظار رهبر انقلاب از رئیس‌جمهور این است که او شخصی باشد که بتواند برنامه‌های پنج‌ساله را در راستای چشم‌انداز پیش ببرد و موانع پیش روی برنامه را با قدرت از سر راه بردارد. رهبر انقلاب در سال ۱۳۸۴ و در آغاز راه بیست ساله‌ی چشم‌انداز مسیر دولت را این‌گونه ترسیم کردند:
    امروز کشور ما به حول و قوه‌ی الهی به این توانایی و قدرت رسیده است که بتواند آینده‌ی بیست ساله‌ی ایران را طراحی کند. این مدت بیست ساله، یعنی چهار برنامه‌ی پنج‌ساله. اولین برنامه، امسال آغاز خواهد شد. در آغاز برنامه، یک مدیریت کارآمد، با کفایت و پُرنشاط باید سر کار باشد تا بتواند سازه‌های این برنامه را مستحکم و استوار کند و پایه‌های این برنامه را به طور عمیق و محکم پی‌ریزی کند. اهمیت این انتخابات در این است که ملت ایران می‌خواهد مدیری را انتخاب کند که بتواند موانع اجرای برنامه را از سر راه ملت ایران بردارد؛ مثل بولدوزری که موانع را برمی‌دارد تا جاده‌یی را صاف کند.» ۱۳۸۴/۰۱/۰۱
    https://farsi.khamenei.ir/ndata/news/22476/840101.jpg
    برای مطالعه‌ی بیشتر درباره نظرات رهبر انقلاب در لزوم «پایبندی دولت و رئیس‌جمهور به برنامه‌‌های پنج‌ساله» اینجا را مشاهده کنید.
    متن کامل
  • رییس‌جمهور؛ مسئول اصلی تحقق سندچشم‌انداز

    در حالی به ایام انتخابات نزدیک می‌شویم که نامزدهای احتمالی، سخنان و برنامه‌های خود را برای مردم بیان می‌کنند. از جمله مطالبات رهبر انقلاب از نامزدهای ریاست جمهوری «برنامه‌محوری» آن‌هاست. برنامه‌ی اصلی کشور، سند چشم‌انداز بیست ساله ایران است که هدف‌گذاری حرکت کشور تا سال ۱۴۰۴ را مشخص کرده است. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رئیس‌جمهور را مسئول اصلی تحقق سند چشم‌انداز می‌دانند و از دولت‌ها خواسته‌اند که جهت‌گیری حرکتشان براساس سندچشم انداز باشد.
    اهمیت این مطلب به قدری است که ایشان می‌گویند: «رسیدن به اهداف چشم‌انداز، به خاطر این است که اگر چنانچه به آنجا نرسیدیم، ملت ما و کشور ما دچار ضربات سختی خواهد شد؛ احیاناً ضربات مهلکی به ما وارد خواهد آمد. باید به آنجا برسیم؛ این نیاز ماست... حقیقت این است که نظام اسلامی، امروز نظام استکبار و سلطه و الحاد را به چالش گرفته؛ این یک حرکتی است که آغاز شده. شکست خوردن در این میدان، خسارتهایش غیر قابل توصیف است و مخصوص به ملت ما هم نخواهد شد؛ لذا باید در این میدان قطعاً پیروز شد.» ۱۳۹۰/۰۶/۰۶
    گزیده‌ای از بیانات رهبر انقلاب درباره لزوم پایبندی دولت و رییس‌جمهور به سند چشم‌انداز ۲۰ ساله را می‌توانید از اینجا مشاهده کنید.
    متن کامل
  • خصوصیات مطلوب رییس جمهور آینده

    رهبر انقلاب روز شنبه در فاصله ۴۸ روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری ۹۲ به شرح نکاتی درباره انتخابات پیش رو پرداختند.
    ایشان با تأکید بر اینکه انتخابات «در وقت مقرر» و با «شرکت شوقآفرین مردم» انجام خواهد شد، کاهش انگیزه مردم برای حضور در صحنه انتخابات را طراحی بدخواهان ملت به‌منظور مقابله با حماسه‌ی سیاسی دانستند.
    رهبر انقلاب همچنین، اعتراضات به شورای نگهبان و ساز و کار انتخابات را غیر منطقی خواندند و افزودند: حضور شورای نگهبان در قانون اساسی - که امامرحمه‌الله هم مکرر روی آن تأکید میکردند - حقیقتاً یک حضور مبارکی است. تشخیص شورای نگهبان، تشخیص یک عده انسانهای عادل، بیطرف و بصیر نسبت به صلاحیت‌هاست.
    حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در ادامه خطاب به کسانی که می‌خواهند برای نامزدی در انتخابات داوطلب شوند توصیه کردند که «بدانند مدیریت اجرائی کشور یعنی چه» و «نه در ارزیابیِ نیازی که کشور به یک قدرت اجرائی دارد، اشتباه کنند، نه در ارزیابی توانِ خودشان اشتباه کنند».
    ایشان همچنین برخی از خصوصیات رئیس جمهور مطلوب را برشمردند که جدول آن در زیر می‌آید:
    متن کامل
  • وظایف رسانه‌ها در انتخابات

    «رسانه‌های الکترونیکی و اینترنتی متأسفانه موجب شده‌اند که افراد بی‌محابا علیه یکدیگر حرف بزنند، بد بگویند. باید از طرف مسئولین کشور برای این هم یک جوری تدبیر بشود. ولی عمده این است که خود ما مردم، خودمان را مقید کنیم به اخلاق اسلامی؛ خودمان را مقید کنیم به قانون۹۱۰۱۰۱... واقعاً یکی از چیزهائی که ما همه‌مان باید توجه کنیم، به مردم هم باید بگوئیم، یاد بدهیم که توجه بکنند این است که: به صرف توهم این که حالا این کار مصلحت دارد، دستشان را، یا قلمشان را، یا وبلاگشان را آزاد نکنند که هر چه به دهنشان آمد، آن را بگویند.۸۹/۱۰/۰۷»

    جملات بالا بخش‌هایی از هشدارهای رهبر انقلاب به صاحبان رسانه‌های اینترنتی است. KHAMENEI.IR در صفحه‌ی ویژه‌ی انتخابات ۲۰ توصیه‌ی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به رسانه‌ها را تحت عنوان «وظایف رسانه‌ها در انتخابات» منتشر می‌کند. برای مطالعه‌ی این مجموعه اینجا را کلیک کنید.


     
    متن کامل
  • وظایف شهرداری‌ها از نگاه رهبر انقلاب

    سومین مطلب مرتبط با انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، به وظایف شهرداری‌ها از نگاه رهبر انقلاب اختصاص دارد. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در سخنانی در انتخاب شهردار را از مهمترین وظایف شوراها برشمردند و فرمودند:
    شوراهای‌ شهر و شهرداران‌ سراسر کشور باید امانتدار «رأی‌، اعتماد، محیط زندگی‌ و اخلاق‌ و فرهنگ‌ مردم‌» باشند که‌ یکی‌ از مصداقهای‌ مهم‌ امانتداری‌ رأی‌ مردم‌، انتخاب‌ شهرداران‌ «امین‌، قابل‌ اعتماد، با کفایت‌، پاکدامن‌، متدین‌، شجاع‌، ساده‌ زیست‌، مردمدار و مقید به‌ انضباط مالی‌» است‌. ۱۳۸۱/۱۲/۱۹
    مجموعه‌ای از بیانات رهبر انقلاب درباره وظایف شهرداری‌ها در از این لینک در اختیار کاربران صفحه ویژه انتخابات KHAMENEI.IR قرار می‌گیرد.
    متن کامل
  • وظایف شوراهای اسلامی شهر و روستا چیست؟

    صفحه‌ی ویژه‌ی انتخابات KHAMENEI.IR در دومین بازخوانی بیانات رهبر انقلاب در باب شوراهای اسلامی شهر و روستا، به «وظایف شوراها» در سخنان ایشان می‌پردازد:
      مهمترین توصیه‌ی اینجانب اولاً مربوط به سیاست‌ها و برنامه‌های کاری شما و سپس درباره‌ی گزینش مدیریت شهر و روستا است. تسهیل زندگی مردم در کارهایی که به شهرداریها مربوط است، برطرف کردن معضلات شهر و روستا، سالم‌سازی محیط زیست، حفظ اصالت اسلامی و ملی در ساخت و سازها، استقرار بخشیدن به جو اسلامی و فرهنگیِ سالم، پرداختن به نیازهای فوری‌تر در عین اهتمام به کارهای زیربنایی، اولویت دادن به مناطق مستضعف‌نشین، تأثیرناپذیری از نفوذ ثروتمندان و جاذبه‌ی ثروت، رعایت دقیق قوانین و عدم تخطی از آن با حیله‌های شبه قانونی، رعایت ویژه‌ی محرومان، آلوده نشدن به اسراف و هدر ندادن بیت‌المال با تجملات زائد و سفرها و مراسم غیرلازم، و در یک کلمه رعایت تقوا و تدبیر و پشتکار، و بهره‌گیری از دانش و تجربه، مواد عمده‌ی توصیه‌ی نخست اینجانب است.
    پیام به نشست منتخبان دومین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا ۱۳۸۲/۰۲/۰۶
    متن کامل
  • انتخابی برای حل مسائل جاری زندگی

