حضرت آیتالله خامنهای در دیدار پیشکسوتان و فعالان دفاع مقدس و مقاومت: «آن روز بهترین تانکها، بهترین هواپیماها را همین ارتش صدّام در اختیار داشتند... آمریکا، شوروی، اروپا همراهی کامل میکردند... سلاحهایی که فرسوده میشد عوض میکردند. دولت فرانسه بهترین هواپیماهای خودش را... در اختیار صدّام گذاشت. دولت آلمان موادّ شیمیایی مورد نیاز صدّام را در اختیارش گذاشت. دولت آمریکا به طور مستمر اطّلاعرسانیهای میدان جنگ را در اختیارش میگذاشت... من در یک گزارشی خواندم که تعداد هواپیماهای جنگندهی صدّام بعد از جنگ بیشتر بود از تعداد هواپیماهایش در اوّل جنگ! با اینکه اینهمه هواپیمای او ساقط شده بود امّا تعداد هواپیمایش بعد از جنگ بیشتر بود.»
۱۴۰۳/۰۷/۴
پنجاه و پنجمین شماره «مثبت۱۰۰ثانیه» گزارشی از کمکهای تسلیحاتی آمریکا و شوروی به ارتش بعثی صدام در جنگ تحمیلی علیه ایران است؛ ایرانی که آن روز دست خالی بود و امروز یک قدرت منطقهای به شمار میرود.
غول، غول عجیبی بود؛ یک پاشو میزدی، دو تا پا اضافه میکرد؛ دستاشو قطع میکردی، چندتا سر اضافه میشد. خلاصه چه دردسر، بالاخره دست و پای آقا غوله رو قطع کردن.
در سالهای جنگ در حالی که ایران برای واردات سادهترین تجهیزات نظامی در تحریم کامل بود اما به لطف حمایت شرق و غرب و امریکا و شوروی از صدام، مدام به طول و عرض و عده و عده ارتش بعث اضافه میشد.
بهطور نمونه ۲۳۵۰ تانک و ۳۴۰ فروند جنگندۀ ارتش بعثی بعد از ۸سال جنگ و منهدم شدن تعداد زیادیشان به ۵۵۰۰ تانک و بیش از ۶۵۰ فروند جنگنده رسیده و نیروی هوایی ارتش بعث را به ششمین نیروی هوایی عظیم دنیا تبدیل کرده بود.
این را بگذارید کنار توان هوایی ایران در سالهای آخر جنگ که جنگندههای رزمیاش به کمتر از ۱۰۰فروند کاهش پیدا کرده بود.
۲۶۰فروند بالگردهای ارتش بعث و حدود ۴۴۰ هزار نفر قوای نیروی زمینیاش هم بعد از ۸سال به حدود ۳۹۰ فروند بالگرد و بیش از یک میلیون نفر قوای زمینی رسیده بود.
حالا ۳۶ سال از پایان جنگ میگذرد. صدام در تاریخ گم شده؛ ایرانِ دست خالیِ آن روز اما امروز یک قدرت منطقهای است. ایرانی که آن روز به سختی میتوانست حتی سیم خاردار وارد کند، امروز سعی دارند جلویش را بگیرند که موشک و پهپاد صادر نکند.