news/content
نسخه قابل چاپ
1357/12/11

مشکل مسکن مردم

عنوان: مشکل مسکن مردم
تاریخ: ۱۳۵۷/۱۲/۱۱
محل: قم، کتابخانۀ مدرسۀ فیضیه
موضوع: مشکل مسکن مردم
مناسبت:  
حضار: خبرنگار روزنامۀ اطلاعات
 

[بسم اللّه‌ الرحمن الرحیم]

هر چه زودتر باید مشکل مسکن برای بی‌خانمانها و فقرای ایران حل گردد؛ و برای هر خانواده، مسکن مورد نیازشان تأمین شود، آب و برق برای فقرا و بی‌‌بضاعت‌ها باید مجانی گردد.

به نظر من بیشتر انقلابیون واقعی؛ یعنی آنها که نیروی عظیم و کوبندۀ این انقلاب بودند، مردم غیرمرفه بودند؛ کسانی که بیشترین کشته‌ها را دادند و با نیروی ایمان واقعی و اعتقاد راسخ؛ باعث پیروزی انقلاب شدند همان کسانی بودند که به هیچ وجه اشرافی و مرفه نبودند و از طبقۀ پابرهنه بودند.

من دستور دادم که اموال شاه، چه آنها که در داخل ایران است و چه آنها که در خارج پس از مصادره؛ فقط و فقط بین بی‌‌بضاعت‌ها و مستمندان تقسیم شود، و این پولها را صرف خانه‌سازی و دیگر وسایل رفاهی این مردم بکنیم.

 

پايگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيت‌الله‌العظمی سيدعلی خامنه‌ای (رضوان‌الله‌تعالی‌علیه) - مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی