news/content
نسخه قابل چاپ
1370/07/11

دیدار آیت‌الله مشکینی و اعضاء جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با رهبر انقلاب

در پی رهنمودهای بسیار مهم هفته‌ی گذشته حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در آغاز مجدد درس خارج ،که طی آن حوزه های علمیه را به بازنگری عمیق و اندیشمندانه در مواد درسی، برنامه ریزی صحیح و منظم، توجه جدی به علوم گوناگون اسلامی، آگاهی از پیشرفتهای جهان در مسائل مرتبط با علوم اسلامی و نیز تخصصی شدن رشته های مختلف علمی فراخوانده بودند، پیش از ظهر امروز آیت‌الله مشکینی به اتفاق اعضاء جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و آیت‌الله فاضل دبیر شورای مدیریت این حوزه با معظم له دیدار کردند.
در این دیدار که درخصوص شیوه های اصلاح برنامه های حوزه بحث و گفتگو شد، مقام معظم رهبری طی سخنانی ضمن اظهار خرسندی و سپاس الهی از اینکه اصل برنامه اصلاح و برنامه ریزی در حوزه علمیه مورد قبول و اتفاق همه ی اساتید وفضلای حوزه می‌باشد، فرمودند: آنچه که مهم می باشد این است که با توجه به این اصل متفقاً باید کیفیت و شیوه های اصلاح برنامه ریزی در حوزه علمیه را بطور جدی مورد تعمق و بررسی قرار داد. و اینکار تنها در صورتی عملی است که گروهی از اساتید و فضلای لایق، صالح و درد آشنا، فارغ از سایر مشاغل تمام تلاش و همت خود ر ابر اینامر مهم متمرکز کنند و پیرامون اهداف اصلاح حوزه، طرح کلی آن و برنامه ریزی صحیحو منظم براساس آن به یک نتیجه ی نهایی و واحدی برسند.
حضرت آیت الله خامنه ای باتأکید بر اینکه خوشبختانه اساتید و فضلایی که قادر به اصلاح برنامه ریزی حوزه در زمینه های مختلف باشند در حوزه و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم کم نیستند، افزودند:اگر این کار بسیار مهم بخوبی انجام پذیرد در حقیقت مقدمات اصلی کار فراهم شده و در پی آن می توان با تمام توان ابزارها و لوازم مناسب برنامه اصلاح حوزه را فراهم کرد و بکار گرفت.

آخرین‌ها
پايگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيت‌الله‌العظمی سيدعلی خامنه‌ای (مد‌ظله‌العالی) - مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی