1388/05/12برگزاری مراسم تنفیذ حکم دهمین دوره ریاست جمهوری در حضور رهبر انقلاب
در آستانهی عید عظیم و پربرکت میلاد منجی عالَم بشریت، حضرت ولیّعصر، مهدی موعود ارواحنالمقدمهفداه، مراسم تنفیذ حکم ریاستجمهوری صبح امروز در فضایی سرشار از شکوه و معنویت برگزار شد و رهبر انقلاب اسلامی با تجلیل از حضور ۴۰ میلیونی ملت بزرگوار ایران در حماسهی ماندگار ۲۲ خرداد، با تنفیذ رأی ملت، آقای احمدینژاد را به ریاستجمهوری منصوب کردند.
رهبر انقلاب در حکم تنفیذ دورهی دوم ریاستجمهوری آقای احمدینژاد، حضور ۸۵ درصدی مردم هوشمند و سرافراز در انتخابات ریاستجمهوری دهم را نشانهی آشکار امید، دلبستگی و غیرت و اهتمام ملت پرافتخار ایران به دسترنج ۳۰ سالهی خود برشمردند و با سپاسگزاری از رحمت و فضل پروردگار حکیم، رأی قاطع و بیسابقهی مردم را رأی به گفتمان پربرکت و عزتمدار انقلاب اسلامی، مبارزه با فقر و فساد و تبعیض و اشرافیگری، کار و تلاش خستگیناپذیر و ایستادگی شجاعانه در مقابل سلطهگران بینالمللی دانستند.
متن حکم تنفیذ ریاستجمهوری آقای احمدینژاد که حجتالاسلاموالمسلمین محمدی گلپایگانی -رئیس دفتر مقام معظم رهبری- آن را قرائت کرد، به این شرح است:
بسماللهالرّحمنالرّحیم
خداوند را سپاس که بار دیگر ایران را سرافراز و مردم هوشمند ما را به آفرینش حماسهی ماندگار دیگری موفق ساخت. بیستودوم خرداد یکهزاروسیصدوهشتادوهشت برگ زرّینی شد از کتاب سرنوشت ایران که مردم ما سطر سطر آن را با همّت والا و عزم استوارِ خود نگاشته و هُشیاری و پایداری خود را به حراست از آن گماشتهاند. حضور هشتادوپنج درصدی در پای صندوقهای رأی در انتخابات اخیر، نشانهای آشکار است از احساس دلبستگی و غیرت و اهتمامی که این ملّت کُهن و پُرافتخار، به دسترنج سیسالهی خود میورزد و امید و آرزویی که به کمال و اعتلای آن و زدودن کاستیها و کجیها از آن در دل میپروراند.
این همه از رحمت و فضل خداوند حکیم و قدیر است که این بندهی بیقدر و ناتوان و همهی دلهای متذکر و خاشع، باید آن را قدر بشناسیم و جَبههی شکر بر آستان مُنعم محبوب بساییم.
رأی قاطع و بیسابقهی مردم به رئیسجمهور منتخب و محترم، رأی به ویژگیهایی است که کارنامهی چهارسالهی دولت نُهم بدانها زینت یافته است و سَمت و سوی گرایشهای اکثریتِ بیچون و چرای ملّت را آشکار میسازد. این، رأی به گفتمان پُربرکت و عزّتمدار انقلاب اسلامی است. رأی به استکبارستیزی و ایستادگی شجاعانه در برابر سلطهطلبان بینالمللی است. رأی به مبارزه با فقر و فساد و تبعیض و مبارزه با اشرافیگری است. رأی به سادهزیستی و نزدیکی با مردم و غمگساری از ضعیفان و مستضعفان است. رأی به کار و تلاشِ بیوقفه و خستگیناپذیر است.
اینها بخشهای مهمّی است از آنچه ملّت ایران از منتخبان خود مطالبه میکند و هرگاه کسی را با این سَمتوسو بشناسد، به او دل میبندد و با بهرهگیری از موهبت آزادی که هدیهی انقلاب اسلامی به این ملّت است او را بر کرسی مسئولیت و مدیریت مینشاند.
اینجانب در آستانهی زادروز فرخندهی نجاتبخش بشریت، ولیّ اعظم خدا و امام صالحان حضرت حجةبنالحسن روحیفداهوعجّلاللهفرجه، این عید بزرگ را گرامی داشته و انتخاب جناب آقای دکتر محمود احمدینژاد را در دهمین انتخابات ریاستجمهوری تبریک میگویم و به پیروی از ملت بزرگوار ایران، رأی آنان را تنفیذ و این مرد شجاع و سختکوش و هوشمند را به ریاستجمهوری اسلامی ایران منصوب میکنم و برای ایشان و همکارانشان توفیق خدمتگزاری به مردم، و تلاش در راه اِعلاء کلمهی اسلام، و اقدامات بزرگ و ماندگار و شایستهی ملّت و کشور عزیز، و حرکت کوشنده به سوی پیشرفت و عدالت از خداوند متعال مسألت میکنم و بدیهی است که رأی مردم و تنفیذ اینجانب تا هنگامی است که ایشان بر این صراط قویم پایدار باشند.
در پایان با تجلیل و تکریمِ نام و یاد امام بزرگوار و شهیدان عالیمقام که ملّت ما موفقیتهای بزرگ خود را به آنان مدیون است، علوّ درجات و شمول رحمت الهی بر ارواح طیبهی آنان را از خداوند متعال مسألت میکنم.
والسلامعلیعباداللهالصالحین
سیّد علی خامنهای
۱۲/مرداد/۱۳۸۸
در ادامهی مراسم تنفیذ حکم ریاستجمهوری، حضرت آیتالله خامنهای با تبریک میلاد باسعادت حضرت ولیّ عصر عجاللهتعالیفرجه تقارن این عید بزرگ با مراسم تنفیذ حکم ریاستجمهوری را امری مبارک دانستند و تأکید کردند: پدیدهی بدیع، جذّاب و تأملبرانگیز مردمسالاری دینی که مبیّن ترکیب شگفتآور حضور پرشور و جدّی مردم در انتخابات و توجه و اهتمام همزمان آنان به معیارهای اسلامی و الهی است، پاسخی جدی به نیازهای امروز جامعهی بشری به شمار میآید.
ایشان با اشاره به عدم حضور مردم در تمامی صحنههای تصمیمگیری دوران طاغوت، همکاری و حمایت مدعیان دموکراسی و حقوق بشر از رژیم دیکتاتور و موروثی قبل از انقلاب را یادآور شدند: در پرتو انقلاب عظیم ملت، حضور مردم در صحنه و خشوع در مقابل احکام الهی، حقیقت واحدی به نام جمهوری اسلامی را شکل دادهاند.
حضرت آیتالله خامنهای بحث دربارهی اولویت داشتن جمهوریت یا اسلامیت را بحثی انحرافی و بیمعنا دانستند و خاطرنشان کردند: جمهوریت و اسلامیت دو عنصر جدا از یکدیگر نیستند، چرا که تکیه به مردم و احترام به خواست و رأی آنان، در دل اسلامیت و اتکای به احکام الهی قرار دارد.
حضرت آیتالله خامنهای حوادث و فراز و نشیبهای سه دههی اخیر را اثباتکنندهی کارآمدی نظام جمهوری اسلامی خواندند و افزودند: برگزاری حدود ۳۰ انتخابات با حضور گرایشهای گوناگون سیاسی در ۳۰ سال اخیر و انتخاب اصل نظام، قانون اساسی و مدیریتهای اساسی کشور با رأی مردم، نشاندهندهی ظرفیت عظیمی است که اکثر ناظران بیرونی، حتی اگر غرضی نداشته باشند، در درک و فهم آن ناتوان بودهاند.
رهبر انقلاب اسلامی انتقال توأم با آرامش و احترام قدرت و دستبهدست شدن مسئولیتهای اجرایی در سالهای پس از پیروزی انقلاب را نشانههایی از ظرفیت تحسینبرانگیز نظام برشمردند و خاطرنشان کردند: در این سالها در بخشی از مدیریتها و عملکردهای آنان گاه زاویههایی با مبانی نظام دیده شده است، اما انقلاب با هضم درونی این موارد عملاً آنها را در مسیر گسترشِ تواناییهای خود به کار گرفته و با افزایش ظرفیت و تجربه خود، با قدرت بیشتر به راه خود ادامه داده است.
ایشان مردمسالاری دینی و ترکیب ذاتی اسلامیت و جمهوریت را راز ماندگاری و آسیبناپذیری جمهوری اسلامی دانستند و تأکید کردند: به فضل الهی و هوشیاری مردم و مسئولان، این حقیقت مصونیتبخش همواره حفظ خواهد شد.
بخش دیگری از سخنان رهبر انقلاب اسلامی در مراسم پرشکوه تنفیذ، به تبیین پیامها و تجربههای مهم انتخابات مبارک ۲۲ خرداد اختصاص داشت.
حضرت آیتالله خامنهای اثبات قدرت نظام جمهوری اسلامی در جلب اعتماد ملت و بسیج تودهها را اولین پیام انتخابات بسیار مهم ریاستجمهوری دانستند.
ایشان در همین زمینه افزودند: برخی در سالهای پس از انقلاب منتظر بودهاند که نظام اسلامی کهنه شود و از چشم مردم بیفتد، اما انتخابات اخیر و شکستهشدن نصابهای جهانیِ حضورِ ملتها در انتخابات، این حقیقت روشن را نشان داد که نظام اسلامی پس از ۳۰ سال در جلب اعتماد مردم و بسیج آنها موفقتر و قدرتمندتر شده است و این حقیقت ناب نباید با برخی قضایای حاشیهای انتخابات از نظرها دور بماند.
حضرت آیتالله خامنهای وجود اعتماد متقابل میان نظام و مردم را دومین پیام انتخابات ۲۲ خرداد خواندند و خاطرنشان کردند: باز بودن عرصه برای به صحنه آمدن و گفتوگو و بحث گرایشهای گوناگون، نشانهی اعتماد به نفس نظام اسلامی و اعتماد نظام به ملت بود.
ایشان در همین زمینه افزودند: مردم نیز متقابلاً به نظام اعتماد کردند و با ریختن آراء عظیم خود به صندوقها، توجه و اقبال ملت به نظام منتخب خود را اثبات کردند و این واقعیت نشان میدهد کسانی که از بیاعتمادی مردم حرف میزنند، اگر از روی غرضورزی نباشد، از روی غفلت است.
حضرت آیتالله خامنهای تأکید کردند: اعتماد مردم سرمایهی اصلی نظام است و از همهی مسئولان و دستاندرکاران بخشهای مختلف انتظار جدی داریم که با رفتار خود، این اعتماد گرانقدر به طور مستمر افزایش دهند.
وجود نشاط و امید در مردم، سومین نکتهای بود که رهبر انقلاب به عنوان پیامهای انتخابات اخیر ریاستجمهوری به آن پرداختند.
ایشان خاطرنشان کردند: دلِ افسرده و ناامید وارد عرصه انتخابات نمیشود و حضور پرشور جوانان و دیگر قشرها در پای صندوقهای رأی نشاندهندهی امیدی است که دربارهی آینده در جامعه وجود دارد.
رهبر انقلاب اسلامی پس از تبیین پیامهای انتخابات ۲۲ خرداد به بررسی تجربیات این رویداد مهم پرداختند.
حضرت آیتالله خامنهای با دعوت از مردم و آحاد مسئولان برای جدیگرفتن این تجربیات افزودند: حوادث انتخابات جداً به ما هشدار میدهد که دشمن همیشه در کمین است و غفلت از ضربات احتمالی او حتی در بهترین شرایط، بسیار خطرناک است.
ایشان برنامه و تلاش دشمن در ایجاد دغدغه و درد سر برای مردم را واقعیتی متکی بر اطلاعات دانستند و افزودند: تجربهی مهم انتخابات ۲۲ خرداد این است که اگر در عرصهی سیاسی و اجتماعی به یکدیگر بدبین باشیم و به چشم دشمن به هم نگاه کنیم و اگر فکر و بصیرت نداشته باشیم، از سوی دشمنان حقیقی ضربه میخوریم.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: آحاد ملت، همهی مسئولان، صاحبان گرایشهای مختلف سیاسی، دلبستگان به کشور و نظام، همه و همه باید به معنای واقعی بیدار و هوشیار باشند که البته ملت خوشبختانه هوشیار بود و نگذاشت دشمن در فضای غبارآلود به اهداف خود برسد.
حضرت آیتالله خامنهای دشمنان را نیز به تجربهاندوزی از حوادث اخیر دعوت کردند و تأکید کردند: دشمن بداند که با چه ملت و نظامی روبهروست و تصور نکند با کارهای پیش پا افتاده میتواند ملت را به زانو درآورد.
رهبر انقلاب اسلامی در همین زمینه هشدار دادند: دشمنان در این خیال نباشند که با تقلید مغلوط از حضور عظیم مردم در انقلاب پرشکوه ۱۳۵۷ و در یک کاریکاتوری از آن حرکت عظیم، میتوانند به نظام اسلامی ضربه بزند، چرا که این نظام مقتدر و ریشهدار با این کارها شکست نخواهد خورد.
حضرت آیتالله خامنهای ایمان و هوشیاری ملت را مانع موفقیت دشمن خواندند و با اشاره به وجود نمونههایی از سوءاستفاده از عقاید دینی مردم در تاریخ ایران تأکید کردند: با مسجد ضرار و تقلید از امام بزرگواری که از عمق دل و جان غرق قرآن بود، نمیتوان این مردم آگاه را فریب داد، چرا که دل این ملت به نور ایمان روشن است.
سخنان رهبر انقلاب اسلامی در مراسم تنفیذ رئیسجمهور با تشریح امتحانهای انتخابات ۲۲ خرداد ادامه یافت.
ایشان ملت سرافراز ایران را برندگان و قبولشدگان این امتحان عظیم الهی دانستند و خاطرنشان کردند: بسیاری از مردم، جوانان و نخبگان بر اساس احساس وظیفه، ایمان و صداقت در این انتخابات شرکت کردند و بعد هم تسلیم قانون بودند که اینها برندگان این امتحان بزرگ هستند.
رهبر انقلاب اسلامی مردودشدن برخی خواص در حوادث ۲ ماههی اخیر را مورد اشاره قرار دادند و افزودند: این انتخابات برخی خواص را مردود کرد و برخی جوانان هم که با صداقت و سلامت وارد میدان شده بودند، در مواردی اشتباه کردند.
ایشان قدرشناسی عملی از نعمت بزرگ حضور ملت در صحنه را عرصهی امتحان رئیسجمهور منتخب و دیگر مسئولان دانستند و افزودند: رئیسجمهور محترم که از جانب ملت با رأی بالا و نصابی بینظیر به این مسئولیت مهم گماشته شده است و همکاران او در دولت آینده باید با قدرشناسی از اسلام و ایمان ملت همهی توان و تلاش خود را برای خدمت به مردم و پیشبرد اهداف انقلابی به کار گیرند.
حضرت آیتالله خامنهای در بخش پایانی سخنان خود نکاتی را دربارهی وظایف دولت آینده مطرح کردند.
ایشان سرفصلهای سخنان دکتر احمدینژاد در این مراسم را متین و بجا برشمردند و تأکید کردند: دولتی که تشکیل خواهد شد، باید با برنامهریزی و تکیه بر قانون، این سرفصلها را عملیاتی و اجرا کند.
ایشان تکیه بر برنامهی قانونمداری و همکاری قوای سهگانه را از ضروریات شکرگزاری نعمت حضور مردم مؤمن ایران در عرصه انتخابات دانستند و دولت و مجلس و قوهی قضاییه را به همدلی و یاری یکدیگر فراخواندند.
حضرت آیتالله خامنهای رئیسجمهور و دولت دهم را متعلق به آحاد ملت و همهی رأیدهندگان انتخابات ۲۲ خرداد خواندند و افزودند: این واقعیت باید در عمل و در برنامهریزیها حتماً مورد توجه قرار گیرد.
ایشان با اشاره به علاقهمندان فراوان رئیسجمهور، خاطرنشان کردند: بهموازات این علاقهمندان، دو دستهی دیگر هستند که باید مورد توجه و محاسبه قرار گیرند؛ مخالفان عصبانی و زخمخورده که در ۴ سال آینده به معارضه با دولت ادامه میدهند و منتقدانی که با نظام و رئیسجمهور دشمنی ندارند و باید دیدگاهها و نظرات آنان را مورد توجه قرار داد و من امیدوارم اینگونه عمل شود.
رهبر انقلاب اسلامی همچنین با تأکید بر ضرورت کمک و حمایت از کسانی که در حوادث اخیر آسیبهای جانی، مالی و احیاناً آسیب حیثیتی و آبرویی دیدهاند، افزودند: باید از آسیبدیدگان حمایت کرد و آسیبزنندگان را –هر کسی باشند- شناسایی کرد و مورد مؤاخذه قرار داد.
حضرت آیتالله خامنهای در پایان سخنانشان، امکانات فراوان طبیعی، مادی و انسانی ایران عزیز را خاطرنشان کردند و افزودند: نیازها و عقبماندگیهای فراوانی نیز وجود دارد که باید با استمرار تلاش و سختکوشیِ رئیسجمهور و همکارانش و کمک و یاری همهی سلیقههای مختلف و حتی منتقدان دولت و انجامشدن کارهای بزرگ و ماندگار، این نیازها برطرف شود و حرکت عظیم نظام به سمت تحقق اهداف والای ملت ادامه یابد.
در این مراسم، آقای دکتر احمدینژاد -رئیسجمهوری اسلامی ایران- طی سخنانی سرفصلها و اولویتهای حرکت دولت دهم را در چهار سال آینده بیان کرد.
رئیسجمهور با تبیین تفاوت دموکراسیهای غربی و نظام مردمسالاری دینی، ثروت، حزب و تبلیغات پرحجم و پیچیدهی رسانهای برای کسب قدرت را چهارچوب اصلی دموکراسیهای رایج غرب دانست و گفت در نظام مردمسالاری دینی، نقش واقعی و اصیل برای مردم است.
آقای احمدینژاد با تأکید بر اینکه تشکیل نظام جمهوری اسلامی و حضور مردم در انتخابات مختلف در ۳۰ سال گذشته تجلی بارز نظام مردمسالاری دینی است، خاطرنشان کرد: مردم هوشیار و آگاه ایران در انتخابات دهمین دورهی ریاستجمهوری با حضور ۴۰ میلیونی خود در انتخابات و إعمال ارادهی خود، تأثیرناپذیری از تبلیغات و جنگ روانی کمسابقهی بدخواهان را نشان دادند و بار دیگر گفتمان انقلاب اسلامی و راه امام رحمةاللهعلیه را برگزیدند.
رئیسجمهور با تجلیل و قدردانی از همهی آحاد مردم و نخبگان حوزه و دانشگاه و همچنین جوانان، نوجوانان و بانوان به دلیل حضور مقتدرانه و هوشمندانه در صحنهی انتخابات ریاستجمهوری تصریح کرد: دولت برآمده از متن مردم است و دولت خود را خادم ۷۰ میلیون ایرانی و ۴۰ میلیون رأیدهنده میداند.
آقای احمدینژاد خاطرنشان کرد: اینجانب خود را متعلق به همهی مردم و خادم آنان میدانم و همهی ۴۰ میلیون ایرانی رأیدهنده، در خلق این حماسه، مفتخر و آحاد ملت ایران، عزیز هستند.
وی با تأکید بر اینکه ایران اسلامی وارد دوران جدیدی شده و در آستانهی یک جهش بزرگ و همهجانبه قرار گرفته است، گفت انتخابات دهمین دورهی ریاستجمهوری بار دیگر ظرفیت ملی کشور را برای حرکت تکاملی به سمت تعالی و پیشرفت نشان داد و همه باید دست در دست هم و با عزمی راسخ و با استفاده از تجربیات ۳۰ سال گذشته، ایران اسلامی را به الگویی نمونه تبدیل کنیم.
رئیسجمهور عدالت را اصل ثابت و محور اصلی همهی برنامهها و اقدامات دانست و افزود: همهی مردم شهروند درجهیک و در برابر قانون مساوی هستند و هیچ فرد یا گروهی نباید خود را فراتر از مردم و قانون بداند و بخواهد به منافع عمومی دستاندازی کند.
آقای احمدینژاد احترام به مردم و رعایت حقوق آنان، خدمت بیمنّت به مردم، پاکدستی، صداقت، شجاعت، مهرورزی و دفاع از مظلومان از دیگر ویژگیهای اصلی دولت اسلامی برشمرد و خاطرنشان کرد: هیچ عاملی مانع رشد و تعالی ایران اسلامی نخواهد بود و ارادهی ملت بر ارادهی همهی بدخواهان غلبه خواهد کرد.
وی افزود: نمونهی بارز غلبهی ارادهی ملت، در موضوع هستهای است که هرچه فشارها را بیشتر کردند، ملت مصممتر شد و با ارادهی خود گامهای بزرگی برداشت و در اوج تحریمها، ماهوارهی امید را نیز به فضا پرتاب کرد.
رئیسجمهور سپس به اولویتهای کاری دولت دهم در بخشهای فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و سیاست خارجی اشاره کرد و گفت: مفاخر علمی، ادبی و هنری و نخبگان حوزه و دانشگاه موتورهای حرکت جامعه هستند و حضور آنان در برنامهریزیها نقشآفرین خواهد بود.
آقای احمدینژاد تأکید کرد: اینجانب از همهی افراد و بهویژه نخبگان، برای مشارکت فعال و همدل به منظور برنامهریزی و ادارهی کشور دعوت میکنم.
رئیسجمهور با تأکید بر اینکه حرکت شتابان به سوی پیشرفت و تعالی نیازمند تجدید نظر در برخی ساختارها و بهویژه ساختارهای اقتصادی است، گفت: طرح تحول اقتصادی یکی از طرحهای بزرگ برای حل مشکلات اقتصادی است که مقدمهی آن اصلاح نظام بانکی، اصلاح نظام مالیاتی و نظام توزیع، ارتقای ارزش پول ملی و هدفمند کردن یارانهها است.
آقای احمدینژاد حل مشکل اشتغال و مسکن بهویژه برای جوانان، توجه به تولید ملی و تولید ثروت ملی را از اولویتهای اقتصادی دولت دهم برشمرد و خاطرنشان کرد: فضای عمومی جامعه باید فضای همراه با آرامش و امنیت، صداقت، نشاط و شادابی باشد و همبستگی ملی در کشور حفظ شود.
وی درخصوص سیاست خارجی دولت دهم نیز تأکید کرد: حضور فعال و قدرتمند در عرصهی جهانی و مشارکت در مدیریت جهانی، سرلوحهی سیاست خارجی دولت خواهد بود.
رئیسجمهور با اشاره به اظهارات خصمانهی چند دولت زورگو در دوران انتخابات و بعد از آن افزود: ملت ایران اهل منطق و گفتوگو بر پایهی کرامت و عدالت است، اما هرگز بیصداقتی، خودخواهی و بیادبی را تحمل نخواهد کرد.
آقای احمدینژاد تأکید کرد: اگر این دولتها گذشته را جبران کنند، شاید راهی به دایرهی دوستی ملت ایران داشته باشند.
رئیسجمهور در پایان با گرامیداشت یاد و خاطرهی شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی و امام راحل رحمةاللهعلیه، از رهنمودهای حکیمانهی رهبر انقلاب اسلامی و استواریِ ستودنی ایشان در جریان انتخابات دهمین دورهی ریاستجمهوری و بعد از آن، تشکر و قدردانی کرد.
در این مراسم وزیر کشور نیز در گزارشی از روند برگزاری دهمین دورهی انتخابات ریاستجمهوری گفت: تمهید مقدمات انتخابات همزمان با جمعبندی و بررسی انتخابات گذشته از اواسط سال گذشته آغاز شد و وزارت کشور تمام امکانات خود را برای ارتقای سطح کمّی و کیفی انتخابات به کار گرفت.
آقای محصولی با تشریح اقدامات و فعالیتهای انجام شده گفت: در روز اخذ رأی و با توجه به حضور پرشور و بینظیر مردم در انتخابات، کوچکترین ناامنی رخ نداد و در طول ساعات رأیگیری مردم با امنیت کامل آراء خود را به صندوق انداختند.
وزیر کشور با اشاره به ۴ مرحله تمدید ساعت رأیگیری تا ساعت ۲۲ گفت: نتایج انتخابات نیز از ساعات اولیهی ۲۳ خرداد به اطلاع مردم رسید. ضمن آنکه آمار تفکیکی نامزدها به تفکیک شهر و صندوق با جزئیات کامل از طریق پایگاه اطلاعرسانی وزارت کشور انتشار یافت.
آقای محصولی حضور ناظران شورای نگهبان، نمایندگان نامزدهای انتخاباتی و بازرسان وزارت کشور در کنار معتمدین و مجریان انتخابات را موجب دقت و نظارت چندلایه به شمارش آراء دانست و گفت: هنگام شمارش آرا به طور متوسط ۱۴ نفر از جمله نمایندگان نامزدان حضور داشتند و با اعلام نتایج صندوق به صندوق، امکان تطابق آرا برای هر یک از افراد حاضر در شمارش آرا به وجود آمد تا کوچکترین خطای احتمالی، ردیابی و شناسایی شود.
وزیر کشور با اشاره به بازشماری ۱۰ درصد آرا برای جلب اعتماد کامل و تطبیق نتایج بازشماری با نتایج اعلام شده افزود: در باشکوهترین انتخابات بعد از انقلاب اسلامی و با تأیید شورای محترم نگهبان قانون اساسی جناب آقای دکتر احمدینژاد با اکثریت مطلق ۲۴۶۰۷۴۶۱ رأی از مجموع ۳۹۳۹۹۹۷۵ به عنوان رئیسجمهور ایران اسلامی انتخاب شد و حماسهی حضور ۴۰ میلیونی و رکورد ۸۵% حضور مردم در انتخابات ظرفیتهای جدیدی پیش روی مردمسالاری دینی قرار داد.
پیوندهای مرتبط: