Khamenei.ir

1391/05/03

دیدار کارگزاران نظام با رهبر انقلاب

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (سه‌شنبه) در دیدار مسئولان و کارگزاران نظام، آرمانگرایی همراه با واقع‌بینی را رمز حرکت پیشرو ملت و نظام اسلامی در ۳۲ سال اخیر برشمردند و با تأکید بر تواناییها و ظرفیت‌های تعیین‌کننده‌ی ملت و نظام اسلامی، به تشریح ضرورت‌ها و بایدها و نبایدهای مقابله با چالش‌های پیچیده‌ی دشمنان پرداختند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای فهم دقیق ترکیب بسیار حساس و ظریف «آرمانخواهی توأم با واقع‌بینی» را ضروری دانستند و افزودند: ترکیب آرمانگرایی با واقعیات، در واقع حرکت مجاهدانه در چهارچوب تدبیر است که لازمه‌ی آن، آگاهی عموم مردم، دست‌اندرکاران و همدلی و همراهی در همه‌ی عرصه‌ها است.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به چالش‌های نظام اسلامی از ابتدای پیروزی انقلاب، از جمله ترورها، شورش‌های قومی، جنگ تحمیلی هشت‌ساله، تحریم‌های پی‌درپی، قضایای تیر سال ۱۳۷۸ و ماجراهای سال ۱۳۸۸، خاطرنشان کردند: ظرفیت و توانایی‌های عظیم ملت ایران موجب شد که نظام اسلامی از همه‌ی این چالش‌ها باموفقیت عبور کند و در هر دوره نسبت به دوره‌ی قبل توانمندتر و قوی‌تر شود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای شرط عبور موفقیت‌آمیز از پیچ‌های تند و گردنه‌های سخت در مسیر حرکت رو به جلو نظام اسلامی را حفظ ترکیب آرمانگرایی با واقع‌بینی و نگاه صحیح به توانایی‌ها و ظرفیت‌های کشور و ملت دانستند.

رهبر انقلاب با ردّ سخنان برخی افراد که می‌گویند آرمان‌گرایی با واقع‌بینی نمی‌سازد، خاطرنشان کردند: بسیاری از آرمان‌های انقلاب جزو مطالبات مردم است و به همین علت از واقعیات مسلم و عینی جامعه محسوب می‌شود.

ایشان، عزت ملی، زندگی ایمان‌مدار، مشارکت در مدیریت کشور، پیشرفت همه‌جانبه، استقلال اقتصادی–سیاسی و برخورداری از آبروی بین‌المللی را از مطالبات واقعی مردم برشمردند و افزودند: این خواسته‌های ملت دقیقاً در جهت آرمان‌های انقلاب است و نشان می‌دهد که آرمانگرایی با واقع‌بینی منافاتی ندارد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای آرمانگرایی بدون توجه به واقعیات و بدون به‌کارگیری ساز و کارهای منطقی و معقول را خیال‌پردازی دانستند و افزودند: برای این‌که آرمان‌ها در حد شعار باقی نماند، باید مسئولان و مردم آنها را به صورت منطقی و متین پیگیری کنند.

رهبر انقلاب نادیده‌گرفتن واقعیات جامعه را باعث اشتباه در قضاوت و خطا در انتخاب مسیر برشمردند و افزودند: باید بر اساس واقعیات، حرکات خود را تنظیم کنیم که در این مسیر، مراقبت از لغزش‌ها و لغزشگاه‌ها بسیار مهم است.

رهبر انقلاب در تشریح برخی لغزشگاه‌ها به مسئله‌ای تحت عنوان «واقعیت‌پنداری» پرداختند. ایشان افزودند: دشمنان انقلاب و اسلام سعی می‌کنند با واقعیت‌سازی و واقعیت‌نمایی، مسئولان و مردم را دچار خطا در محاسبات کنند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در همین زمینه به تلاش دشمن برای کوچک نشان دادن توان ملت ایران و بزرگنمایی توان جبهه‌ی استکبار اشاره کردند و گفتند: اگر اسیر این واقعیت‌نمایی شویم و در محاسبه‌ی توان خود و یا دشمن خطا کنیم، راه را اشتباه خواهیم رفت.

ایشان دلبستگی به دنیا و ضعف‌های نفسانی را از دیگر لغزشگاه‌هایی دانستند که در هنگام محاسبه‌ی واقعیات و انتخاب مسیر، ایجاد خطا می‌کند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، تصور دستیابی به آرمان‌ها بدون دادن هزینه را لغزشگاهی دیگر برشمردند و افزودند: تکیه بر بخشی از واقعیات و ندیدن همه‌ی مسائل واقعی در کنار یکدیگر، لغزشگاه دیگری است که باید مراقب آن بود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای ملاحظه‌ی‌ همه‌ی واقعیات کشور در کنار یکدیگر را باعث امیدواری فراوان برشمردند و افزودند: این واقعیات نشان می‌دهد که اگر چه راه ملت ایران به سوی آرمان‌ها، ‌دارای چالش است، اما بن‌بستی در این راه وجود ندارد.

ایشان به تلاش دشمنان انقلاب برای بن‌بست نشان دادن راه ملت ایران اشاره کردند و افزودند: آنها به‌صراحت می‌گویند باید با تشدید فشارها و تحریم‌ها، مسئولان ایران را وادار کرد که در محاسبات خود تجدید نظر کنند، اما ملاحظه‌ی واقعیات باعث می‌شود که ما نه‌تنها در محاسبات خود تجدید نظر نکنیم، بلکه با اطمینان بیشتر به راه مورد نظر ملت ادامه دهیم.

رهبر انقلاب در تشریح تعدادی از واقعیات موجود افزودند: مقابله‌ی چند دولت مستکبر با جمهوری اسلامی و فشارهای روزافزون و پیچیده‌ی آنها واقعیتی است که نباید نادیده گرفته شود.

ایشان گفتند: این‌ چند دولت مستکبر که دارای تواناییهای سیاسی و اقتصادی و رسانه‌ای هستند، با دستگاه رسانه‌ای و تبلیغاتی انصافاً قوی خود سعی می‌کنند که خود را جامعه‌ی بین‌المللی جا بزنند، اما این واقعیت ندارد.

رهبر انقلاب افزودند: البته این چند دولت زورگو، سیاه‌لشگر هم دارند، اما اگر دست حمایت امریکا از این سیاه‌لشکرها برداشته شود، آنها صفر هستند و در محاسبات جهانی اصولاً به حساب نمی‌آیند.

ایشان افزودند: واقعیت دیگر این است که دشمنیِ این چند دولت مستکبر با نظام اسلامی به اصل نظام برمی‌گردد، اما آنها تلاش می‌کنند که علت مقابله با ملت ایران را، مسئله‌ی هسته‌ای و دفاع از حقوق بشر جلوه دهند.

رهبر انقلاب خاطرنشان کردند: البته با پرونده‌ی بسیار سیاه امریکا، صهیونیزم، انگلیس و دیگر مستکبران در زمینه‌ی حقوق بشر، هیچ‌کس این دروغ‌های آنها را باور نمی‌کند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: واقعیت این است که انقلاب اسلامی ملت ایران، این کشور مهم را از چنگ مستکبران درآورده است و موجب انگیزه و بیداری رو به گسترش در جهان اسلام شده است و به همین علت آنها سعی می‌کنند با ضربه زدن به جمهوری اسلامی به دیگران درس عبرت بدهند تا به دنبال چنین الگویی نروند.

رهبر انقلاب اسلامی جدید نبودن چالش‌های کنونی پیش روی نظام اسلامی را یکی دیگر از واقعیات موجود دانستند و افزودند: در برهه‌ای کشتی‌های ایران در خلیج فارس هدف حمله قرار می‌گرفت و یا پایانه‌های نفتی و مراکز صنعتی در زیر چتر بمباران دشمن بود، اما امروز بدخواهان نظام اسلامی جرأت نزدیک شدن به ایران را ندارند.

پیشرفت مستمر نظام اسلامی در عرصه‌های گوناگون -به‌ویژه دانش‌های پیچیده و انحصاری- در شرایط تحریم و تهدید، دیگر واقعیتی بود که حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به آن اشاره کردند.

ایشان افزایش توانمندی و اعتمادبه‌نفس نظام اسلامی در مقابله با تهدیدها را یکی دیگر از واقعیات برشمردند و تأکید کردند: واقعیت دیگر این است که جبهه‌ی مقابل نظام اسلامی به رهبری امریکا و صهیونیزم در مقایسه با گذشته به‌مراتب ضعیف‌تر شده است.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: افزایش تهدیدپذیری رژیم صهیونیستی بعد از حوادث و انقلاب‌های منطقه، شکست‌های رژیم صهیونیستی در جنگ‌های ۳۳روزه‌ی لبنان و ۲۲روزه‌ی غزه، سرنوشت آمریکا در عراق، مشکلات فزاینده و تمام‌نشدنی آمریکا در افغانستان، و شکست آمریکا در سیاست‌های خاورمیانه‌ای خود، نمونه‌های عینی از ضعف روزافزون جبهه‌ی مقابل است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای وجود بحران در کشورهای غربی مخالف نظام اسلامی را از دیگر واقعیات دانستند و افزودند: خطر جدی بحران اقتصادی در اتحادیه‌ی اروپا و منطقه‌ی یورو، بی‌ثباتی در چندین کشور اروپایی و سقوط چند دولت اروپایی، کسری بودجه‌ی بالا در امریکا و شکل‌گیری جنبش ۹۹درصدی، حوادث مهمی هستند که نباید از آنها غافل شد.

ایشان تأکید کردند: مشکلات اقتصادی کشورهای غربی با مشکلات اقتصادی کشور ما تفاوت اساسی دارد، زیرا مشکلات ما همانند مشکلات گروه کوهنوردی است که در حال حرکت به سمت قله دچار مشکلاتی می‌شود، اما حرکتش همچنان ادامه دارد. در حالی که مشکلات اقتصادی غرب همانند اتوبوسی است که در زیر بهمن مانده است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تحولات شمال آفریقا و منطقه را از دیگر واقعیات برشمردند و خاطرنشان کردند: توانایی‌های افزایش‌یافته‌ی نظام اسلامی از جمله واقعیات بسیار مهم است.

ایشان با اشاره به منابع بسیار غنی نفت و گاز و معدنی کشور افزودند: نیروی انسانی و جمعیت ۷۵میلیونی به‌ویژه جمعیت جوان، پرنشاط و تحصیل‌کرده یکی از واقعیات و نقاط قوت اساسی کشور است که از عوامل مهم پیشرفت نیز به شمار می‌رود.

رهبر انقلاب اسلامی در همین زمینه به موضوع سیاست کنترل جمعیت اشاره کردند و ضمن تأکید بر لزوم بازنگری در این سیاست خاطرنشان کردند: در اوائل دهه‌ی هفتاد اجرای این سیاست بنا بر مصالحی صحیح بود، اما ادامه‌ی آن در سال‌های بعد خطا بود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تأکید کردند: بررسی‌های علمی و کارشناسی نشان می‌دهد که اگر سیاست کنترل جمعیت ادامه پیدا کند، به‌تدریج دچار پیری و درنهایت کاهش جمعیت خواهیم شد، بنابراین مسئولان باید باجدیت در سیاست کنترل جمعیت تجدید نظر کنند و صاحبان رسانه و تریبون، از جمله روحانیون در جهت فرهنگ‌سازی این موضوع اقدام کنند.

گستاخ‌تر شدن دشمن در صورت انعطاف و عقب‌نشینی ایران با هر توجیه و بهانه‌ای، از دیگر واقعیاتی بود که رهبر انقلاب اسلامی به آن اشاره و نمونه‌هایی برای آن ذکر کردند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: در آن دوره‌ای که ادبیات مسئولان ما آمیخته به تملق‌گویی از غرب و امریکا شد، فردی که مجسمه‌ی شرارت بود، به خود اجازه داد که جمهوری اسلامی ایران را محور شرارت معرفی کند.

ایشان همچنین با اشاره به دوره‌ای که برخی عقب‌نشینی‌ها در موضوع هسته‌ای انجام شد، خاطر نشان کردند: در آن دوره به واسطه‌ی همراهی با غربی‌ها و عقب‌نشینی‌هایی که انجام گرفت، آنها آن‌قدر جلو آمدند که من مجبور شدم شخصاً وارد میدان شوم.

رهبر انقلاب افزودند: غربی‌ها در آن دوره آن‌قدر گستاخ شدند که حتی هنگامی که مسئولان ما به سه سانتریفیوژ قانع شده بودند، آنها مخالفت کردند، اما امروز ۱۱هزار سانتریفیوژ در کشور فعال است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تأکید کردند: اگر آن عقب‌نشینی‌ها ادامه پیدا می‌کرد، قطعاً امروز از پیشرفت‌های هسته‌ای و نشاط و ابتکار علمی در کشور خبری نبود.

ایشان کُند و ناکارآمد شدن حربه‌ی تحریم در صورت مقاومت مدبرانه در مقابل آن را یکی دیگر از واقعیات دانستند و افزودند: فشارهای اقتصادی کنونی بر ضد نظام اسلامی، همچون گذرگاه و برهه‌ای است که کشور از آن عبور خواهد کرد، زیرا ادامه‌ی طولانی‌مدت آن به نفع کشورهای غربی نیست.

رهبر انقلاب اسلامی آمریکا و رژیم صهیونیستی را تنها نفع‌برندگان از فشار بر جمهوری اسلامی خواندند و تأکید کردند: بقیه‌ی کشورهایی که وارد ماجرا شده‌اند، با زور فشار و یا رودربایستی بوده است و این شرایط ادامه پیدا نخواهد کرد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای استثناشدن ۲۰ کشور از تحریم نفتی ایران و تلاش برخی کشورهای غربی برای دور زدن تحریم‌ها را از نشانه‌های امکان‌پذیر نبودن ادامه‌ی شرایط کنونی برشمردند و خاطرنشان کردند: همه‌ی این واقعیات نشان میدهد که باید با توکل بر خدا، افزایش خطرپذیری، استفاده از تدبیر و درایت، راه مقاومت را ادامه داد.

ایشان استفاده‌ی هوشمندانه و مدبرانه از ظرفیت‌ها و توانایی‌ها در مقابل چالش‌ها را معنی واقعی شرایط بدر و خیبر دانستند و افزودند: باید به مسائل کشور با این دید و با ترکیبی از آرمان‌ها و واقعیت‌های تشویق‌کننده نگریسته شود.

رهبر انقلاب اسلامی اقتصاد را موضوع بسیار مهم برای کشور و حرکت رو به جلوی آن دانستند و تأکید کردند: هدف دشمن از فشارهای اقتصادی در شرایط کنونی، لطمه زدن به رشد و رفاه ملی و ایجاد مشکل برای مردم به منظور دلسرد و جدا کردن آنان از نظام اسلامی است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: از چند سال قبل مشخص بود که طراحی دشمن بر اقتصاد کشور متمرکز شده است و بر همین اساس، شعارهای سال‌های اخیر همچون اصلاح الگوی مصرف، همت مضاعف-‌کار مضاعف، جهاد اقتصادی و تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه‌ی ایرانی به عنوان حلقه‌هایی برای ایجاد یک منظومه‌ی اقتصادی مطرح شد تا حرکت عمومی کشور در عرصه‌ی اقتصادی ساماندهی شود.

ایشان راه مقابله با فشارهای اقتصادی را اجرای اقتصاد مقاومتی دانستند و در تبیین الزامات اقتصاد مقاومتی افزودند: مردمی‌کردن اقتصاد با اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ و توانمندسازی بخش خصوصی، کاهش وابستگی به نفت، مدیریت مصرف، استفاده حداکثری از زمان، منابع و امکانات و حرکت بر اساس برنامه و پرهیز از تغییر ناگهانی قوانین و سیاست‌ها از ارکان اقتصاد مقاومتی به شمار می‌روند.

رهبر انقلاب اسلامی در خصوص مدیریت مصرف تأکید کردند: امروز تعادل در مصرف یک حرکت جهادی است و همه‌ی دستگاه‌های دولتی و غیر دولتی و همچنین آحاد مردم باید موضوع پرهیز از اسراف و استفاده از تولیدات داخلی را جدی بگیرند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این دیدار که در چهارمین روز از ماه مبارک رمضان برگزار شد، مغتنم شمردن روزها و شب‌های این ماه پربرکت را به مسئولان و مردم توصیه کردند.

رهبر انقلاب در پایان سخنانشان، مسئله‌ی وحدت و همبستگی را بسیار مهم خواندند و خطاب به مسئولان گفتند: ملت خوشبختانه متحد است و شما باید با پرهیز از اختلافات بی‌فایده و رسانه‌ای کردن این اختلاف از اتحاد ملت صیانت کنید.
ایشان تأکید کردند: متهم کردن متقابل سه قوه بسیار مضرّ است و مسئولان هم بدانند که این کارها در بین مردم برای آنان هیچ‌گونه آبرو و وجهه‌ای ایجاد نمی‌کند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: واقعیت این است که مشکلات وجود دارد، اما نباید آنها را گردن این و آن انداخت، بلکه باید با وحدت و تدبیر آنها را حل کرد و این کار حتماً شدنی و امکان‌پذیر است.
 
در ابتدای این دیدار، رئیس‌جمهور بر تعهد دولت به ارزش‌ها، اصول و حقوق اساسی ملت نظیر توحید، عدالت، آزادی، کرامت مردم، پاکدستی، خدمت‌گزاری و پیشرفت کشور تأکید و گزارشی از عملکرد هفت‌ساله‌ی دولت را در عرصه‌های مختلف بیان کرد.
آقای احمدی‌نژاد با اشاره به قرار گرفتن ماهواره‌ی ایرانی در مدار و پیوستن کشورمان به باشگاه فضایی، تولید و تأمین سوخت رآکتورهای داخلی، فعالیت ۱۱هزار دستگاه سانتریفیوژ در مجتمع‌های غنی‌سازی و ساخت ۲۰ رادیودارو، از سرعت چندبرابری رشد علمی کشورمان در مقایسه با رشد علمی جهان خبر داد و افزود: تقویت روحیه‌ی امید و خودباوری به‌ویژه در میان جوانان، در صدر جهت‌گیری‌های دولت است.
رئیس‌جمهور با بیان برخی آمارها و ارقام در طول هفت سال اخیر و مقایسه با گذشته، به هشت‌برابر شدن تولیدات علمی بخش پزشکی، افزایش چهاربرابری سهم کشور در تولیدات علمی منطقه و رشد بیش از چهاربرابری مقالات علمیِ نمایه‌شده در مجلات معتبر بین‌المللی در حوزه‌ی وزارت علوم اشاره کرد و افزود: سهم ایران در تولید علم جهان از یکدهم درصد در سال ۱۳۵۷ به سه‌دهم درصد در سال ۱۳۸۴ و ۱.۲ درصد در سال ۱۳۹۰ رسیده است که ۱۲برابر افزایش را در طول هفت سال گذشته نشان می‌دهد.
آقای احمدی‌نژاد در بخش دیگری از سخنان خود به پیشرفت‌های کشور در حوزه‌ی صنعت اشاره کرد و با یادآوری افزایش ظرفیت تولید در بخش‌های مختلف گفت: ایران در بخش تولید خودرو در رتبه‌ی سیزدهم، در تولید فولاد در رتبه‌ی هفدهم و در تولید مس در رتبه‌ی دهم جهان قرار دارد.
رئیس‌جمهور با بیان این که سرمایه‌گذاری در بخش نفت و گاز از ۲۱ هزار میلیارد تومان در سال ۱۳۸۴ به ۱۱۰ هزار میلیارد تومان در سال ۹۰ رسیده است، افزود: با بهره‌برداری از تمام فازهای پارس جنوبی، مشکل برداشت از مخازن مشترک نیز رفع می‌شود.
رئیس‌جمهور افزود: علاوه بر سرمایه‌گذاری ۳۳۵ هزار میلیارد تومانی در حوزه‌ی راه و شهرسازی، در هفت سال اخیر، شش میلیون و ۷۱۹ هزار واحد مسکونی ساخته شده است.
وی از افزایش تولیدات کشاورزی به ۱۱۰ میلیون تن در سال ۱۳۹۰ خبر داد و با بیان این که صادرات محصولات کشاورزی نیز از ۲.۲۷ میلیون تن در سال ۱۳۸۴ به ۵۱/۵ میلیون تن در سال گذشته رسید، به پیشرفت‌ها در بخش آبیاری تحت فشار، ظرفیت صنایع تبدیلی کشاورزی و تحقیقات اشاره کرد.
آقای احمدی‌نژاد همچنین با تأکید بر افزایش توجه دولت به بخش فرهنگ، به افزایش ۹.۳ برابری بودجه‌ی عمومی فرهنگ و ۲۷.۶ برابری بودجه‌ی حوزه‌ی دین اشاره و خاطرنشان کرد: ۲۷ اثر تاریخی تا پایان سال ۹۰ به ثبت جهانی رسید و رتبه‌ی ایران از ۳۲ به ۱۴ ارتقا یافت.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، کاهش ضریب جینی از چهارصدوبیست‌وسه هزارم در سال ۱۳۸۴ به سی‌و‌هشت صدم در سال ۱۳۹۰ و متوسط رشد اقتصادی شش درصد در هر سال را مورد اشاره قرار داد و در مورد واگذاری شرکت‌های دولتی بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی نیز گفت: تا سال ۸۴ سه هزار میلیارد تومان واگذاری انجام شده بود که این میزان تا پایان سال ۹۰ به ۱۱۵ هزار میلیارد تومان رسید.
رئیس‌جمهور همچنین از صرفه‌جویی ۳۲ میلیارد دلاری مصرف انرژی بر اثر اجرای طرح هدفمند کردن یارانه‌ها خبر داد و طرح‌های دولت را در زمینه‌ی اصلاح درآمدهای مالیاتی، اجرای طرح مالیات بر ارزش افزوده، سرمایه‌گذاری خارجی، اصلاح نظام توزیع و کاهش وابستگی بودجه به نفت برشمرد.
وی به طرح ویژه‌ی دولت برای تکمیل ۹۰۵ طرح بزرگ کشور تا پایان فعالیت دولت دهم اشاره و خاطرنشان کرد که طرح‌های نیروگاهی، شبکه‌ی ریلی، ۹ پالایشگاه و ساخت ورزشگاه‌ها، جزو این طرح‌ها است که تکمیل آن‌ها نیازمند ۱۶۸ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری است.
آقای احمدی‌نژاد هدف از بیان این پیشرفت‌ها و مقایسه‌ی آن‌ها با ادوار گذشته را نادیده گرفتن خدمات پیشین و یا ادعای نبود ضعف و اشکال ندانست و افزود: تشریح پیشرفت‌ها با انگیزه‌ی تأکید مجدد بر توانایی‌های ملت و یادآوری این نکته است که می‌توان با حفظ اصول و آرمان‌ها، تکیه بر قدرت مردم و توکل به خداوند، با سرعت مضاعف حرکت کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به طراحی دشمن در تجمیع توان و تجربه‌ی خود به ‌منظور وارد کردن فشارهای سنگین برای مختل کردن بازار نفت و مبادلات خارجی ایران و ایجاد جنگ روانی گسترده در این بخش‌ها اشاره و از تشکیل جلساتی در سه سطح نمایندگان بین قوا، ستاد دستگاه‌های عملیاتی و ستاد تدابیر ویژه‌ی اقتصادی برای خنثی‌کردن این توطئه‌ها خبر داد.
رئیس‌جمهور همچنین با یادآوری برنامه‌ی استکبار برای منحرف کردن مسیر حرکت انقلاب‌های مردمی گفت: جبهه‌ی استکبار در مسیر بن‌بست حرکت می‌کند و ملت‌ها با جوشش و حرکت، این مسیر را تغییر خواهند داد.

پیوندهای مرتبط:

ارسال پیوند با پیامک
بالای صفحه

دفتر حفط و نشر آثار آیت الله العظمی خامنه ای