۱) در این دیدار جمعى از نمایندگان ولىّفقیه در دانشگاهها، وزیر و معاونین وزارت فرهنگ و آموزش عالى، وزیر و معاونین وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکى، وزیر و معاونین وزارت آموزشوپرورش، خانوادههاى شهداى دانشجویان مسلمان پیروِ خطّ امام و دفتر تحکیم وحدت، مسئولین جهاد دانشگاهى سراسر کشور، اعضاى دفتر همکارى حوزه و دانشگاه و گروههاى مختلف دانشآموزى و دانشجویى حضور داشتند. در ابتداى این دیدار، آیتالله محمّد محمّدىگیلانى (عضو شوراى مرکزى نمایندگان ولىّفقیه در دانشگاهها) و حجّتالاسلام والمسلمین سیّدمحمّد موسوىخوئینىها (سرپرست دانشجویان مسلمان پیروِ خطّ امام) مطالبى بیان کردند.
۲) پس از تصویب اوّلیّهى لایحهى مستشاران و تبعهى آمریکا در ایران در ۱۳۴۲/۷/۱۳ و تصویب مجدّد آن در ۱۳۴۳/۷/۲۱ از سوى نمایندگانِ دو مجلس سنا و شوراى ملّى، در چهارم آبان ۱۳۴۳ امام خمینى با انتشار اعلامیّه و با ایراد سخنرانىِ مهیّج و کوبندهاى، تصریح کردند که کاپیتولاسیون اقرار به مستعمره بودن ایران است و رأى مجلس سنا و شوراى ملّى خلاف اسلام و قرآن و از اعتبار قانونى ساقط است. در واکنش به این اظهارات، رژیم سرسپردهى پهلوى در سیزدهم آبان ۱۳۴۳ امام خمینى را به ترکیه تبعید کرد.
۳) در سیزدهم آبان ماه ۱۳۵۷، دانشآموزان تهرانى با تعطیلى مدارس، علیه رژیم پهلوى تظاهرات کردند و با حرکت به سمت دانشگاه تهران به همراه دانشجویان و گروههاى دیگرى از مردم در زمین چمن دانشگاه اجتماع نمودند؛ با حملهى مأموران رژیم پهلوى به تظاهرکنندگان، ۵۶ تن شهید و صدها نفر مجروح شدند.
۴) سفارت آمریکا در تهران از زمستان ۱۳۵۷ تا پاییز ۱۳۵۸ به مرکز فرماندهى عملیّات جاسوسى و خرابکارى علیه نظام نوپاى جمهورى اسلامى تبدیل شده بود. تماس با سرکردگان گروههاى ضدّانقلاب، حمایت از شبکههاى برانداز داخلى، از اقدامات مأموران این سفارت بود. دانشجویان با هدف قطع این عملیّات و نیز وادار کردن آمریکا به استرداد محمّدرضا پهلوى و اموال ملّت ایران، تصمیم به تسخیر سفارت آمریکا گرفتند و در سیزدهم آبان ماه ۱۳۵۸، دانشجویان چندین دانشگاه تهران ضمن راهپیمایى بزرگى «لانهى جاسوسى» را تسخیر نمودند.
۵) سورهى بقره، بخشى از آیهی ۳۴؛ «... سر باز زد و کبر ورزید ...»
۶) سورهى اعراف، بخشى از آیهی ۸۸؛ «سران قومش که تکبّر مىورزیدند، گفتند: اى شعیب! تو را بیرون خواهیم کرد ...»
۷) در جنگ جهانى دوّم، شهر هیروشیما بهعنوان نخستین هدف بمباران اتمى آمریکا در ششم اوت ۱۹۴۵ انتخاب شد. در این فاجعه، بیش از ۷۸ هزار تن کشته شدند؛ دوسوّم شهر ویران شد و بسیارى از مردم به عوارض درازمدّت ناشى از تابش تشعشعات اتمى دچار شدند. پس از این اقدام جنایتبار، هنرى ترومن (رئیسجمهور آمریکا) گفت که این، بزرگترین رویداد تاریخ بود!
۸) ر.ک: بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم (۱۳۶۸/۴/۱۱)، پىنوشت شمارهی ۵
۹) مسئلهى مخالفت با حضور دانشآموزان محجّبه، از یکى از مدارس فرانسه واقع در حومهى پاریس آغاز شد و بتدریج به برخى از مدارس شهرهاى دیگر این کشور نیز سرایت کرد. بهطور کلّى جلوگیرى از ادامهى تحصیل دختران دانشآموز مسلمان -که جرم آنان حفظ حجاب اسلامى بود- نقطهى آغاز مخالفت فرانسوىها با پوشش اسلامى را رقم زد و سپس مخالفت دو وزیر فرانسوى با حجاب اسلامى، نشان داد که این موضعگیرى در دولت فرانسه ریشه دارد.
۱۰) سورهى اعراف، بخشى از آیهی ۸۸
۱۱) ر.ک: بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم (۱۳۶۸/۶/۱)، پىنوشت شمارهی ۱۲
۱۲) اشاره به درگیرىها میان مردم و دانشجویان مسلمان پیروِ خطّ امام با گروهکهاى تروریستى نظیر سازمان فدائیان خلق ایران و سازمان منافقین. این درگیرىها از بهمن ماه ۱۳۵۸ آغاز شد و در فروردین و اردیبهشت ماه ۱۳۵۹ به اوج رسید و طىّ آن چندین نفر از دانشجویان انقلابى به شهادت رسیدند؛ این وقایع نهایتاً منجر به خروج نیروهاى ضدّانقلاب از دانشگاهها، اجراى انقلاب فرهنگى و تعطیلى سهسالهى دانشگاههاى کشور شد.
۱۳) سرپرست دانشجویان مسلمان پیروِ خطّ امام، در گزارش خود به شهداى ۱۳۵۷/۸/۱۳ اشاره کرده بود.
۱۴) از جمله شهادت برخى از دانشجویان مسلمان پیروِ خطّ امام در جنگ هشتسالهى عراق علیه ایران؛ از جمله: سیّدحسین علمالهدىٰ (فرمانده سپاه هویزه)، غلامحسین بسطامى (فرمانده سپاه سوسنگرد)، عبّاس ورامینى (قائممقام فرمانده لشکر ۲۷ محمّد رسولالله صلّى الله علیه و آله) و محسن وزوایى (فرمانده لشکر ۱٠ سیّدالشّهدا علیه السّلام)