
«این کتاب پُرکنندهی یکی از خلأهای رسانهئی و تبلیغاتی ما است. ما به جنگ روایتها در پیکارهای جهانی توجه لازم را نکردهایم و دشمنان و بدخواهان ما از غفلت ما بهره برده و بسیاری از حوادث را وارونه نشان دادهاند.»
عبارات فوق بخشهایی از متن
تقریظی است که رهبر انقلاب بر کتاب ایستگاه خیابان روزوِلت نگاشتهاند.
این کتاب روایتی مستند از تسخیر سفارت آمریکا در تهران است که به قلم محمد محبوبی، محقق و پژوهشگر عرصه تاریخ انقلاب اسلامی به رشته تحریر درآمده است.
رادیو نگار به مناسبت ۱۳ آبان و تأکید اخیر رهبر انقلاب به مطالعه تاریخ معاصر ایران گفتوگویی با آقای محمد محبوبی نویسنده این کتاب داشته است.
رادیو اینترنتی نگار، پادپخش ویژه رسانه
KHAMENEI.IR است که با هدف ارائه تحلیلی جامع از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و دفاع مقدس مردم و نیروهای مسلح کشورمان در برابر تجاوز رژیم صهیونیستی فعالیت میکند.
رادیو نگار در تلاش است تا در میان حجم انبوه اخبار از زاویهای کلانتر به بررسی و تحلیل وقایع و تحولات جاری بپردازد.
برای دسترسی به قسمتهای قبلی، کلیدواژه
رادیو اینترنتی نگار را دنبال کنید... .
باتوجه به سرعت اینترنت خود، یکی از دو فایل زیر را
دریافت نمایید: