• ب
  • ب
  • ب
مرورگر شما توانایی چاپ متن با فونت درخواستی را ندارد!
1387/11/23

گزیده‌ای از بیانات در دیدار آقای رمضان عبدالله دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین

* پیروزی مردم غزّه و مقاومت اسلامی در جنگ بیست‌ودوروزه را تبریک می‌گوییم. آنچه در غزّه روی داد، حقیقتاً شبیه معجزه بود.

* پیروزی در جنگ غزّه نتیجه‌ی لطف و نصرت الهی بود. قضایای غزّه، در واقع، دست قدرت پروردگار بود که به وسیله‌ی ایمان، عزم راسخ و جهاد نیروهای مقاومت و مردم غزّه عینیّت یافت.

* مردم غزّه در این جنگ حقّاً و انصافاً امتحان خوبی دادند و مسئولان و مدیران صحنه نیز با عملکرد خوب و مواضع متّحد و قاطعانه‌ی خود، از این امتحان سربلند بیرون آمدند.

* نقش افکار عمومی دنیا نیز در قضایای غزّه بسیار مهم و تأثیرگذار است. یکی از پیروزی‌های بزرگ مقاومت اسلامی جلب نظر افکار عمومی دنیا بود و با این موفّقیّت، تلاش دشمن برای حذف نام «فلسطین» از قاموس جهان و معرّفی «فلسطینی» به عنوان یک عنصر متعرّض، به شکست انجامید.

* استمرار ارتباط با افکار عمومی مسئله‌ای ضروری و مهم است. بعد از پایان جنگ غزّه، دشمن تلاش دارد تا از طریق جنگ روانی و تبلیغاتی بر افکار عمومی مردم غزّه تأثیرگذاری و مقاومت اسلامی را مسئول رنج و محنت مردم معرّفی کند، که باید با آن مقابله شود.

* در حال حاضر، افول روزافزون رژیم صهیونیستی آغاز شده است. آمریکا و اروپا برای سلطه‌ی خود بر منطقه‌ی خاورمیانه، رژیم صهیونیستی را به وجود آوردند امّا اکنون بعد از شصت سال، کار این رژیم به جایی رسیده است که برای حفظ آن‌ می‌خواهند از اروپا و آمریکا کشتی جنگی بیاورند و در سواحل این رژیم مستقر کنند.

* حضور عنصر دین و اسلام عامل اصلی آغاز موج موفّقیّت‌ها و پیروزی‌های مردم فلسطین است. این جنگ و تحوّلات مربوط به آن حقیقتاً جنگ فرقان و آشکار‌کننده‌ی جبهه‌ی حق و باطل بود و چهره‌ی منافقین را به‌خوبی مشخّص کرد.

* استحکام در مواضع سیاسی تثبیت‌کننده‌ی پیروزی در صحنه‌ی نظامی است. در صحنه‌ی سیاسی نباید تسلیم شرایط و خواست‌های دشمن شد، بلکه باید با اتّکاء به قدرت خود، طرف مقابل را همانند صحنه‌ی نظامی وادار به تسلیم کرد.

* امیدواریم سرزمین فلسطین به طور کامل آزاد شود. اکنون که نشانه‌های وعده‌ی الهی آشکار شده است، اعتقاد قطعی و یقینی ما این است که اگر این مسیر ادامه یابد، پیروزی نهایی در آینده‌ی نه‌چندان دور محقّق خواهد شد.