Khamenei.ir

1399/06/04

دیدارنگار ۶۵ | بیانات در ارتباط تصویری با جلسه هیئت دولت

شماره‌ی ۶۵ جزوه‌ی بیاناتی «دیدارنگار» منتشر شد. این جزوه، گزارشی جامع از محتوایِ سخنان حضرت آیت‌الله خامنه‌ای است که به پیوستِ متن کامل بیانات ایشان منتشر می‌شود و مطالب گوناگون مطرح شده در هر یک از سخنرانی‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی را به صورتی ساده منعکس می‌کند.

«دیدارنگار» تلاش می‌کند با نگاهی دقیق و روش‌مند، بیانات رهبر انقلاب را دسته‌بندی و ارائه نموده و ضمن توجه به موضوعات اصلی هر سخنرانی ایشان، سایر نکات مطرح شده را نیز به عنوان «ضمیمه متن کامل بیانات» در اختیار کاربران قرار دهد.

بخشهای مختلف این جزوه‌ی تبیینی شامل این موارد است:
«سرخط»، «مطالبه رهبری»، «بحث روز»، «کلیدواژه‌های مهم»، «موضوعات اصلی بیانات»، «جملات طلایی»، «یادآوری»، «برشمردنی‌ها»، «نظام فکری»، «روایت تاریخی»، «شخصیت»، «آیات و روایات» و «دعا». همچنین در هر شماره مواضع کلیدی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با استناد به نظام فکری و سایر بیانات معظم له در قالب «یادداشت بیاناتی» بررسی می‌شود.

شماره‌های پیشین این محصول با عنوان «روزنگار» در سال‌های گذشته منتشر می‌شد که در دوره‌ی جدید با «بازطراحیِ محتوایی و شکلی» و عنوان جدیدِ «دیدارنگار» انتشار می‌یابد. شما مخاطبین ارجمند علاوه بر دریافت نسخه‌ی مطالعه‌ی این جزوه در پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR، می‌توانید این محصول را در شبکه‌های اجتماعی هم دنبال کنید.
 
برای دریافت این شماره‌ی «دیدارنگار» با فرمت PDF که اختصاص به بیانات رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با جلسه‌ی هیئت دولت دارد اینجا را کلیک کنید.




 
https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/home/rect-1-n.gif راه‌حل اساسی برای غلبه بر فشارهای اقتصادی دشمن چیست؟

* باید به «بازدارندگی اقتصادی» برسیم
«اقتصاد کشور را مطلقاً به تحوّلات خارجی نباید پیوند زد» این تذکری بود که رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با هیئت دولت مطرح کردند و چنین پیوندی را «خطای راهبردی» دانستند. اما سوال مهم این است که اگر پیشرفت اقتصادی و حل مشکلاتی چون تحریم و سختیِ معیشت مردم و... نباید از مسیر تحولات خارجی و مسائلی چون انتخابات فلان کشور و... دنبال شود پس «راه‌حل جایگزین» چیست؟

نکته‌ی اول این است که دشمنی مستکبرین با ملت ایران و نظام اسلامی یک «دشمنیِ عمیق» است و مسئله، هسته‌ای و... نیست: «عمق دشمنی آمریکا با ایران و با جمهوری اسلامی است. دشمنی، دشمنیِ عمیق است، دشمنیِ سطحی نیست. مخالفت بر اساس و بر محور مسئله‌ای مثل مسئله‌ی اتمی نیست، این را همه فهمیده‌اند؛ بحث، فراتر از اینها است... مسئله‌ی آنها این است که این نظام اسلامی و جمهوری اسلامی نباید باشد.» ۱۳۹۷/۰۳/۰۲ و قطعا چنین دولت سلطه‌طلبی نه تنها کمکی به اقتصاد ایران اسلامی نمی‌کند بلکه از هرگونه کارشکنی و توطئه‌ای علیه آن نیز خودداری نخواهد کرد.
پس باید به شرایطی دست یافت که دشمن مستکبر نتواند با استفاده از نقاط ضعف، اقتصاد را تبدیل به اهرم فشاری علیه کشور کند. رسیدن به چنین نقطه‌ای در اقتصاد ملی را در چارچوب کلیدواژه‌ی مهمِ «بازدارندگی اقتصادی» می‌توان صورتبندی کرد: «ما باید به نقطه‌ای برسانیم خودمان را که بازدارنده باشد؛ یعنی دشمن احساس کند که از رخنه‌ی اقتصادی، از معبر مسائل اقتصادی نمیتواند به کشور عزیز ما ضربه وارد کند و به ملّت فشار بیاورد... این میشود بازدارنده؛ ما در مسائل اقتصادی باید به اینجا برسیم.» ۱۳۹۸/۰۱/۰۱

راه دستیابی به این بازدارندگی اقتصادی هم «اتکا به داخل» و «از بین بردن وابستگی اقتصادی» است: «به قدرت اقتصادی اهتمام بکنید. قدرت اقتصادی هم با وابستگی به این و آن حاصل نمیشود... تکیه‌ی اقتصاد کشور نباید به ستونی باشد که ممکن است با نعره‌ی مثلاً یک ترامپی بلرزد؛ این[طور] نباید باشد. آن ستون مورد اعتماد در اقتصاد کشور بایستی مربوط به درون کشور و داخل کشور باشد، باید اقتصاد ما درون‌زا باشد.» ۱۳۹۶/۰۷/۲۶

و البته نقطه‌ی کلیدیِ شکوفایی استعدادها و ظرفیت‌های درونی برای دستیابی به قدرت اقتصادی و تثبیت بازدارندگی در عرصه‌ی اقتصاد «تولید» است: «[حلّ‌] مشکلات مجموعه‌ی اقتصادی کشور را در درون کشور باید پیدا کرد؛ ستون فقرات هم عبارت است از تولید.» ۱۳۹۴/۰۲/۰۹
چنانچه این توجه به تولید و رونق گرفتن آن به شکلی مطلوب عملیاتی شود مسائل و مشکلات اصلی اقتصاد و معیشت مردم نیز به‌صورت اساسی حل می‌شود: «تولید کلید اصلی است برای اشتغال، برای معیشت، برای کاهش تورّم، برای ایجاد ارزش پول ملّی؛ تولید واقعاً مادر همه‌ی اینها است؛ هر چه میتوانیم در مورد تولید بایستی کار کنیم.» ۱۳۹۹/۰۶/۰۲

در این رابطه ببینید:

ارسال پیوند با پیامک
بالای صفحه

دفتر حفط و نشر آثار آیت الله العظمی خامنه ای