1390/07/17فراخوان مقاله برای همایش نظریه بیداری اسلامی در اندیشه سیاسی امام خمینی(ره) و حضرت آیتالله خامنهای
همایش «نظریه بیداری اسلامی در اندیشه سیاسی حضرت امام خمینی قدسسرهالشریف و حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای مدظلهالعالی» بهمن ماه سال جاری با حضور اندیشمندان و صاحبنظران حوزوی و دانشگاهی برگزار خواهد شد.
این همایش به همت مؤسسه فرهنگی پژوهشی انقلاب اسلامی و با هدف ارائه تحلیل علمی و تبیین عمیق از بیداری اسلامی در بهمنماه سال جاری برگزار خواهد شد.
دکتر موسی نجفی، دبیر علمی این همایش با تأکید بر ضرورت بررسی علمی و آکادمیک بیداری اسلامی گفت: واقعیت این است که اغلب تلاشهایی که تاکنون در زمینهی بیداری اسلامی صورت گرفته، مانند برگزاری همایشها عمدتاً رویکردهایی فرهنگی، اجتماعی و سیاسی در عرصهی بینالمللی را دنبال میکرده که در جای خود لازم بوده است. اما این همایش بنا دارد تا ضمن توجه به رویکردهای فوق با استفاده از ظرفیت محققین حوزه و دانشگاه و فضلا و اساتید صاحبنظر، نگاهی علمی و آکادمیک و عمیق به بیداری اسلامی بیندازد.
دکتر نجفی با اشاره به ارتباط انقلاب اسلامی ایران و بیداری اسلامی بر لزوم ارائهی تبیینی علمی از این ارتباط تأکید کرد و افزود: انقلاب اسلامی ایران از یک سو خودش معلول بیداری اسلامی و از سوی دیگر علت این بیداری محسوب میشود. همچنین بیداری اسلامی مقدمهی تشکیل تمدن نوین اسلامی است.
آسیبشناسی بیداری اسلامی، تاریخچهی بیداری اسلامی، مبانی بیداری اسلامی، چشماندازهای بیداری اسلامی، هویت بیداری اسلامی و نیز انقلاب اسلامی و بیداری اسلامی از جمله محورهای اصلی این همایش است که با توجه به افق اندیشهی حضرت امام رضواناللهعلیه و بر اساس اندیشه رهبر معظم انقلاب طرح شده است.
این استاد دانشگاه دربارهی ضرورت نظریهپردازی در باب بیداری اسلامی گفت: در حال حاضر یکی از مشکلات جدی این کشورها نداشتن نظریهای اسلامی برای انقلاب است. وقتی از برخی انقلابیون این کشورها میپرسیم که برنامهی شما برای بعد از پیروزی در انقلاب چیست؟ پاسخ میدهند که ما در انتخابات شرکت میکنیم و سعی میکنیم که آدمهای صالح را اگر پیروز شویم، روی کار بیاوریم. اینها میخواهند با همان قواعد دموکراسی جلو بروند. نکتهی قوت نظریهی بیداری اسلامی این است که ما خودمان در آن صورت مسئله را مطرح میکنیم و دیگر نیازی به پاسخگو بودن به غرب نداریم.
علاقهمندان تا سیام دیماه برای ارسال متن کامل مقالات و آثار مکتوب خود به دبیرخانه این همایش به نشانی تهران، خیابان جمهوری اسلامی، خیابان دانشگاه جنوبی، کوچه عطارد، پلاک 7، فرصت دارند.
پست الکترونیکی: Nazariyepardazi@khamenei.ir
تلفن: 66966812-021
صندوق پستی: 7676-15875
در این رابطه ببینید: