news/content
نسخه قابل چاپ
1368/04/27

ارسال طومارهای بیعت اقشار مختلف به دفتر رهبر انقلاب

در ادامه بیعت امت حزب‌الله با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر ولی امر مسلمین گروه های زیادی از اقشار مختلف مردم کشورمان با امضاء طومارهائی بر اطاعت از رهبر مسلمین جهان تأکید کردند.
در این طومارها که به دفتر مقام معظم رهبری ارسال شده است امضاء کنندگان، ارتحال امام خمینی رضوان‌الله تعالی علیه را به محضر حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تسلیت گفته و پیروی و تبعیت از فرامین و اوامر ایشان را بر خود واجب دانسته اند.
این طومارها از سوی گروه هائی از مردم و مسؤولین شهرها و مناطق تهران، اهر، لردگان، روستای اسلام آباد، شهر بابک، کازرون، کاشمر، بندر گز، دهبید، مشهد، جیرفت، بابلسر و پلدختر امضاء شده هاست.
در این طومارها اسامی برخی از ائمه جمعه، دانش آموزان، بسیجیان، ورزشکاران جانباز، ‌همچنین مدیران، اساتید و طلاب مدارس علمیه و خانواده های معظم شهداء دیده می شوند.

آخرین‌ها
پايگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيت‌الله‌العظمی سيدعلی خامنه‌ای (مد‌ظله‌العالی) - مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی