ملت ایران ملتی الهام بخش در سطح دنیای اسلام  - (17/08/85)
رهبر معظم انقلاب اسلامی ملت ایران را یک ملت الهام بخش در سطح دنیای اسلام خواندند و افزودند: خوشبختانه شاخص های پیشترفت براساس کارشناسان مطلع شاخص های خوبی است و روبه رشد ترقی است. در همه زمینه های علمی ، اقتصادی ، معنوی ، مسایل اجتماعی و بین المللی شاخص ها رو به رشد است .
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: دشمنان ملت ایران در حوادث گوناگونی جهانی در مقابله با جمهوری اسلامی دچار انفعال شده اند و آمریکای امروز ، آمریکای ده یا پانزده سال پیش نیست . آن روز پدر رئیس جمهوری فعلی آمریکا اعلام می کرد آمریکا ابر قدرت دنیا است و همه باید زیر نظر آمریکا کار کنند. آمریکایی ها آن روز خاور میانه را متعلق به خود تصور می کرده اند و اما امروز آمریکایی در عراق ، افغانستان ، لبنان و فلسطین شکست خورده و در هر کدام یک جور گرفتار شده اند.
ایشان تصریح کردند: 27 سال است که همه ترفند های بکار برده اند تا ملت ایران را از اسلام و آرمان های امام روی گردان کنند. و جوانان ملت را غرق در منجلاب ستم نمایند و هزینه های زیادی را متحمل شده اند تا در دولت هایی درنظام جمهوری اسلامی به کار می آیند نفوذ کنند و مقاصد خود را از آن راه تامین نمایند و حتی درمحیط هایی دانشگاهی تشنج ایجادکنند اما ملت رشید و بزرگوار و جوانان هوشیار و مردان و زنان با معرفت و زمان شناس مشت محکم به دهان دشمنان زده اند .
رهبر معظم انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنانشان با اشاره به مخالفت های آمریکا با فعالیت های هسته ای صلح آمیز جمهوری اسلامی فرمودند: آمریکایی ها مثل همیشه چشمان خود را می بندند و دهان خود را باز می کنند و می گویند همه جهان با فعالیتهای هسته ای ایران مخالف است در حالی است که اینطور نیست و ملت های دنیا که نشانه آن حمایت بیش از 100 کشور غیر متعهد و همچنین کشورهای اسلامی است مغایر با ادعای آمریکاست . این کشورها و همچنین ما می خواهیم انرژی هسته ای از انحصار چندکشور مدعی و طلب کار دنیا بیرون بیاید.
حضرت آیت الله خامنه ای تصریح کردند: ملت ایران در راه پر افتخار خود باقدرت و با نشاط گام بر خواهد داشت و با زیر سوال بردن وبه چالش کشیدن بافت های ذهنی دنیای غرب ، به تفکرات خود عمق خواهد بخشید وآنها را مانند هدایای معنوی ارزشمندی تحویل ملت های مسلمان خواهد کرد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی دموکراسی واقعی را مردم سالاری دینی دانستند وافزودند مردم خود تشخیص می دهند ودوست دارند ورای می دهند و حزب بازی های غربی که نمونه های آن را در کشورهای معروف و بزرگ غرب ملاحظه می کنیم را نمی پسندند این مردم هستند که اراده می کنند، تصمیم می گیرند و رای می دهند .
ایشان ملت ایران به تقویت وحدت و همبستگی فرا خواندند و افزوندند : باید قدر اتحاد و وحدت ملی خود را بدانیم و فراموش نکنیم راه پیشرفت روز افزون ما ، تداوم راهی است که ما را به اینجا رسانده و باید ادامه دهیم .
رهبر معظم انقلاب اسلامی دربخش دیگری از سخنان خویش در اجتماع پر شور مردم سمنان با اشاره به فرا رسیدن به انتخابات آتی خبرگان و شوراها فرمودند: همان گونه که در سخنان خود در نماز عید فطر و پیشتر گفتم انتخاب خبرگان و شوراها مهم است . انتخابات خبرگان ذخیره سازی برای ملت و همچون صندوق ذخیره ای برای نظام است و روزی در هنگام نیاز این انتخاب به درد ملت ونظام می خورد.
ایشان افزودند: مجلس خبرگان همیشه باید آماده باشد و لذا انتخابات آن بسیار مهم است .
حضرت آیت الله خامنه ای انتخابات شوراها را نیز از آن جهت که با زندگی و کار روزمره مردم شهرها و روستاها بستگی دارد ، مهم دانسته و فرمودند انتخاب افراد کار آمد ، متخصص ، مومن، نجیب ، خیال مردم را از لحاظ مسائل جاری روزمره راحت خواهد کرد و امروز اگر شما ملت ایران انتخاب نکنید آن کسی را که می خواهید ، کسی مورد انتخاب قرار خواهد گرفت که شما نمی پسندید پس رای خود را به میدان بیاورید .