حضرت آیتالله خامنهای در پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۳۹۷، اولویت اصلی کشور را همچنان مسألهی اقتصاد دانستند و با تاکید بر محوریت مسألهی «تولید ملی»، شعار سال ۹۷ را «حمایت از کالای ایرانی» عنوان کردند. در همین زمینه، پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR گفتوگویی با دکتر محمد خوشچهره، اقتصاددان و عضو هیئتعلمی دانشکدهی اقتصاد دانشگاه تهران، ترتیب داده است.
پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR مقاطع تاریخی، ویژگیهای این جنبش و وظایف مهم پیشروی آن در مسیر حرکت انقلاب اسلامی را در گفتگو با «شهریار زرشناس» مورد بررسی و تحلیل قرار داده است.
پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR همزمان با ایام نکوداشت «وقف» در گفتگو با حجتالاسلام والمسلمین علی محمدیسیرت، نمایندهی ولیّفقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه به بررسی عرصههای جدید وقف و مطالبات رهبر انقلاب از سازمان اوقاف پرداخته است.
پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR ابعاد مختلف مبارزهی انقلاب اسلامی با دشمنِ بیرونی و بررسی زمینهها و اثرات حرکت تسخیر لانهی جاسوسی را در گفتگو با «عباس سلیمینمین» به صورت اجمالی مورد بررسی و تحلیل قرار داده است.
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به رئیس اتحادیهی جهانی علمای مقاومت تأکید کردند: وعدهی الهی، نصرت قطعی در مبارزه با رژیم صهیونیستی است. پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در حاشیه دومین کنگره اتحادیه جهانی علمای مقاومت با شیخ «ماهر حمود» رئیس این اتحادیه به گفتوگو نشست.
بیشک یکی از اثرگذارترین افراد در زمینهی شعر جوان و نوجوان انقلاب اسلامی، مرحوم قیصر امینپور بود. مردی که در جایگاههای مختلف مطبوعاتی و دانشگاهی، همواره بر تعالی و رشد نهال جوان ادبیات انقلاب همت داشت. به همین منظور، همزمان با سالروز وفات مرحوم قیصر امینپور، پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR گفتوگویی با جناب آقای افشین علا، از شاعران برجسته و شاگردان آن مرحوم، پیرامون شخصیت مرحوم امینپور و وضعیت شعر فارسی انجام گرفته است.
حضرت آیتالله خامنهای در حکمی با تشکر از زحمات حجتالاسلام ناطق نوری، جناب آقای حسین فدائی را بهعنوان مسئول دفتر بازرسی رهبری منصوب کردند. پایگاه اطلاع رسانی KHAMENEI.IR به همین مناسبت تصاویری از مصاحبه های پیشین خود با جناب آقای فدایی را منتشر می کند.
پس از بیانات رهبر انقلاب در دیدار با معلمان پیرامون سند آموزشی ۲۰۳۰، سرانجام اجرای این سند آموزشی در جلسهی (۱۳۹۶/۰۳/۲۴) شورای عالی انقلاب فرهنگی لغو شد. اما این سند، تنها بخشی از یک سند جامع و فراگیر بوده است. همانطور که رهبر انقلاب در دیدار با اساتید دانشگاه نیز به آن اشاره کرده و فرمودند: «این جزئی از یک سند بالادستیِ سازمان ملل -سند توسعهی پایدار- است که یک بخش آن همین سند ۲۰۳۰ مربوط به آموزشوپرورش است. در واقع آنچه اینها در این سند توسعهی پایدار -که از جمله این سند ۲۰۳۰ در آن هست- طرّاحی دارند میکنند و دستاندرکار هستند، این است که یک منظومهی فکری و فرهنگی و عملی برای همهی دنیا دارند جعل میکنند.» بر همین اساس روز چهارشنبه (۱۳۹۶/۰۴/۱۴)، نشستی با هدف بررسی سند توسعهی ۲۰۳۰، ماهیت و هدف از ترویج و تبلیغ آن توسط سازمانها و نهادهای بینالمللی نظیر سازمان ملل متحد و یونسکو و اثرات اجرایی شدن آن در کشور، در مؤسسهی فرهنگی پژوهشی انقلاب اسلامی، با حضور صاحبنظرانی چون حجتالسلام دکتر پارسانیا، دکتر عادل پیغامی، دکتر انتظاری، دکتر کرمی، دکتر سماواتی و سرکار خانم دکتر روحافزا و سرکار خانم دکتر آیتاللهی برگزار شد. پایگاه اطلاع رسانی KHAMENEI.IR گزارشی مشروح از این نشست را ارائه میکند.
