پرونده «حوزه پیشرو و سرآمد»

گفت‌وگو با حجت‌الاسلام والمسلمین رضا رمضانی

همایش بین‌المللی یکصدمین سالگشت بازتأسیس حوزه‌ی علمیه‌ی قم» صبح چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ با قرائت پیام حضرت آیت‌‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی به حوزه «پیشر و سرآمد» در مدرسه علمیه حضرت امام کاظم علیه‌السلام شهر قم برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین رضا رمضانی، دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت (علیهم‌السلام)، در گفت‌وگو با خبرنگار رسانه KHAMENEI.IR در حاشیه این همایش به بیان نکاتی درباره پیام رهبر معظم انقلاب پرداخت.

https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/home/rect-1-n.gif نکات مطرح شده در این گفت‌وگو:
* حوزه علمیه قم باید به فقه امت‌ساز توجه ویژه‌ای داشته باشد، چرا که این رویکرد می‌تواند اقتدار سیاسی، فرهنگی، دینی و اقتصادی را برای جهان اسلام به ارمغان آورد. 

مقام معظم رهبری بارها بر نقش فقه اسلام در شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی تأکید کرده‌اند و حوزه باید به‌صورت جدی به این موضوع بپردازد.  

حوزه‌های علمیه همواره پیشگام مقاومت در برابر استعمار بوده‌اند و این روحیه باید با تقویت ساختارهای آموزشی و بین‌المللی حوزه تداوم یابد.