1382/09/01
دیدار اعضای هیأت امنای بنیاد دائرةالمعارف با رهبر انقلاب
اعضای هیأت امنای بنیاد دائرةالمعارف امشب با حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند. در این دیدار آقای حداد عادل مدیرعامل بنیاد دائرةالمعارف با اشاره به بیستمین سال تأسیس این بنیاد و تبدیل آن به یک مؤسسه علمی معتبر گفت: تاکنون هفت جلد از این دائرةالمعارف که براساس حروف الفبا می باشد در قالب 6 هزار صفحه تألیف شده و این دانشنامه علمی نمونه ای از جنبش نرم افزاری علمی در کشور است.
وی با اشاره به تربیت نیروهای علمی در این بنیاد افزود: بنیاد دائرةالمعارف اکنون دارای بیش از یکصد عضو هیأت علمی میباشد که حدود نیمی از مقالات جلد هفتم دائرةالمعارف بوسیله آنان تألیف شده است.
حضرت آیتالله خامنهای نیز در سخنانی با تشکر از زحمات مدیر عامل و اعضای هیأت امنای بنیاد دائرةالمعارف برای تألیف این اثر علمی ارزشمند، بر ضرورت دقت در معیارها و ضوابط تألیف این دائرةالمعارف تأکید کردند و افزودند: مقالات علمی این دانشنامه باید براساس ضوابط و معیارهای مشخص و دقیقی تألیف گردد تا محصول این تلاش علمی متقن و در سطح بالایی باشد.
در این دیدار همچنین تعدادی از اعضای هیأت امنای بنیاد دائرةالمعارف نظرات و پیشنهادات خود را ارائه کردند.