    سال ۱۳۷۷، بند ‌صد قانون اساسی محقق شد و جمهوری اسلامی در زنجیره‌ی تکمیل دولت‌سازی‌اش، شوراهای اسلامی شهر و روستا را به عنوان نهادی نوپا در اوایل دهه‌‌ی سوم انقلاب در جهت ارتقای سطح کارآمدی نظام تأسیس کرد.
    حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بارها در مناسبت‌های مختلفی اهمیت شوراهای اسلامی شهر و روستا را تبیین کرده‌اند و حل مسائل جاری و روزمره‌ی مردم به دست خود مردم را از اثرات تشکیل شوراها دانسته‌اند؛ امری که اگر رخ دهد سبب افزایش «اعتماد عمومی» خواهد شد.
    انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا هم‌زمان با انتخابات ریاست جمهوری در خردادماه ۹۲ برگزار می‌شود. از این رو، مجموعه‌‌ی سخنان رهبر انقلاب درباره‌ی اهمیت شوراهای اسلامی شهر و روستا در دو قالب کتابچه و متن در اختیار شما قرار گرفته است که می‌توانید آن را از لینک‌های زیر دریافت و مطالعه کنید.
    [دریافت کتابچه PDF]  - [مطالعه متن]


    جدول: هشت نکته رهبر انقلاب درباره اهمیت شوراهای اسلامی شهر و روستا؛ دریافت متن کامل
     
    متن کامل
  • اصول رقابت سالم

    یکی از سلسله مطالبی که در صفحه‌ی ویژه انتخابات در اختیار شما قرار خواهد گرفت، مجموعه «توصیه‌های انتخاباتی رهبر انقلاب» است که تا ایام انتخابات ریاست جمهوری یازدهم به مرور در همین صفحه منتشر خواهد شد.
    https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/home/rect-1-n.gif
    هرچه به خردادماه نزدیک می‌شویم کم‌کم فضای رقابت سیاسی بین گروه‌ها و رسانه‌ها گرم‌تر می‌شود. به همین دلیل «اصول رقابت سیاسی» اولین بخش از توصیه‌های انتخاباتی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای است که KHAMENEI.IR آن را منتشر می‌کند:
      بازیگران عرصه سیاسی برای اینکه رقابت سیاسی سالمی داشته باشند باید به مجموعه‌ای از اصول توجه کنند و رهبر انقلاب اسلامی نیز اصول رقابت سیاسی سالم را طی بیست و دو سال اخیر تبین کرده‌اند. به عنوان مثال ایشان در نماز جمعه بهمن‌ماه سال ۱۳۹۰ درباره فضای رقابت در آستانه انتخابات فرمودند: «آنچه در انتخابات لازم است، رقابت سالم است؛ رقابتِ بدون تهمت‌زنی و بدگوئی به یکدیگر است. فضای انتخابات باید سالم باشد. ۱۳۹۰/۱۱/۱۴»
    برای دسترسی آسان کاربران به این اصول، مجموعه‌ای از بایدها و نبایدهای رقابت سیاسی از نگاه رهبر انقلاب در دو قالب کتابچه و متن در اختیار شما قرار گرفته است که می‌توانید آن را از اینجا دریافت و مطالعه کنید: [دریافت کتابچه PDF]  - [مطالعه متن]
     
    https://farsi.khamenei.ir/ndata/news/22315/jadval-reghabat.jpg
    جدول: عناوین بایدها و نبایدهای رقابت سیاسی از نظر رهبر انقلاب؛ متن کامل را از اینجا بخوانید.
     
    متن کامل
  • صفحه‌ی ویژه‌ی انتخابات ۱۳۹۲ آغاز به‌ کار کرد

    با نزدیک‌شدن به ایام یازدهمین دوره‌ی انتخابات ریاست‌جمهوری در خرداد ماه ۱۳۹۲، پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای از صفحه‌ی ویژه‌ای شامل دیدگاه‌های رهبر انقلاب اسلامی درباره‌ی انتخابات رونمایی کرد.
    در صفحه‌ی ویژه‌ی انتخابات KHAMENEI.IR، بیانات و دیدگاه‌های رهبر انقلاب اسلامی درباره‌ی انتخابات در قالب‌های مختلفی مانند «مجموعه‌ی توصیه‌های انتخاباتی»، «کتابچه‌های گزیده‌ی بیانات موضوعی»، «پیامک» و دیگر تولیدات به مخاطبان ارائه و تا ایام انتخابات به صورت منظم  روزآمد خواهد شد.
    کاربران می‌توانند برای ورود به این صفحه  به آدرس https://farsi.khamenei.ir/entekhabat92 مراجعه کنند.
    متن کامل