others/home
همدردی، پیگیری، پیشگیری و یک تشکر خاص!

|یادداشت|

همدردی، پیگیری، پیشگیری و یک تشکر خاص!

مجموعه و ترکیبِ گزاره‌های مطرح شده در این پیام رهبر انقلاب یک نقشه‌ی مفهومی منحصر به فرد و درس‌آموز را پیش‌روی همگان خصوصا فعالین سیاسی و اجتماعی و رسانه‌ای قرار می‌دهد. همدردی با حادثه‌دیدگان، اظهار اندوه، لزوم پیگیری فنی و قانونیِ ابعاد حادثه، تأکید بر پیشگیری از حوادث خسارتبار از سویی و جنبه‌ی معنوی و اخلاقی و روحی موضوع که شامل آرزوی مغفرت الهی برای جانباختگان و صبر و سکینه برای مصیبت زدگان است از سوی دیگر در محتوایِ پیام ایشان دیده می‌شود.‌
«نهج‌البلاغه» و نسبت آن با زمانه‌ی ما

سرمقاله هفته‌نامه‌ی خط حزب‌الله

«نهج‌البلاغه» و نسبت آن با زمانه‌ی ما

نهج‌البلاغه» بازتاب ایدئال‌های حکومت امیرالمؤمنین (علیه السّلام) نیست، بلکه عینیّت حکومت او است. مطالب «نهج‌البلاغه» اسناد این تجربه است؛ تجربه‌ای که در اوج صداقت و دیانت و در دل سخت‌ترین شرایط رقم خورده. این است که «نهج‌البلاغه» را از دیگر متون دینی متمایز می‌کند.
«تا غزل‌ نمی‌خواندم‌، نمی‌خوابیدم»

به مناسبت اول اردیبهشت‌ماه سالروز گرامی‌داشت سعدی شیرازی

«تا غزل‌ نمی‌خواندم‌، نمی‌خوابیدم»

«اوقاتی‌ بود که‌ من‌ شب‌ها تا یک‌ غزل‌ دو غزل‌ از حافظ‌ نمی‌خواندم‌ نمی‌خوابیدم‌. تعجب‌ هم‌ می‌کنید؛ اما جز تعجب‌ چاره‌ای‌ نیست‌ تعجب‌ کنید. واقعیت‌ است‌ شب‌ها تا غزل‌ نمی‌خواندم‌ از حافظ،‌ نمی‌خوابیدم. یک‌ مدتی‌ به‌ سعدی‌ خیلی‌ علاقه‌مند شده‌ بودم‌ مرتب‌ اشعار سعدی‌ را می‌خواندم‌.»
سعدی؛ حافظ هویت ملی و دینی

دیدگاه حضرت آیت‌الله خامنه‌آی درباره سعدی شیرازی

سعدی؛ حافظ هویت ملی و دینی

«امین»؛ بخش شعر و ادب فارسی رسانه KHAMENEI.IR به‌مناسبت روز اول اردیبهشت ماه، سالروز بزرگداشت سعدی و روز نثر فارسی، ویژگی‌های سعدی و سخن او را براساس بیانات رهبر انقلاب اسلامی تشریح کرده است.
چرا گلستان و بوستان بخوانیم؟

به مناسبت روز سعدی؛ مروری بر جایگاه گلستان و بوستان در فرهنگ ایرانی

چرا گلستان و بوستان بخوانیم؟

سعدی بزرگ در گلستان، گذشته از فحوای کلی و مضامین عام که معارف دینی و مبانی عقیدتی و بنیان‌های معرفتی است، در بسیاری موارد عیناً مضامین سخنان رسول خدا را تبدیل به شعر کرده است، از جمله ‌این ابیات مشهور که تا سازمان ملل هم رسیده
واکاوی نقش سیاست‌های کلّی در پیشرفت اقتصادی کشور

در گفت‌وگو با عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد

واکاوی نقش سیاست‌های کلّی در پیشرفت اقتصادی کشور

تدوین و ابلاغ سیاست‌های کلّی برای کشورهای در حال توسعه ضروری است تا قوا، وزارتخانه‌ها و دستگاه‌ها یک جهت مشخّصی برای حرکت خود انتخاب کنند و اقتصاد دچار نوعی در‌هم‌آمیختگی نشود. وقتی جهت‌گیری کلّی کشور در یک موضوعی مشخّص می‌شود، همه‌ی کسانی که در آن موضوعِ موردِ نظر وظیفه‌مند هستند، ملزم می‌شوند که با حفظ آن جهت‌گیری به سمت هدفی مشخّص حرکت کنند.
کلید همیشه در ایران است؛ نه در مسقط و لوزان و نیویورک

سرمقاله هفته‌نامه‌ی خط حزب‌الله

کلید همیشه در ایران است؛ نه در مسقط و لوزان و نیوی...

یکی دیگر از تبعات تصوّرات و فضاسازی غیرمنطقی درباره‌ی مذاکرات، معطّل ماندن کشور است. چنین فضایی مدیران کشور را درباره‌ی اقدامات و تصمیمات خود به سوی تردید و تعلّل سوق خواهد داد؛ تصمیماتی که باید گرفته شود و اقداماتی که باید انجام پذیرد، معطّل نتیجه‌ی مذاکراتی پیچیده و پُر‌ابهام خواهد شد و کشور را دچار نوعی قفل‌شدگی می‌کند.
ماجرای جنگ اُحد؛ از شهادت حضرت حمزه تا پیروزی نهایی رزمندگان اسلام

|گفت‌وگو|

ماجرای جنگ اُحد؛ از شهادت حضرت حمزه تا پیروزی نهای...

یکی از درسهای غزوه‌ی احد، تبعیت از فرماندهی واحد است. پیامبر اکرم صلّی‌الله‌علیه‌وآله در دوره‌ی خودشان، هم پیامبر بود به عنوان فرستاده‌‌ی خدا، هم رهبر سیاسی بود، هم رهبر قضائی بود، هم رهبر نظامی بود، هم رهبر اداری بود. یعنی همه‌ی اینها در شخص پیامبر اکرم خلاصه می‌شد.
تقدیم به پهلوان تاریخ اسلام حضرت حمزه سیدالشهداء

|روایت|

تقدیم به پهلوان تاریخ اسلام حضرت حمزه سیدالشهداء

خدمت آقا عرض کردم که من این کار را با این نیت شروع کرده‌ام که یکی از پهلوان‌ها و اسطوره‌های تاریخ اسلام، حضرت حمزه علیه‌السلام را به تصویر بکشم. حضرت حمزه در کنار حضرت ابوطالب علیهم‌السلام از بزرگترین و نزدیکترین همراهان و پشتیبانان رسول‌الله علی‌الخصوص در دوران محنت شعب ابی‌طالب بودند.
الگوی مدیریت پیامبر اعظم(ص) در جنگ احد چگونه بود؟

تحلیل دکتر محمدحسین رجبی دوانی از ماجرای جنگ احد

الگوی مدیریت پیامبر اعظم(ص) در جنگ احد چگونه بود؟

ابوسفیان که فکر می‌کرد مسلمان‌ها بعد از آن شکست اولیه در جنگ احد دیگر امکان مقاومت ندارند، روحیه‌شان را باخته‌اند و در مقابل، اینها می‌توانند راحت به مدینه دست پیدا کند، وقتی آمادگی مسلمان‌ها را دید که به این سرعت سازماندهی پیدا کردند و دوباره به میدان آمده‌اند، تصمیم به عقب‌نشینی گرفت.
صیّاد و صید اخلاص

|گزارش|

صیّاد و صید اخلاص

به بهانه سالگرد اعطای درجه سپهبدی به شهید صیاد شیرازی که فراتر از ابعاد برجسته نظامی، توفیقاتی الگوپذیر در سلوک داشت، بخش «تاریخ» رسانه KHAMENEI.IR که با عنوان «درس و عبرت» فعالیت می‌کند، در گزارشی به بررسی اجمالی برخی مصادیق رفتاری و کاری شهید سپهبد علی صیادشیرازی می‌پردازد که نمونه‌هایی اندک از «اخلاص» عملی این شهید را در تاریخ یه یادگار گذاشته است.
دژ مردم

دژ مردم

پیش از مراسم با یکی از سردارانِ محاسن و مو سپیده کرده‌ درباره سابقه این دیدار صحبت می‌کردم. حسب روایت سردار، این جلسه حکم عیدانه فرمانده کل قوا و فرماندهان نظامی را دارد که از آغاز دوران رهبری آقا هر سال برگزار شده تا همین امسال و تا همین امروز بدون توقف ادامه داشته؛ یک عیدانه ۳۵ ساله.
فتنه‌سوزی یک ترور

به مناسبت ۲۱ فروردین، سالروز شهادت شهید علی صیاد شیرازی

فتنه‌سوزی یک ترور

از آنجا که صیاد شیرازی یک نظامی وطن‌دوست و پایبند به آرمانها و ارزش‌های دینی و ملی شناخته می‌شد و قهرمانی‌های وی هرگز رنگ و بوی خاص سیاسی و گروهی نداشت، شهادتش به دست تروریستهای شناخته شده تأثر و همدردی کم‌نظیری را در میان مردم کشور و همه اقشار و طیف‌های اجتماعی به دنبال داشت.
سرمایه‌گذاری در تولید؛ نقش‌آفرینی دولت و مردم
پايگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيت‌الله‌العظمی سيدعلی خامنه‌ای (مد‌ظله‌العالی) - مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی
ایران همدل

شرکت در پویش ایران همدل

ورود به صفحه پرداخت