این روزها، هر جایی که میرویم، بیش از همه، سخن از شاهکار بچههای سپاه، در حملهی موشکی به مقر داعش در دیرالزور است. این حمله، درست ساعاتی پس از بیانات رهبر انقلاب مبنی بر اینکه «هم دشمن بداند، هم دوستان با اخلاص بدانند، هم آن دوستانی که گاهی دلشان میلرزد بدانند که جمهوری اسلامی مستحکم ایستاده است و بدانید آنها نمیتوانند به ما سیلی بزنند، ما به آنها سیلی خواهیم زد.» انجام شد. سردار سرتیپ پاسدار امیرعلی حاجیزاده، فرماندهی محترم نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، اگرچه در این روزها، بیش از هر زمان دیگری سرش شلوغ است، اما درخواست گفتوگوی ما را صمیمانه پذیرفت و بهصورت مبسوط به سؤالات ما پاسخ داد. با او دربارهی شهید بزرگوار تهرانی مقدم پدر موشکی ایران، توان نظامی و موشکی ایران، و البته تدابیر و توصیههای رهبر انقلاب در افزایش توان نظامی و موشکی کشور به گفتوگو نشستیم.
رهبر انقلاب در دیدار با سران قوا و مسئولان کشور همهی مسئولان را به کار فوقالعاده و مضاعف و نشناختن شب و روز در کار برای رسیدگی به محرومیتها و آسیبهای اجتماعی سفارش کردند. در این میان کمیتهی امداد امام خمینی رحمةاللهعلیه به عنوان نهادی که وظیفهی مستقیم رسیدگی به محرومان را عهدهدار و بیش از سایر نهادهای اجتماعی با مسئلهی محرومیت ارتباط دارد، از اهمیت ویژهای برخوردار است. بر همین اساس پایگاه اطلاع رسانی KHAMENEI.IR، همزمان با روز اکرام و میلاد کریم اهل بیت علیهالسلام،گفتوگویی با آقای مهندس پرویز فتاح، رئیس کمیتهی امداد امام خمینی رحمهاللهعلیه پیرامون فعالیتهای این نهاد و توصیههای رهبرانقلاب، ترتیب داده است.
مرحوم کیومرث صابری، از هنرمندان متعهد و طنزپردازان شهیر کشور است که در اذهان ملت ایران به نام مستعار «گلآقا» شناخته میشود. مرحوم صابری در یازده اردیبهشت سال ۱۳۸۳ دار فانی را وداع گفت. رهبر انقلاب در بخشی از پیام خود بهمناسبت درگذشت او چنین نگاشتند: «او یار دیرین شهید رجایی و طرفدار وفادار همیشگی انقلاب و نظام اسلامی بود. هنر برجستهی او در سالهای دفاع مقدس همواره در خدمت کشور قرار داشت و او تا آخرین روز عمر خود هرگز قلم و قریحهی سرشار خود را جز در راه ایمان و باور خود بهکار نگرفت.» پایگاه اطلاع رسانی KHAMENEI.IR بهمناسبت سالگرد مرحوم کیومرث صابری، گفتوگویی با آقای «رضا رفیع»، شاعر طنزپرداز و از شاگردان مرحوم صابری پیرامون چگونگی شکلگیری هفتهنامهی گلآقا و نقش رهبر انقلاب در آن انجام داده است.
لطفا به منظور مشاهده بهتر سایت و مرور ایمن در اینترنت ، مرورگر خود را به نسخه بالاتر ارتقاء دهید
یا از دیگر مرورگرها استفاده کنید.